- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
Nikaha 2 gün kala gene karşınızdayım tataaaaa (bir miktar passiflora içtim imla ve gereksiz sevinç nidalarım için şimdiden kusura bakmayın ) Dün annesiyle görüşmesini , özür dilemesini her şeye rağmen onu ve tüm sülaleyi nikaha, düğüne çağırmasını söylemiştim.Sabah telefon geldi.Kaynanacığım ayılıp bayılmış ve dikkatli okuyun" kınada dans ederken kolu bana değdi ve senin nişanlın olacak kız "aa kolum boka değdi, gidip boku yıkayayım" dedi diye sinir krizleri geçirmiş, annem sözde onlara küfür etmiş ve daha ne fantastik hikayeler.Ben hayatımda küfür etmeyen afedersiniz ama bok lafını bile kullanmayan, eğitimli ve insan gibi insanım ki böyle birşey dememin bile uydurulması Allahtan korkmayan insan ve grubu olduklarını gösterir.Nişanlım düğünde takmak için bana beşibiryerde almış annesine vermişti, onu da geri vermeyeceğini çatır çatır yiyeceğini söylemiş ha demişki bi de neyse ya varın gerisini siz düşünün.Annem sinir krizleri geçirdi şu an içerde yatıyor bense sigara ve passiflora ikilisini içiyorum.Nikahı iptal edip, ıstanbul'dan hatta Türkiye'den uzaklaşmayı (ya da bu dünyadan bile denilebilir) bile düşündüm.Niye yazıyorum? Benim durumumda olan/olabilecek kişilerin bir nevi ders alması için.Allah'a şükür iyi bir eğitimin, doğru düzgün bir mesleğim ve her daim şükür ki ayakta durabileceğim maddi manevi gücüm var.Arkamda tüm herşeye dayanan bir anne ve koca sülalem var."5 çocuklu da olsan gözünün ucunda gölge görsem seni alır, baş tacım yaparım" diyen koca yürekli bir annem var.Ve kalbimdeki koca bir aşk.Kaybedecek birşeyim yok,arkamdaysa bir koca yürekli ordu var, korkmuyorum ve artık ağlamıyorum.restimi çektim, saf salak özürü çiçeği elinde olan kızı öldürdüm, dim dik ,yanımdaki elleri sıkıca sıkarak geri dönsem bile bekleyenlerimin ve bana yepyeni hayat kuracakların olduğunu bilerek, Allah'a sığınarak bu nikaha gidiyorum! Dualarınız benimle olsun lütfen.Tekrardan teşekkürler...
İnşallah o muz kabuğundan atlayarak geçersin ve ömrün boyunca bir daha karşına çıkmaz.Rabbim sana sabırların en büyüğün versin.Mutluluklar ,kötülüklere karşı durabilecek güç ve senin hep yanında olduğunu en güzel şekilde hissettiren ailene sevgiler,ayrıca yanındaki erkeğe de doğruyu yanlışı,haklıyı haksızı görebilme kabileyeti diliyorum.Gelecek günler huzur getirsin ....a.s.:teytey:Merhabalar,
Her mesaja alıntıyla cevap verdiğim için kirlilik ve sanki reyting alan topik ifadesi yaratmış olabilirim öncellikle bundan dolayı özür dilerim.Son gelişmelere göre, gittim konuştuk (nişanlımla) ve herşeye rağmen annesinden özür dilemesinin gerektiğini, nikaha da düğüne de gelmesini istediğini belirtmesini söyledim.En azından üstüne düşen görevi yapmış olacaksın, gelmezlerse de onlar kaybeder dedim.Tamam çok zeki, çok kültürlü veya süper akıllı bir insan değilim ama boş da değilim arkadaşlar.Mantığım bir miktar var, beynim de kısmen çalışıyor ve önümde ki muz kabuğunu da görüyorum ama aptalım ya da aşırı hayalperestim ya da artık iş inada bindi, o muz kabuğuna ya kesin basacağım ya da üstünden bir şekilde atlayacağım.Bu nikah 21 Şubat Pazar 16.30'da kıyılacak, arkasından gelmek isteyen hazretleri ile birlikte düğün için ayarlanmış yere gidilecek ve ben karın kışın içinde annemle debeleşip semt semt gezerek parasını bile nişanlımla zor denkleştirdiğim o rüya gelinliğimi üzerime giyecek, helak olmuş sarı suratımı makyajla kapatıp bir miktar pasiflora mı olur artık neyse onun gücüyle 32 dişimi gösterecek, sağdan soldan göbekler attıracağım.
Herkese yorumları, ilgisi ve tüm mızmızlıklarıma sabır gösterip beni pışpışladığı için teşekkür ederim.Akıl isteyip, tüm gerçekleri bana sunan ama muz kabuğuna koşmaktan kendimi alıkoyamadığımiçin ve bir nevi tavsiye isteyip, yerine getiremediğim için özür dilerim.
Nikaha 2 gün kala gene karşınızdayım tataaaaa (bir miktar passiflora içtim imla ve gereksiz sevinç nidalarım için şimdiden kusura bakmayın ) Dün annesiyle görüşmesini , özür dilemesini her şeye rağmen onu ve tüm sülaleyi nikaha, düğüne çağırmasını söylemiştim.Sabah telefon geldi.Kaynanacığım ayılıp bayılmış ve dikkatli okuyun" kınada dans ederken kolu bana değdi ve senin nişanlın olacak kız "aa kolum boka değdi, gidip boku yıkayayım" dedi diye sinir krizleri geçirmiş, annem sözde onlara küfür etmiş ve daha ne fantastik hikayeler.Ben hayatımda küfür etmeyen afedersiniz ama bok lafını bile kullanmayan, eğitimli ve insan gibi insanım ki böyle birşey dememin bile uydurulması Allahtan korkmayan insan ve grubu olduklarını gösterir.Nişanlım düğünde takmak için bana beşibiryerde almış annesine vermişti, onu da geri vermeyeceğini çatır çatır yiyeceğini söylemiş ha demişki bi de neyse ya varın gerisini siz düşünün.Annem sinir krizleri geçirdi şu an içerde yatıyor bense sigara ve passiflora ikilisini içiyorum.Nikahı iptal edip, ıstanbul'dan hatta Türkiye'den uzaklaşmayı (ya da bu dünyadan bile denilebilir) bile düşündüm.Niye yazıyorum? Benim durumumda olan/olabilecek kişilerin bir nevi ders alması için.Allah'a şükür iyi bir eğitimin, doğru düzgün bir mesleğim ve her daim şükür ki ayakta durabileceğim maddi manevi gücüm var.Arkamda tüm herşeye dayanan bir anne ve koca sülalem var."5 çocuklu da olsan gözünün ucunda gölge görsem seni alır, baş tacım yaparım" diyen koca yürekli bir annem var.Ve kalbimdeki koca bir aşk.Kaybedecek birşeyim yok,arkamdaysa bir koca yürekli ordu var, korkmuyorum ve artık ağlamıyorum.restimi çektim, saf salak özürü çiçeği elinde olan kızı öldürdüm, dim dik ,yanımdaki elleri sıkıca sıkarak geri dönsem bile bekleyenlerimin ve bana yepyeni hayat kuracakların olduğunu bilerek, Allah'a sığınarak bu nikaha gidiyorum! Dualarınız benimle olsun lütfen.Tekrardan teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?