jassmine Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2011 599 62 323 17 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jassmine #1 Nike'ın bu aplikasyonunu kullanıp koşu ve yürüyüş yapan arkadaşlar var mı? Ben çok memnunum zaman ve kilometre hesaplaması ve kaç kalori yakıldığının hesabını yapıyor Bittiğinde ise harita çıkarması da cabası =) Kullanan arkadaşlar varsa eklesinler, challange yaparak birbirimizi gaza getirebiliriz
Nike'ın bu aplikasyonunu kullanıp koşu ve yürüyüş yapan arkadaşlar var mı? Ben çok memnunum zaman ve kilometre hesaplaması ve kaç kalori yakıldığının hesabını yapıyor Bittiğinde ise harita çıkarması da cabası =) Kullanan arkadaşlar varsa eklesinler, challange yaparak birbirimizi gaza getirebiliriz
mlkyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2012 917 51 123 Gaziantep 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jassmine #2 jassmine .!.: Nike'ın bu aplikasyonunu kullanıp koşu ve yürüyüş yapan arkadaşlar var mı? Ben çok memnunum zaman ve kilometre hesaplaması ve kaç kalori yakıldığının hesabını yapıyor Bittiğinde ise harita çıkarması da cabası =) Kullanan arkadaşlar varsa eklesinler, challange yaparak birbirimizi gaza getirebiliriz Genişletmek için tıkla... ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya
jassmine .!.: Nike'ın bu aplikasyonunu kullanıp koşu ve yürüyüş yapan arkadaşlar var mı? Ben çok memnunum zaman ve kilometre hesaplaması ve kaç kalori yakıldığının hesabını yapıyor Bittiğinde ise harita çıkarması da cabası =) Kullanan arkadaşlar varsa eklesinler, challange yaparak birbirimizi gaza getirebiliriz Genişletmek için tıkla... ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya
jassmine Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2011 599 62 323 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jassmine #3 mlkyy .!.: ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya Genişletmek için tıkla... Mesela ☺️☺️☺️ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mlkyy .!.: ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya Genişletmek için tıkla... Mesela ☺️☺️☺️ iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
jassmine Guru Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2011 599 62 323 20 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi jassmine #4 mlkyy .!.: ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya Genişletmek için tıkla... Adım sayacını bilemiyorum canım pedometer diye başka bir app var Benim kullandığım Nike runing
mlkyy .!.: ya ne kadar guzel ben bir türlü ayarını yapamadım :26: bende kullanmak ıstıyorum adım sayacını ya Genişletmek için tıkla... Adım sayacını bilemiyorum canım pedometer diye başka bir app var Benim kullandığım Nike runing