Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

Gözün kapalı yürüyorsun ateşe.Aşk bunlara değmez.Aşk hayatı karşına almana da değmez.Yazık ediyorsun kendine.Ama sanki aşk değil de inat senin kiÇok üzgünüm çoook...

oooffffff canım yaaaa
Allah yar ve yardımcın olsun
nişanlını seviyosan bırakma canım mücadele et derim
o senin arkanda olduktan sonra başka kimseye ihtiyacın olmaz
Allah kayınvaildenin yüreğine merhamet versin de hayırlısıyla nikahınız olsun
güzel haberlerini bekliyoruz....
yılma aşk vazgeçenlerin değildir unutma...

canım ya lütfen üzme kendini. düğünde olmasın beşibiyerdeyide yesin otursun aşşağı. belliki o kadını ruh sağlığı vahim durumda. nikahında kayınvalidenin yüzünü görmeyeceksin ne güzel. ailen arkanda. sevdiğin yanında önünde mutlu bir hayat var. sıkıntılar güzel günlerin habercisidir her zaman. sen iyi ol mutlu ol ki ailende seninle mutlu olsun.
bu nikah arifesi illaki sorunlar patlak verir. seninki biraz ağır olmuş ama ailen ve sevdiğin seninle . sevmediklerinde olmasınlar yakınında zaten..

burda bize mutluluk haberlerini duyurcaksın daha. hiç üzme kendini bak nikah günün çok güzel olcak sonrasında gelip paylaş bizimle tamam mı a.s.:1hug:

şu son yazdıklarını okuduktan sonra tez elden gebersin diye içimden geçirdim Allah affetsin. ne insanlar var. kendi kızına yapsalar böyle ne düşünür. aman be.

inşallah mutlu olursun da bizlerin de geleceğe dair umutlarını artırırsın winston.

İnşallah o muz kabuğundan atlayarak geçersin ve ömrün boyunca bir daha karşına çıkmaz.Rabbim sana sabırların en büyüğün versin.Mutluluklar ,kötülüklere karşı durabilecek güç ve senin hep yanında olduğunu en güzel şekilde hissettiren ailene sevgiler,ayrıca yanındaki erkeğe de doğruyu yanlışı,haklıyı haksızı görebilme kabileyeti diliyorum.Gelecek günler huzur getirsin ....a.s.:teytey:

Bile bile lades durumu yani..fisfisfis
Seni zor günler bekliyor sen de çok iyi biliyorsun bunu..CADIARZU
Vee ilerde olması muhtemel bir ayrılığa da (inş olmaz) ailenin desteğini şimdiden almış olmanın huzuru ile şimdiden hazırsın aslında..
Bir kere denemiş olmak senin amacın, sonunu kestirmiş olmana rağmen..

Hakkında hayırlısı olsun..
Umarım herşey yolunda gider ve mutlu bir evliliğin olur.a.s

Allah herşeyin hayırlısını versin...
Umarım sevgin herşeye kalkan olur winstonlight, ama zor hem de çok zor...
Bu kadın öylesine çirkef ki sendeki mangal gibi yüreği bile söndürebilir.
Umarım biz yanılırız da sen çok ama çok mutlu olursun bunu öylesine istiyorum ki...

Zor bi durum tabii....Fakat sen kendine maddi ve manevi anlamda güveniyorsun,annen ki bence en büyük şansın bu,senin arkanda... hiç dilemiyorum ama ayrılık durumunda sırtını yaslayabileceğin kişiler var ve eşin bunun farkında ayrıca annesini de çok iyi tanıyor...Sanıyorum evlilikten sonra eşin sana daha bir sarılacaktır çünkü oda yıllardır annesinin bu densiz davranışlarından bıkmıştır,oda biliyor ki kimi alırsa alsın annesi daha farklı davranmayacaktı...Bu işi burada bitirirsen sende biliyorsun ki,aklın nişanlında kalacak ve keşke deneseydim diyeceksin bir ömür keşke demektense evlenmeye karar vermeni çok cesurca ve akıllıca buluyorum...Bende senin yaşında evli kızı olan bir anneyim ve evlenmiş olmanız sizi evlatlıktan çıkarmıyor gözümüz,gönlümüz ve aklımız sizinle....çok mutlu olmanı diliyorum.herşey gönlünce olsun güzel kızım....

oha ya düğüne 4 gün kala yapılırmı bu ?
canım senin ne suçun varki kontrolsüz bir kadınlasın
ve sana sabır dilemekten başka yapacak birşey yokki
Canım hiç kendini üzme madem bu yola çıktınız en layığıyla geçir bu yolu
Ben olsaydım böyle bir kadının varlığıyla başa çıkamazdım
Umarım müstakbel eşinde seni hakkettiiğin şekilde yaşatır.
Düğünününde varlığını yok say ve yüzündeki tebbesümü
ciğeri beş para etmezler için yok etme.
Rabbim yolunda yardımcı olsun, mutluluklar getirsin inş

canim benim konumu okusana..benim kaynanam da ayni seninki gibi biz daha cikarken basladi oyunlarina..o zamanlar esim bana senin icin ailemden vazgecerim silerim onlari diyordu..bir gün parkta oturuyorduk o zamanlar cikiyruz..annesiyle kardesi bizi takip etmis gelmisler birden basar gibi..öyle yanyana oturuyorduk elele bile degildik..kadin geldi ve bana sen nasil gelebiliyosun buralara..senin annen nasil izin veriyo bakalim hergün disari cikmana..kizi basliyo bi taraftan siz annemin ters tarafini görmediniz falan bir ton rezillik cikardilar ve ben sok oldum esimi tutup kolundan hadi biz gidiyoruz deyip o da kendisi gtsin deyip beni parkin ortasinda birakip gittiler..esim gitmek istemiyo zorla koundan tutup cekiyorlar falan o kadar asagilakliklar ki..sonra beni gizli numaradan aramalar güya benim sevgilim varmis gibi göstercekler esime karsi msn adresimi dagitmalar falan..aklina hayaline gelmeyen entrikalra cevirdiler..ve esim onlari silecegini söyledi ben de inandim güya beni cok seviyordu..sonra onlar birden rol degistirip iyiyi oynamaya basladilar..bu daha tehlikeliydi..bu sefer de ogullarina iyi görünüp yine bana yapacaklarini yaptilar..ve kendilerini temize cikardilar..laf sokmalar..benim söyledigim biseyi carpitip yalan yanlis katip cevirmeler..ve esimi bana karsi nisanliligimizdan itibaren doldurdular..veeee sonuc simdi ayriliyorum 3 bucuk yilimi zehir ettiler..ve esim cok degisti..nisanliyken baslamisti evlenince düzelir sandim düzelmedi daha beter oldu neler neler yasatti bana..yani erkek annesi isterse bir yuvayi cok kolay yikiyo canim..keske diyorum son gün de olsa ayrilsaymisim..cünkü evlenince isin rengi o kadar degisior ki evlenince..sana ailen ne kadar gel derse desin sen evlendikten bir sonra bile artik bekar bir kiz gibi olamyiorsun ve bunun agirligi inan ki cok fazla ve geri dönüsü cok zor..hayatinla kumar oynama..hayatin bu kadar degersiz mi?hele cocucgun olursa daha da geri dönüsü zor bir yola griyorsun..o yüzden tüm bunlara ragmen evlenirsen de en az 1-2 yil cocuk yapma..

My-baby yazdıkların ve yaşadıkların üzdü beni ama sabahtan beri hatta dünden beri ciguli'nin "kudur" şarkısında oynamakta olduğumdan (passiflora çok içilince etkiliymiş bunu anladım), bir miktar da beyin hücremin artık ölü olduğundan, diğer arkadaşların tavsiyeleri ya da öngörüleri bile artık benim adımım için malesef döndürücü bir etkiye sahip değil.Tüm sülale üzüldü, annem hastenelere taşındı ben ki neler neler atlattım ama artık dönmek istemiyorum.Emniyet mensubundan bir çok sülale üyesi, özel korumalar ve hatta sivil polis bile geliyor nikah ve düğünüme.Gerisini siz hesaplayın. (Zira yazmaktan ben bunaldım ve utandım ama akrabalarından biri "Ben o nikahı bozarım, hepsini gerekirse tüfekle tararım" bile demiş) Hapımı içiyorum, göbeğimi şimdiden atıyorum, gelenleri kapıda bekleyeceğim, kim kimi nasıl tarayacak bir de ben görmek istiyorum artık, bir de benim babam, kardeşim, dayım, amcam görsün bakalım. Yetti be.Ne nikahmış arkadaş, ne 4 yıllık ilişkiymiş, ne Romeo bu kadar yıpranmıştır ne de Julyet.Aya insan mı gönderiyoruz, 100 trilyonu mu paylaşamıyoruz bilmiyorum ama sabır ve büyük bir hırsla pazar gününü bekliyorum,
Yazan tüm arkadaşlara tek tek cevap veremediğim için üzgünüm, zira hem üzgünüm, hem ilaçlarla aptalca mutlu, hem hırslı, hem gergin işte böyle bir haldeyim.

üzülme winston boşver. canını sıkıyosa burda da durma, komik sitelere falan bak moralin düzelsin. şarkı sözü de olsa çok doğrudur, zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var. (tekrarlamış olcam ama sana dediğim duayı bi yerlere yaz, düğünde bol bol oku etrafa ((Allahümme ya Vedud, ağzını bağla dilini tut)))

canım suan ıcın bakma duruma gelecegı de dusun bebekım..taam kocan senı sewıor amaaılesını de atmazzz..ilerde benı aılkemle kotu ettın demesın san??? erkekmılletıherseyı der walla hıcc guvenmemeloglunaa ama hayırlısı olsun canımmm akızına bırakk belkı ewlenmıısındr bıle mutluluklar dılıorum

decemberin yazıdğı şeyi içimden geçirdim. ben yazmaya cesaret edemezdim ama o yazmış..
maalesef, o kadın bu dünyadan göçmeden sana huzur yok.

sen şimdi olmadı boşanırım , nasıl olsa ekonomik yeterliliğim ve kapı gibi ailem var diyorsun da ya kaybedeceklerin?

en basitinden tahrip olacak olan sinir sağlığın, kırılacak onurun,yıkılacak özgüvenin...
sevdiğinle yaşadığın sorunlar yüzünden hayal krıklıklarının altında unufak olacaksın güzelim.herşeye ragmen bunları yazmayı bir borç bilirim.

inşallah tahminlerimizde yanılırız..

inşallah çok mutlu olursun..

dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…