canım evine bayıldı güle güle otur sana bişey soracam duvarlara yapıştırdığın resim leri nasıl nereden temin ettin ben samsun bafradayım almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
:Saruboceq:
wuuwwwwwww çok hoşş yaa çok hoşş hakketen büyük bi özenle zevkle döşenmişş hele o wc bittim=) insan tuvalete girmeye korkarkaydirigubbakcemile3 allahım mutlu mesut günler nasip etsin huzur doluu günlerle otur evinde
Çok içten söylüyorum çok beğendim evini, Allah huzurla oturmayı nasip etsin:Saruboceq: her şey çok hoş olmuş.. zevkliymişsin demiyim de benim zevkime çok uygunmuş zevkin :)
yalnız tek bişey, yemek odası takımının üstünde gördüğüm florasan lamba olmamış, her şey o kadar uyumlu ki o çok basit kaçmış aklında bulunsun yerimseniben
güle güle huzurla oturun oturma odası mutfak herşey yeni çok güzel görünüyor..
girişteki stickerda çok yakışmış...
yalnız sadece salonunuzdaki (leopar desenli sanırım) halılar pek uyumlu olmamış sanki nacizane fikrim.
Canım evinin sadece bir kaç resmini görebiliyorum diğerleri silinmiş galiba ve çok merak ettimmmmm göremeyenler için tekrar listeler misin harika bir ev olmuş Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşaallah