Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

canım sen dualarını eksik etme,kendini ferah tut...
ve şunu bilki o sizi sinir ettikce mutlu oluyor ve daha fazla ne yapsam diye düşünüyor..
ayrıca rezil etme kelimesindede saruböceğe kesinlikle katılıyorum,ne yaparsa kendine yapar asıl rezil olan o olur...

Canım ne demeliyim bilmiyorum erçekten yenilir yutulur şeyler değil ve çok samimiyetle tebrik edyorum sizide nişalınızıda evet evlendiğinizde sorunlar cıkartıcak bu kadın belliki ama canım neden bunun için mutlulugunu bozasınkı hemde senın ıcın cabalayan bır adamı arkanda bırakarak cok yazık olur bence dusunme bunu bıle.nıkah gunude canım sorun cıkartırsa ve buna hazırlıklı ol hatta olun nısanlınla bırlıkte gununuzu mahfetmesınler omrunuzde bır defa yasıycaksınız ne olursa olsun umursamıyomus gıbı davran kendını ve nısanlını telkın etmeye calıs cok buyuk bır sabır ama ben o sabırı sende gordüm canım evlendıgındede araya mesafenı koy o desın dursun kendısı konusup kendısı dınlesın yapıcak bısey yok kadın gercekten hasta ve bellıkı oglunu paylasamıyo bence kendı uzeıne alınma baskasıda olsa aynı seyı yapardı o kadınn askınız o kadar kuvvetlıymıskı onca cırkeflıge ragmen bırbırınızı bırakmamıssınız umarıp hep böyle her zorluga karsı el ele olursunuz RABBıM den çokkkk mutlu olmanızı diliyorum .üzme kendinii gelınliğinin gelin oluşunun evinin aşkının tadını çıkart herşeye rağmen

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim, her zaman benim yanımda oldu ama seçime de gerek kalmadı çünkü ben hep hakarete uğrayan, çemkirilen, namusuna bile dil uzatılan kimse olduğum için otomatikman seçilmedim.Off bir yandan şu 4 gün geçsin hemencecik diyorum bir yandan da ailemden ayrılıp, bu kaosun, girdabın içinde kaybolup 3 ay sonra "Kızlar hatırlarsanız 3 ay önce ben bi topik açmıştım, şimdi bu da oldu, o da oldu, çok mutsuzum" demekten de ölesiye korkuyorum. Umarım herşey çok güzel olur.

Cok üzücü seyler ya....Allah yardimcin olsun güzelim, en mutlu günlerin böyle helak oldu.:teselli:

Vallaha acik konusmak istiyorum umarim seni kirmam....

Simdi hersey iyi güzel sevdigin adam senin yaninda, cünkü ask suan icin daha agir basiyor, lakin yarin ne olacak? benneyaptımki
Ne zamana kadar ailesinden annesinden uzak duracak, hadi bir zaman sonra ailesine yine yakinlasti diyelim, nereye kadar annesi ile senin arandaki dengeyi tutabilecek?

Ask yerini aliskanliga biraktigi vakitde yine senin yaninda olacakmi? Yine annesinin sözlerini tavirlarini umursamayacakmi?benneyaptımki

Bilemeyiz evet....hicbirimiz münnecim degiliz elbet, fakat problemli baslayan bu evlilikdede her zaman bu konuda problemler olacagini tahmin etmek icin münnecim olmak gerekmiyor güzelim.
Annesi bu....illaki bir sekilde hep hayatinizda olacak...40 yillik yabanci olsa hadi ordan deyip def edebilirsin, ama annesini hic görmesede bayramda özel günlerde görmesi evliliginizi yipratmaya yeterde artar bile...

Kayinvaliden bu tutumundan vazgecmedigi müddetce ailevi konularda daima tatsizliklar yasayan bir cift olacagizna hazirla kendini....insallah öyle olmaz ama bazende görünen köy kilavuz istemiyor iste arkadasim....malesef:çok üzgünüm:

Umarim dügünün gönlünce olur, insallah hersey tatliya baglanir ve cok cok mutlu olursun...:Saruboceq:

Asgd, güzel ve içten temennilerin için çok teşekkür ederim.ınşallah diyorum.bakıp göreceğiz.,
Gülsüm Sultan, işte beynimi yiyen tüm sorular bunlar, üşenmeden okuyup yazdığın için çok teşekkür ederim.Anne bu sonuçta atsan atılmaz, satsan satılmaz ve her şeye rağmen annedir diyorum, sonuna kadar görüşsün, gitsin gelsin hatta herşeye rağmen ben bile bayram da seyran da giderim diyorum.Sonuna kadar pozitif ve saygılıyım (eşeklik derecesinde hatta) ama bir yandan da dediğin gibi hep hayatımızda olacak, 4 yıldır sırf evlenmeyelim diye yapmadığını bırakmayan bir kadını belki 40 yıl daha çekeceğim. (Allah herkese sağlıklı uzun ömür versin, kimse kimsenin yerine gitmeyecek ama bana da sabır versin) ışte bu sebeple ya şimdi vazgeçmeli, ya nikah masasından kalkmalı ya da sevgimize sahip çıkıp devam etmeliyim.ıyi dileklerin için teşekkür ederim.

Nişanlınızın babası sağ mı peki?O ne düşünüyor bu konuda, böyle önemli bir konuda karısına tepkisini göstermesi gerekirdi.
Yaşadıklarınız elbette çok üzücü olaylar ama en azından nişanlınız sizi savunuyor, size laf ettirmiyor böyle düşünün ve birbirinize destek olun benim fikrimce.

Niçin bu kadına rağmen bu ilişki buralara kadar geldi ki bile bile bir kaosun içine girmişsin...Aklı başında çalışan bir hanım olarak kendini istenmeyen gelin pozisyonuna düşürmüşsün...ınşallah nişanlın bu fedakarlığı anlayabilecek kapasitededir...Bu kadın evliliğinde sorun oluşturacak bu o kadar belli ki inan çok üzgünüm....ama düşüncelerim bunlar...Allah yar ve yardımcın olsun....

Ben düşüncelerinizi çok sevdim.İçten pazarlıklı ve fesatça düşünmüyorsunuz.yanlışı doğruyu çok iyi görüyorsunuz.Sevdiğiniz insanla bu yola girin derim,denemekte yarar var.Rabbim iyinin ve dürüstün yanındadır.İnşallah bir daha açtığınız konuda güzel haberlerinizi alırız.Yeni yolunuzda sorunsuz ve sonsuz mutluluklar dilerm.a.s.

Zor bir durum...

ınan ben de dahil pek çok evli arkadaşımız buna benzer bazı zorlukları göze alarak evlenmişizdir... Neden? Mutlu olalım aman bize ne ailesinden? diye geçirmişizdir içimizden...

Ama olmuyor evet evlilik iki kişi arasında ama ailelerde önemli bazı noktalarda...

Belliki kayınvaliden sizi rahat bırakacağa benzemiyor, sizinde yuva kurup mutlu olmak en tabii hakkınız...

Dilerim ki başka bir başlıkta herşey yolunda diye konu açarsınız...

Şimdiden tebrik eder, mutluluklar dilerim...

Evet sağ ama kendisi 70 yaşında ve sütlüye, etliye karışmayan karısı ile sorunları olan, sürekli evde durmamak için karda kışta balığa gidip boşanmayı düşünen biri. Yani ona da üzülüyorum hayatı mahfolmuş ve elini eteğini artık çekmiş.

Haklısınız iki kişi arasında demekle olmuyor, evlilik ailelerin nikahıdır gibi bir şey okumuştum bir ara.Aradaki dengeyi iyi ayarlamak lazım ama denge için de anlayış lazım :sinifsinif:

Aileler bir evlilikte malesef çok önemli. Anlattığın kadarıylad a çekilecek gibi değiller. Değişmelerini de bekleme. Nişanlın şuan bazı şeylerin arkasında duruyor olabilir ama evlendikten sonra değişme olasılığıda yüksek. Her erkekte var bu annesini savunmak. Evlenince bütün şartlar değişiveriyor.ınsanın gözü kara oluyor bu zamanlarda. Biz mutlu olalım yeter diyebiliyor ama izin vermiyorlar ki.

Umarım herşey gönlünde ki gibi olur.

Haklısın, değişmesini de beklemiyorum hatta beni bile alıp götürebilir annesinin evine, dert etmem diyorum. Alatamadığım bazı başka durumlara da maruz kalıp, direnmiş ve hala gülümsemeyi başarmış birisi olarak atlatabileceğimi düşünüyorum. Umarım biraz nefes almamız için pay bırakırlar.

Canim, bence sen hic üzülme.
Bu sana degil, ogullarina verdikleri degeri gösterir.
Bir insan gelinini sevmese dahi, oglu icin susar yahu!
Bunu yapmayan anne, hakkaten arkadaslarin dedigi gibi sorunludur.
Birak kendi sorunlari icinde bogulsun.
Nisanlindan icin, bu adam benim arkamda durur, beni ezdirmez diyorsan evlen.
Ama süphelerin varsa nikah tarihini erteleyin, o zaman zarfindada bir karar verirsin.
Allah yardimcin olsun canim, senin icin dua edecem.

Yorumun ve duaların için teşekkür ederim. Şüphelerim var evet bu kişi (annesi) daha neler neler yapabilir ileride diye ama bunu görmek için 10 yılda ertelesem sanırım içimi ferah tutacak bir şey elde edemem. Teşekkürler tekrar yorumun için.

hiçbirşeyi takmayın kafanıza. sizin en mutlu günleriniz. kimsenin bunu mafetmesine izin vermeyin. ayrıca gelmezlerse gelmesinler. yüzlerini görüp düğün gününüzü mafedemezler işte..
iyi tarafından bakın : yaptıklarıyla oğlunu yavaş yavaş kaybeden bir kadın kayınvalideniz. eşinizde sizden annesi için birşey isteyemez. anneme iyi davran git görüş ya da gelsin bize kalsın iyi ağırla vs gibi ricalarda bulunamayacak. hayatınızda olmayacak artık..

nişanlın hep sana destek çıkıyosa hiç korkma derim. tamam biriyle evlenince aileler de evleniyo falan deniyor ama, uzak durursun sizi etkilemesine izin vermezsin.
annesi yüzünden sevdiğin adamdan vazgeçecek değilsin ya....
nikah gününde de sakın sıkıntı yapma, için rahat olsun. o sizin gününüz. nişanlınla 1 kere evleniyosunuz sonuçta.
mutluluklar....

Evet olumlu tarafı bu gözüküyor ama gene de görüşmeyi, bir şeyler paylaşmayı, yarın öbürgün torun torba sevgisini tatmasını gerçekten isterdim. Kısmet, nasip ne diyeyim. Herkes mutlu ve huzurlu olur inşallah.

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki sen zamanla iyiliğinle iyi niyetinle kayınvalideni utandıracak birine benziyosun. kayınvaliden zaten şu durumda bir sıfır yenik .. azcık içinde insanlık varsa iki elinin arasına alıcak kafasını ve utanma duygusuna teslim olcak..etrafından eleştiri alıcak sana ve oğluna karşı çok çok mahçup olcak.. ya da torun torbasına öyle uzaktan bakıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…