- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi Azkullanilmiskaynanamvar
-
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sanki sen zamanla iyiliğinle iyi niyetinle kayınvalideni utandıracak birine benziyosun. kayınvaliden zaten şu durumda bir sıfır yenik .. azcık içinde insanlık varsa iki elinin arasına alıcak kafasını ve utanma duygusuna teslim olcak..etrafından eleştiri alıcak sana ve oğluna karşı çok çok mahçup olcak.. ya da torun torbasına öyle uzaktan bakıcak...
nişanlın hep sana destek çıkıyosa hiç korkma derim. tamam biriyle evlenince aileler de evleniyo falan deniyor ama, uzak durursun sizi etkilemesine izin vermezsin.
annesi yüzünden sevdiğin adamdan vazgeçecek değilsin ya....
nikah gününde de sakın sıkıntı yapma, için rahat olsun. o sizin gününüz. nişanlınla 1 kere evleniyosunuz sonuçta.
mutluluklar....
umarim cok mutlu olursunuz canim....
allah sabır versin canım benim
sen çok iyi niyetli bi insansın bellki işallah kayınvaliden olan kadına rabbim merhamet versinde düşsün sizin yakanızdan:Saruboceq:
düğünüde gelmesse gelmesin boşver sen o günün tadını çıkar güzelim:teselli:
anam sen bana çok benziyosun kaydirigubbakcemile3Pek bir kalp gözü bölümleri gibi mi olur bilemiyorum ama ben de umarım böyle olur diyorum. İçimde öldüremediğim bir saflıkla birlikte bir iyi niyet var ki sorma ama herkese karşı. Hani yanağına vurulsa, öbürüne de vur diye uzatan, otobüste tacize uğrasa "aman yanlışlıkla eli değmiştir" diyen saflardanım. Umarım bu saflık işe yarar, kimse kimseyle artık daha fazla kötü olmaz :bbo:
İyi dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah diyorum kocaman bir inşallah.canımmm.
okurken ben bıle daraldım...
hepsını okumadım yazdıklarının sadece konu basını okudum kucuk bebegım var...
ama nısanlın arkandaysa senı kımseye ezdırmeyıp senı koruyorsa,
sevgınızın saglam saygınız da varsa bırbırınıze vazgeçme derım.sevgı kolay kolay bulunmuyor.sakın ol...
ne ekersen onu biçersın derler ya...bu tam kayınvaldenlık atasozu...
sakın derım vazgecme .bırgun elbet o da pişman olacaktır yaptıklarından.bellıkı ruhsal sorunları var...
zor olacak senın ıcın ama sabret.eşine de aılesı hakkında olumsuz yorum yapma.erkekler unutmaz,nekadar haklı olsanda bazen ters tepebilir...
sabret,karsılıgını mutaka goreceksın..
ALLAH SIZI MUTLU,HUZURLU BIRBIRINIZE ARKADAŞ EYLESIN.ÇOK MUTLU BIR EVLILIGINIZ OLUR İNŞALLAH...
anam sen bana çok benziyosun kaydirigubbakcemile3
iyi niyetin hiç kaybolmasın ama saflık derecesindede olmasın. sıkıntıları imtahan kabul edip inatla gülümse. en güzel gününü en güzel şekilde yaşa. eşinle mutlu olman önemli. gerisi boş..
Dugunde gulumsemen ıcın sana kocaman bır neden.sevdıgın ınsanı dusun
allahın ıznıyle ılerde ellerı kucucuk yumuk yumuk ellerı...
Kucucuk gozlerİ...
Bır de bebegınız olsun
kaynvaldenın nefretınden eser kalmaz
dılerım Çok mutlu olursun arkadaŞım..
Sabrınız için, uzun uzun okuyup uzun ve güzel bir biçimde paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederim. Geleceğin neler göstereceğini bilemediğimizden şimdilik akışına bıraktık herşeyi.Umarım çok mutlu olur ve sorunsuz şu düğünü atlatırız.Malesef var bu tiğnette insanlar,böyle zamanlarda yapılan terbiyesizlikler hiç unutulmuyor işte.Keşke herkes üstüne düşeni bilse de tadı kaçmadan gönlümüze göre olsa bişeyler ama illa ki aradan böyle çıkacak bir iki tane.Bence hiç zehir etmeyin bu günlerinizi.Ayıp yapana aittir.İnadına eğlenin o gün inadına mutlu olun.bu sizin en özel,en mutlu gününüz.Kim olursa olsun keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.Bırakın gelmesinler düğüne nikaha ayrıca bu zihniyette insanlar o tür ortamlarda lütfen bulunmasınlar zaten.Siz nişanlınızı ailesi için sevmediniz ki!O'nu ailesinden ayrı bir birey olarak sevdiniz.Bir insanla değil de bir aileyle evlenirsin lafınada hiç katılmıyorum ben.Evlilik iki kişinin insiyatifinde bir tercih,aile olmak da malesef bazen böyle zorlu,engebeli yollardan geçmek demek.Ama herşeye rağmen ilişkiye,sevgiye,verilen emeğe sahip çıkmak.Çok güçlü olun!!!Anlıyorum olaylar çok çirkin ve dayanmak güç ama şöyle düşünün o kapı kapandığında iki kişilik yaşanıcak herşey.Sakın ailesinin çirkinlikleri yüzünden O'nu kırmayın,incitmeyin.Zaten o yapıda birine benzemiyorsunuz.Bu günlerde geçecek ama bazı şeyler ailesi için hiç geçmiycek,geçmemelide.Affetmek,hiç bir şey olmamış gibi davranmak çok gereksiz iyi niyet olur.Bence uzak durun,ailenizin mutluluğu için mümkün olduğu kadar uzak.Dilerim çok mutlu olursunuz.
December bacım,ooof of. benim ilerdeki en büyük kabuslarımdan birini yaşıyosun sen şu an winston bacı. Allah kurtarsın.
ben babanne mağduruyum bu yüzden nefret ederim böyle insanlardan, empati kurmaya dahi gerek duymam. ama yerinde olmak ister miydim emin değilim, bunu düşünüyorum şimdi. bir kadının senin kadar sevilmesi pek görünür bir şey değil, ama bunun bedeli de böyle ağır oluyor işte.
o yüzden bütün kötü kadınları kesmek istiyorum, kör testereyle. kadınlıkla kötülük bir arada olmamalı. annelik kadar güzel bir saflığın hediye edildiği kadınlığa bu kadar kötülüğü yaşamak, yakıştırmak ve yaşatmak, insanlık suçu gibi geliyor bana. bir dexter da ben olsam ne güzel olur, btün kötü kaynanaları kessem. ondan sonra tüm kaynana adayları kesilmekten korktuğu için gelinlere zulmedemese, benim gibi bekarları da kurtarsam bu zulümden. hoş, Allahtan korkusu olmayanın katilden korkusu olur mu, ayrı mevzu.
yardımcı olamadığım halde yazdım kusura bakma. yine de duam seninledir, Allah kurtarsın. sen de sakın duayı eksik etme, bu işin başka çaresi yok bacım.
Tatlım iyi dileklerin için çoook teşekkür ederim. Allah bebeğine sağlık, mutluluk uzun ve huzurlu bir ömür nasip eder inşallah.Sevdıgın adam yanında
bırde yumuk ellerı dusun
saglıklı sıhhatlısın ıyı bır ısın var
kalbın bırı ıcın carpıyor
kuÇuk bır kelebek gıbı
aİlen yanında ve saglıklı
sevdıgın adam senın ıÇın dunya yakısıklısı
bak mutlu olmak İÇİn bİr suru sebebın var...unutma...
Bunları sana 37 gunluk oglumla yazıyoruz
kendısı kucagımda...
Darısı baŞınıza canım...
Butun İÇtenlıgımle dıyorum Çok mutlu olun...
Allahım hİÇ ayırmasın...
Bu güzel gününüzü bu düşünceler ve korkularla mahvetmeyin...
Size söyledikleri yaptıkları gerçekten yenilir yutulur cinsten şeyler değil, düğününüze gelmezse bu güzel günde oğlunun yanında olmayarak kendi kaybetmiş olur, gelirse de k.peder görümce kayın kim varsa biri yanında durup kötü şeyler söylemeye başladığı vakit ortamdan uzaklaştırsın onu...
Gelecek günler içinde kaygılanmayın hep böyle gidecek değil ya şu an size gönül gözü kapalı anlamsız bir kin var içinde ama zamanla kini geçer belki hele ki çocuğunuz olduğunda...
Ama size karşı hep böyle olursa da buna siz değil o üzülsün, sonuçta siz eşinizle elinizden geleni yapmışsınız ama bu kişi bu kötü tavrını devam ettiriyorsa kendi bileceği iştir...
Ne ekerse onu biçecek o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?