Nikahıma çok az kaldı...Aile faciası yaşamak istemiyorum...

en yakınım dayımdır ailede. dayım da eşinin sözünden çıkamayacağı için dayımla yengemi bir düşünmek zorundayım ne yazık ki. öte yandan çocukluk arkadaşımı da yok sayamam...zaten bunu istemiyorum da. size tamamen katılmakla birlikte ne dayımdan ne de en yakın arkadaşımdan vazgeçmek istiyorum. beni bu duruma düşürdüğü için dayıma çok kızgınım o ayrı tabi...

Konunu hatirliyorum kizin bir sucu yok dayinin kabahati hersey yengende de biraz akil varsa senin nikahini zehir etmez insanlar da ettirmez zaten dayin yengen tembihli gelsinler nikaha annen konussun dayinla

annem zaten dayımla bu konuda konuştu, dayımdan yana bir sıkıntı yok ama yengem bu konuda tembi filan dinlemez. zaten annemle de yıldızları pek barışmamıştır. hatta hanfendinin bizim aileden biriyle yıldızının pek barıştığı görülmemiştir bu zamana kadar ben hariç...ama benim hatırımı filan da dinlemez bu durumda ne nikaha ne de yemeğe gelir arkadaşımn geleceğini bilse eminim.

Bunu o düşünecekti arkadaşına asılmadan önce. Ne senlik ne arkadaşınlkk durun yok. Yaptığını çekecek o zaman.

O zaman dayını annen alsın karşısına hatta yengeni.
Nikaha arkadaşı da gelecek
sakın tatsızlık yapma diyecek
bu kadar basit.

en yakın arkadaşıma yazan dayımın da bana samimiyetini sorgulardım açıkçası.

Gelmemesi gerçekten iyi olur aslında ama siz dayınızın kesinlikle gelmesini istiyorsunuz. Yengenizin gelip gelmemesi önemsizse bu durumda sonuç olarak ya arkadaşınız gelecek, yengeniz ve dayınız gelmeyecek ya da tersi olacak. Ben olsam dayımın değil arkadaşımın geldiği versiyonu seçerdim. Dayınız her ne kadar yakın olsa da çok büyük bir hata yapmış, cezasına katlanmalı. Sizi kızı gibi görüyor ama kızı yaşındaki birine, hem de sizin en yakın arkadaşınıza göz koyuyor, hem de evliyken. Hata üstüne hata. Dans ederken ve danstan sonra kim bilir ne hastalıklı ve sapıkça düşünceler geçti zavallı masum kızın haberi olmadan. Kızı gibi olan birinin kardeşi gibi olan arkadaşı da onun kızı sayılır, bu bakımdan hem pedofili hem ensest var işin içinde, aldatmanın yanısıra.

dayımın yaptığı hatanın faturasını niye arkadaşıma kesiyim.arkadaşınızın yerinde olsam nikaha çağırmazsan düğünü de gelmezdim

dayının hatasını senin çekmen ne kadar kötü ayrıca arkadaşının da yanlışı var her ne kadar dayında olsa evli bir adamla bir genç kızın dans etmesi hiç doğru olmamış dayın hatalı ama arkadaşında da suç var yengeye de hak vermek lazım yengende erkek bir arkadaşınla dans etseydi sence dayın sessiz kalırmıydı duruma o yüzden yengende haklı bir bakıma ama şuan için yapılacak en doğru şey şu olur yengenle konuşup sakin dille durumu izah edip o benim en yakın arkadaşım ve benim en mutlu günüm yanımda olmasını istiyorum seninde bu mutlu günümde mutlu görmek isterim hem zaten arkadaşımdan yana sıkıntın olmayacak dersin aynı şeklde arkadaşına da de ki yengem dayımla dans ettiğin için çok kıskanmış seni o yüzden dayımdan olabildiğince uzak dur yanlış anlaşılır falan gibi konuş bu durumu hem yengen hem arkadaşın olumlu karşılayacaktır sonuçta senin mutlu gününde üzmek istemezler eğer üzüceklerse de gelmesinler bi zahmet

arkadaşının dayınla ne konuştugunu ne tür yazışmalar oldugundan da bahsedersen en saglıklı yorumu yapacagım..

edit: linki şimdi gördüm....

ben olsam arkadaşımı çagırmayı aklımın ucundan geçirmezdim bile.
yengen gelse ne diyecek? dese de kendisi ayıplanacak ortamda.
arkadaşına bundan bahset yengem dans etmenizi kıskanmış falan de..
oda bu lafın üzerine dayının oldugu tarafa bile bakmaz emin ol..
yemegide terkederse etsin çokta lüzum değil yani ....
belkide korktugun gibi olmaz güzel bir gün geçirirsiniz.

Son düzenleme:
birde şunun anlayamadım.. nişan töreninde yengemde vardı demişsin. dayın kızla dans ettiğinde yengen nerdeydi o sırada.?
öğrendiğinde kıyameti kopardı demişsin

birde şunun anlayamadım.. nişan töreninde yengemde vardı demişsin. dayın kızla dans ettiğinde yengen nerdeydi o sırada.?
öğrendiğinde kıyameti kopardı demişsin

yengem de ordaydı ama kalabalıktan fark etmedi herhalde. ben gördüm fark ettim mesela ama yengem etmemiş. nişan videosunu izlettim hep beraberken, orda fark ettiğini söyledi bana. kimbilir belki de gördü nişanda ama videoda daha dikkatli izleyince rahatsız oldu bilemiyorum.

hmm ozaman ses çıkaracaktı yengeniz.
sonradan kurmuş kafasında kuruntuları..
arkadaşını yengene karşı uyarmalısın

Arkadaşınızı çağırmazsanız çok büyük ayıp etmiş olursunuz.

Konunuzu hatırlıyorum. Dayınız önce size, sonra arkadaşınıza büyük yanlış yaptı evet, ve bunun sonuçlarına katlanması gereken kişi arkadaşınız olmamalı. Kız o zaman tek bir yanlış adım atmamıştı, neden aileden aforoz edilip en yakın arkadaşının nikahında olamasın ki.

Dayınızı koyduğunuz yeri çok iyi anlıyorum. Kendisi buna rağmen arkadaşınıza yürümeyi bilmişse şimdi durumu idare etmeyi de bilsin.

Allah Allah ne ilginç düşünüyorsunuz yaaa çok şaşırdım.

Babam gibi dediğiniz bu dayınız resmen sizin arkadaşınıza asılmış facede arkadaş olmuşlar, hemde herkesin içinde dans etmeyede utanmamış.

Dostluğun tanımını yaptığınız bu arkadaşınız da dayının asılmasına izin vermiş birlikte dans etmişler ve face te yazışmış.

Bunları bi okuyun lütfen normalmi size göre. Yengeniz tabiki kızar yerden göğe haklı kadın.

Peki siz hiç bi şey demedinizmi arkadaşınıza dayınıza. Yapmayın uygun değil demi demediniz. Allahım yaaa siz iyice sapla samanı karıştırmışsınız.

Benim en yakın arkadaşıma göz koyacak dayım bende hala ona babam gibi diyeceğim, arkadaşım dayımla, evli barklı biriyle flört edecek ben yine dostum diye onu bağrıma basıp, yengemede sinirli, olay çıkaran biri gibi muamele edeceğim, öylemiiii...

Tüm bunlar olmuşken birde dostum gelmezse düğüne olmaz diyorsunuz. Çağırın çağırında kopsun kıyamet.

anneniz tüm gerçekleri bilmediği için bu tepkiyi veriyor bence. herşeyi bilse arkadaşınızı dışarıda bırakacağını hiç sanmıyorum. o yüzden annenizi dinlemeyip arkadaşınızı davet etme konusunda ısrarcı davranın. ben olsam öyle yapardım. arkadaşınızda çok anlayışlı ve mantıklı birine benziyor. yengeniz ters bir durum yaratırsa arkadaşınız üstesinden gelir bence bu durumun

iyi de arkadaşın da evli adamla konuşacak kadar ....... noktalı yeri sen doldur banlanmak istemiyorum.. dayın kadar arkadaşın da suçlu..

dayın arada seni zor durumda bırakmak pahasına canının istediği yönde saçma sapan davranmış. eşini aldatması konusuna hiç değinmiyorum bile. sonuçlarına da katlanmalı bence.. nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Bence yengemizle konuşun. Arkadaşınızı da dayınızı da bu özel günde gormek istediğinizi söyleyin. Arada kaldığınız ı uygun bi dille anlatın.bu mutlu gününüzde sizi üzmez heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…