- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
December bacım,
Bu beş karış suratla winston bacı dedin ya gece yarısı gülme krizlerine girdim, Allah iyiliğini versin. Dediklerinin hepsine bitmek bilmeyen saflığımla gene de katılıyorum. Allah'a havale ediyorum başkalarının mutluluklarını bozmaya çalışanları ,gene de direnişimi ve belki de gereksiz umudumu yanıma alarak ilerliyorum. Babaanne durumu da pek yaşanmayan bir durum gibi geldi bana saolsunlar anneler sıkıntı vermekte hep bir numara olduklarından babaannelerin devreye girmesi en azından bana uzak kalmış bir konu. Umarım dertsiz, sorunsuz, babaanne-kaynana sıkıntısız sevdiklerimizle mutlu yuvalarımız olur.
:) ben istemsiz kullanırım bu "bacı" kelimesini hem burda hem gerçek hayatta, seni de güldürdüysem ne mutlu. benim babanne sorunu kendi babannem, kocamın falan değil. zaten bekarım. babannem beni oğlunun değil gelininin kızı olarak gördüğü için ona yaptıklarını bana yapıp babamla aramın açılmasına sebep oldu defalarca. babam da anasını dinledi hep saolsun. herkesin bi derdi var işte. inşallah herkes bi çare bulur. benim babanneye de senin kaynanaya da Allah kalp güzelliği versin ya da yanına alsın bi güzel temizlesin ne diyim. aklinialirimsmile
Canm erkek arkadaşın annesinin yaptığı şeylerin farkında kadında son kozlarını oynamış ama işe yaramamış mutluluğunun tadını çıkar
sırnaşık şey çok güldüm gece gece vallahi. Teşekkürler.Babaanne senin babaannen olduğundan sorun yok o zaman (Recep İvedik hesabı kaydirigubbakcemile3 ) Ben karşı tarafın diye biraz eli açık tutupağır yüklenmişim. Amaaan öyle ya da böyle kim çomak sokuyorsa Allah gerçekten dediğin gibi ya akıl, sabır, kalp temizliği versin ya da yanına alsın. :sinifsinif:
Sevgili İdil, Kuzum (evet haklısın ne kadar hayır gelecek ben de düşünüyorum), eylülxx (erdemli eda koşuma gitti umarım işe yarar), december bacım (dua ilginç geldi , denemeye değer ), mihriban, essmeralda, çiçek86, balımnur, satrapi (evet freddy'nin kabusuna katılıyorum),İrem&Özge hepinizin yorumlarına çok teşekkür ederim.
Az önce telefon açtı, babası aramış.Tüm akrabaları düğüne gelmeyecek sadece nikaha gelip ordan evlerine dağılacaklarmış."En azından riskli bir durum olmaz" dedim. "iyi olmadı bu ama " dedi ve sesi de çok suratlıydı. Ben de "eğer içinde kalacaksa git hepsiyle tek tek konuş, özür dile, düğüne davet et" dedim. "Kapatalım bu konuyu ve açmayalım artık, çözüm falan istemiyorum ben" dedi.Allahım kafayı yiyeceğim. Akşama doğru iş yerine atlayıp gideceğim."Git, özür dile hepsini çağır ama bunu yapmazsan da bir ömür ailem, akrabalarım düğünüme gelmediler diye benim burnumdan getirme" diyip konuşacağım. Kafam çok karışık ve umarım ayrılıksa bile sonu en hayırlısı neyse bu gece o olur. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. herşey için herkese çok teşekkürler.
Ben size dua edeceğim Allah size Hayırlısını nasip etsin diye...
Biz de evlenmeden önce benzer şeyler yaşadık. Eşimin Anne Babası yok. Kızkardeşi ve Ablaları var. 2 si beni hiç istemiyordu.3 yıllık evliyim. evliliğimin 2.5 yılı eşimin ve görümcelerimin beni kahretmesiyle gecti. hiç öyle insanoğlunun sözüne guvenmeyin. hele bir tartışma olsun, bir kalbini kırın bakın o zaman size neler diyor!aklınız durur! benimki de demişti.başına kakmam olanları canım ben onları biliyorum. hiçbirşey senin yüzünden değil! şu anda hiçbiriyle görüşmüyoruz.laf lafa gelince benim yüzümden kardeşleri kapısını açmıyor oluyorgüya asla bunları dile getirmeyecekti!ÖYLE OLMUYOR!!!!!!!!!!!!!! 1 kızım var 2. çocuğuma hamileyim , EVET şimdi boşanmak istemiyorum. Ama HİÇ EVLENMEMİŞ OLMAYI DİLERDİM. Keşke yerinizde olsaydım en azından hala vazgeçip hayatınızdan onu ve bütün sorunları çıkarma şansınız var. Çok iyi düşünün! Hayata onunla başlamadınız ki!Hayata onunla devam etmek zorunda olasınız!
Ve; UNUTMAYIN Kİ, HERKES KENDİ DERDİNDE! YERYÜZÜNDE HİÇKİMSE SİZİ KENDİNDEN DAHA FAZLA DÜŞÜNÜP SEVEMEZ! UMARIM SİZ DE KENDİNİZİ VE HAYATINIZI DÜŞÜNÜP, KENDİNİZ İÇİN EN İYİ OLANA KARAR VERİRSİNİZ! ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN! HAYIRLISINI NASİP ETSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?