Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

:) ben istemsiz kullanırım bu "bacı" kelimesini hem burda hem gerçek hayatta, seni de güldürdüysem ne mutlu. benim babanne sorunu kendi babannem, kocamın falan değil. zaten bekarım. babannem beni oğlunun değil gelininin kızı olarak gördüğü için ona yaptıklarını bana yapıp babamla aramın açılmasına sebep oldu defalarca. babam da anasını dinledi hep saolsun. herkesin bi derdi var işte. inşallah herkes bi çare bulur. benim babanneye de senin kaynanaya da Allah kalp güzelliği versin ya da yanına alsın bi güzel temizlesin ne diyim. aklinialirimsmile

sırnaşık şey çok güldüm gece gece vallahi. Teşekkürler.Babaanne senin babaannen olduğundan sorun yok o zaman (Recep İvedik hesabı kaydirigubbakcemile3 ) Ben karşı tarafın diye biraz eli açık tutupağır yüklenmişim. Amaaan öyle ya da böyle kim çomak sokuyorsa Allah gerçekten dediğin gibi ya akıl, sabır, kalp temizliği versin ya da yanına alsın. :sinifsinif:

Canm erkek arkadaşın annesinin yaptığı şeylerin farkında kadında son kozlarını oynamış ama işe yaramamış mutluluğunun tadını çıkar

Yok daha son kozları bitmedi 4 gün sonra nikah ve düğün olacak , korkum son koz son koz diyerek orada da onca insanın içinde ters laf söz söylemesi ve bir facianın başlaması :gitme:

yüklen bacım bişi olmaz, ben her Allahın günü içimden beddua ediyorum kadına. ölmüyolar da ha. bi keresinde konu açtıydım böle babannesini sevmeyenler diye, sevmeyenler saolsunlar yazdılar. hiç unutmuyom birininki 98 diğerininki 102 yaşında ölmüş. kötüye bişi olmuyo valla yav. tövbe estağfurullah kafayı yedim gece gece.:ecrin_bebek:

demek düğün 4 gün sonra he. seni de uyku tutmuyodur tabi heyecandan. biz burdan hep beraber dua ederiz sinerji oluştururuz düğünün güzel geçer inşallah, kaynananın da dili bağlanır.

bak aklıma geldi çok işe yarar belki biliyosundur. kaynananın yüzüne şunu 3 defa söyleyip üfle içinden: Allahümme ya Vedud, ağzını bağla dilini tut.. ben eskiden inanmazdım ama çok işe yaradığını gördüm, düğüne gelirse uzaktan yüzüne doğru söyle söyle dur... ayy inşallah bişi yapamazzz

4. sayfaya kadar okudum ama değişik birşey olmadığı için devamına bakmadım.

anladığım kadarıyla siz çok aklı başında bir kadınsınız, nişanlınızda sizin arkanızda duran güçlü bir erkek.
bu kadın oğluna hastalık derecsinde bağımlı. tepkisi sizin şahsiyetinize değil -ona göre- onu oğlundan ayıracak olan el kızına.
siz elinizden geleni haksız yere özür dilemek pahasına da olsa fazlasıyla yapmışsınız.

he bundan sonra ne olur;
nişanlı değil de sevgili olsaydınız ve bunları anlatsaydınız bence ayrılın derdim; hiç düşünmeden.
ama düğüne 4 gün kalan bir çiftten bahsediyoruz; sizin gözünüzde mutluluk ışıltısı olması gerekirken, endişe bulutları var şimdi.
ne yapardım yerinizde olsam hiç bilemedim inanın. eğer bu güne kadar geldiysem -ki ben gelemyip o kaynanayı gömerdim- galiba evlenirdim.
ama çok açık yazacağım kusuruma bakmayın; ben evliliğinizde sürekli bir huzursuzluk yaşayacağınızı düşünüyorum.
kaynana kara bulut gibi hep tepenizde olacak. eşiniz ne kadar arkanızda durursa dursun yorulacaktır; çünkü karşısındaki annesi. kadın oğlunu 1 hafta arayıp hergün telefonda ağlasa taş olsa dayanamaz..
yani hazır olun bence; bu kaynana hayatta olduğu sürece savaş halinde olacaksınız. herkes köşesinde izlesinde istemiyor bu kadın; kılıçları kuşanıp er meydanında olalım sürekli diyor..

he düğünümüzü mahveder diye düşünmeyin. gelip çemkirdi mi gene; siz ele alın yüzsüzlüğü iki göbek de ona doğru kıvırın.

eğerki nişanlından eminsen senin yanında olacağına inanıyorsan hiçkimseyi kafanıza takmayın ve mutlu olaya bakın.
bizde çok şey yaşadık ama hiç vazgeçmedik şu anda 4 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz. bir anne böyle yaparmı diyoruz ama yapıyorlar maalesef. biz 4 ay çıktık sonrasında evlenme teklifi aldım. görmeye geldiler v.s. annesi neler neler yaptı ayırdı bizi. ama ayrı kalamıyorduk 3,5 sene evlenemiyecez düşüncesiyle gezdik ancak başkasıyla evlenirsek ayrılacaktık. eşime kız istiyorlarmış duyunca ağlıyordum hep ama mutlu ol sen yeter diyordum. meğerse eşim balimnurdan başkasıyla evlenmem ben diye diretmiş hep. sonra yalvar yakar oldular ailemi ikna ettim isteme olayları oldu. ama söz günümden itibaren başladılar. halada kavga çıkartıp boşanmamızı istiyorlar. sağolsun eşim beni koruyor hiç günahımız yok sadece sevmek suçumuz. eşimin ailesi yüzünden kendi ailemlede aramız bozuldu şimdi iki taraflada görüşmüyoruz. yuvamın huzuru için herşeyi yapıyorum ne yapayım.
ama şunu unutma o kaynana sana her gününde eziyet edecek sizi üzecek. dimdik karşılarında durmalısınız. sen ayrılsan bile o kadın seninle uğraşacak en iyisi sevdiğinle evlen ve mutlu olamaya bak

Hiçççççç takma güzelim. Takmaki iyice delirsin. anlasın ki onu iplemiyorsun ne yaparsa yapsın mutluluğunu bozamayacak. Düğünde de bol bol göbeciklerini at şekerim.
Dikkatli ol o kadına karşı. Evliliğinizi engelleyemeyeceğini anladı. yuvanıza karışacaktır. Mümkün mertebe görüşmemeye bak.

marhaba..böyle kötü bir olay yaşnınca geleceğe dair ümitsizliğe kapılabilir insan.. ama bazen çok iyi başlangıçlarda sonradan felakete dönüşebiliyor bunu unutma...şuan en kötüsü ne olabilir.. o geliyor aklına. ama genelde en kötü ihtimal gerçekleşmez. gerçekleşse de .böyle şeylerin başka insanların da başına geldiğini hatırla lütfen... ben olsam bu olayın düğünümü gölgelemesine izin vermezdim.. şöyle derdim kendime: kayın validem bir cadı evet cahil evladını paylaşmak istemeyen görgüsüz kaba biri.. ama ben öyle değilim. onun gibi davranamam ve onu mazur görüyorum. onu affediyorum. onun için üzülüyorum..evet üstten bir bakış.. erdemli ve hoşgörülü bir eda..merhametle acıyarak gülümseyen bir surat..bunu takınırdım..yapabileceği her harekete karşı herkezce ve hatta onca bile takdirle karşılanacak bir cevap hazırlardım..ben böyle yapardım.. : )umarım herşey yolunda gider..

Umarim sevdiginle omur boyu mutlu olursunuz sana sadece sunu soyluyorum insan birkere sever bin kere degil sadece bir insani sevebilirsin ve siz birbirinizi bulmusunuz sakin birakmayin birbirinizi derim ben
nikahi dugunu ertelemyin giy gelinligini eminim sevginizle bu gunleri asacaksiniz
bizimde nikahimiz kinamiz dugunumuz olayli gecti ama birbirimizi sevmeye devam ettik hic pes etmedik hala ailesi bizimle ugrasiyor ayirmak icin aramizi bozmak icin elinden geleni yapiyor ama biz buna tabiki izin vermiyoruz belki bunlari yazmam gereksiz belki halletmisinizdir olayi ama icimden geldi
Evleneceklerin boyle seyler yasamasi beni inanki cok uzuyor cunku kendim yasadim gordum biliyorum cok tanidik geliyor butun sahneleri

canım yaşadıklarına üzüldüm allah kimseye böyle kaynana vermesin
nişanlın senin arkanda duruyo birbirinizi çok seviyosunuz bu nedenle kimseyi tınlama bugünlerin tadını çıkar dicem ama şunuda unutma bu kaynana evlenincede size huzur vermez maalesef canım:1no2:
sorunlu bir tip çünkü seni zor kabul edeceğe benziyo
aynı yerdemi yaşıyosun onla bilmiyorum ama tek tavsiyem evlendikten sonra mümkün olduğunca ondan uzağa taşın ve çok çok az görüş
başka bir tavsiyem olamaz

nişanlınız bugün olduğu gibi bir ömürde arkanızda ise boşverin kafanıza takmayın...O gün yani düğün gününüz sizin en mutlu gününüz bırakın herşeyi bi köşeye atın hiç eğlenmediğiniz kadar eğlenin...gülün eğlenin emin olun bunlar onların yüzüne tokat gibi çarpacaktır....
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM SİZE....

Sevgili ıdil, Kuzum (evet haklısın ne kadar hayır gelecek ben de düşünüyorum), eylülxx (erdemli eda koşuma gitti umarım işe yarar), december bacım (dua ilginç geldi , denemeye değer ), mihriban, essmeralda, çiçek86, balımnur, satrapi (evet freddy'nin kabusuna katılıyorum),ırem&Özge hepinizin yorumlarına çok teşekkür ederim.
Az önce telefon açtı, babası aramış.Tüm akrabaları düğüne gelmeyecek sadece nikaha gelip ordan evlerine dağılacaklarmış."En azından riskli bir durum olmaz" dedim. "iyi olmadı bu ama " dedi ve sesi de çok suratlıydı. Ben de "eğer içinde kalacaksa git hepsiyle tek tek konuş, özür dile, düğüne davet et" dedim. "Kapatalım bu konuyu ve açmayalım artık, çözüm falan istemiyorum ben" dedi.Allahım kafayı yiyeceğim. Akşama doğru iş yerine atlayıp gideceğim."Git, özür dile hepsini çağır ama bunu yapmazsan da bir ömür ailem, akrabalarım düğünüme gelmediler diye benim burnumdan getirme" diyip konuşacağım. Kafam çok karışık ve umarım ayrılıksa bile sonu en hayırlısı neyse bu gece o olur. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. herşey için herkese çok teşekkürler.

Ben size dua edeceğim Allah size Hayırlısını nasip etsin diye...
Biz de evlenmeden önce benzer şeyler yaşadık. Eşimin Anne Babası yok. Kızkardeşi ve Ablaları var. 2 si beni hiç istemiyordu.3 yıllık evliyim. evliliğimin 2.5 yılı eşimin ve görümcelerimin beni kahretmesiyle gecti. hiç öyle insanoğlunun sözüne guvenmeyin. hele bir tartışma olsun, bir kalbini kırın bakın o zaman size neler diyor!aklınız durur! benimki de demişti.başına kakmam olanları canım ben onları biliyorum. hiçbirşey senin yüzünden değil! şu anda hiçbiriyle görüşmüyoruz.laf lafa gelince benim yüzümden kardeşleri kapısını açmıyor oluyorgüya asla bunları dile getirmeyecekti!ÖYLE OLMUYOR!!!!!!!!!!!!!! 1 kızım var 2. çocuğuma hamileyim , EVET şimdi boşanmak istemiyorum. Ama HİÇ EVLENMEMİŞ OLMAYI DİLERDİM. Keşke yerinizde olsaydım en azından hala vazgeçip hayatınızdan onu ve bütün sorunları çıkarma şansınız var. Çok iyi düşünün! Hayata onunla başlamadınız ki!Hayata onunla devam etmek zorunda olasınız!

Ve; UNUTMAYIN Kİ, HERKES KENDİ DERDİNDE! YERYÜZÜNDE HİÇKİMSE SİZİ KENDİNDEN DAHA FAZLA DÜŞÜNÜP SEVEMEZ! UMARIM SİZ DE KENDİNİZİ VE HAYATINIZI DÜŞÜNÜP, KENDİNİZ İÇİN EN İYİ OLANA KARAR VERİRSİNİZ! ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN! HAYIRLISINI NASİP ETSİN...

Paylaşımınız için ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Tamamına katılıyorum. Arkamda duran dağ bile olsa gün gelip bu lafları işiteceğimi de biliyorum.Nasip, kısmet diyorum.Sanırım bu nikahı yapmamak sonrada pişman olmamak için tek yapılacak hamle :sinifsinif:

keşke kayınvalıden bu en mutlu gunlerınde senı böyle üzmeseydi.bence kayınvalıden oğlunu çok kıskanıyor ve onu paylasmak ıstemıyor sen degıl baska bir kızda olsaydı oğlunun hayatında bence yıne aynı seylerı yapardı.sorunu senınle degıl bence....nişanlından emınsen sana sahip çıkacagından emınsen vazgecme derım çünkü doğru duzgun yuva kurulacak biri hayatta insanın karsısına çok nadir çıkıyor. bir ömür boyu mutluluk dilerim kuracagın yuvanda.

Canım bunları nişanlınla konuşmalısın. İki gün sonra annesidir tabi konuşacak görüşecek ama bence seni bu konuda zorlayamaz. Nişanlının huyuna bağlı eğer aksi bir insansa ileride sanada zor koşa bilir eyer yumuşak huyluysa seni hiçbir şeye zor koşamaz.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…