Nisan 2013 te anne olacakların paylaşım alanı

bebeklerimizin cinsiyetleri belli oldu mu

• kız

OY: 3 33,3%
  • erkek

OY: 6 66,7%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Oy kıyamam yaa.
Canım siz 5 yıldır istiyormussunuz.
Biz bugun itibariyle daha evliliğimizin 10. ayındayız,1 yıl bile olmadı.
Ve ben 10+1 günlük hamişim.Test sonucunu görünce eşimle ben şok geçirdik:)
Hayırlısı böyleymiş.Dediğim gibi şimdi aklımdaki tek şey sağlıkla dünyaya gelmesi.
Korkuyu içimden atamıyorum hiç.Bol bol dua ediyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.Allahım nazarlardan korusun.

Takvimi bende yaptım,içim gitti.
Canımdan can olan bebişim sağlıkla gel inşallah annenin kucağına :)

Ne kadar güzel işteeeeeee :))) Hayırlı uğurlu güzeller güzeli bir bebek olsun inşallahhhhhhhhhhhh :)

Ne kadar güzel işteeeeeee :))) Hayırlı uğurlu güzeller güzeli bir bebek olsun inşallahhhhhhhhhhhh :)

Aminn canım hepimiz için inşallah.
Senin bebişle benimki arasında az bir gün farkı olucak gibi duruyor.
Hayırlısıyla doğumu atlatır sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Ben sezeryan doğumu izleme hatasında bulundum şok oldumm
Şimdi kesinlikle normal düşünüyorum inşallah bir aksilik olmaz.

:) canım ben hastanede çalışıyorum ameliyathane dibimde ben bile cesaret edemedim :)))
İnşallah normal doğum yaparız , sağlıklı büyüyüp gelişsinler de rabbim o günleri bize göstersin inş. :)

Merhaba,

Bende inşallah Nisan sonu itibari ile bebeğime kavuşacağım.
Bugün 7 hafta 3 günlük oldu. Ancak sabah bulantilarindan kalkamiyorum. Doktorum 2 gün serum taktirdi. raporda verdi evde istirahat ediyorum. Zofer de Kullanıyorum ama maalesef etki etmiyor. Umarım bebeğim saglikla dünyaya gelir.

:) canım ben hastanede çalışıyorum ameliyathane dibimde ben bile cesaret edemedim :)))
İnşallah normal doğum yaparız , sağlıklı büyüyüp gelişsinler de rabbim o günleri bize göstersin inş. :)

Sezeryan kolay derlerdi birde.
Allahım yardımcımız olsunda normal doğumla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız.25 inde ikili teste gidicem resmen gün sayıyorum ve çok korkuyorum
Allahım bizi bebişlerimizle sınamasın.Aminn

Canım benim benimde bundan iki hafta öncesine kadar mide bulantılarım çok yoğundu.
Zaman geçtikçe bebişlerimiz büyüdükçe mide bulantılarıda azalıyor.Yine oluyor tabi ama ilk başlardaki gibi yoğun değil.
Doktorum banada mide bulantısı için ilaç verdi ama almıyorum.Kendini kötü hissetmessen alma dedi.Ama zararıda yokmuş onuda belirtti.
Biraz daha sabır hepsi geçecek.

arkadaşlar ne kadar çok doğum hikayesi dinlerseniz içinizdeki endişe ve korku artar. bu tamamen o günki kısmetinize ve bebeğinizin şansına bağlı. sezaryen doğum izleyip korkan normal doğuma yönlenir normalden korkan sorunları dinleyen sezaryene yönelir. doğuma kadar çok şeyler duyacaksınız ama bence kulaklarınızı tıkayın. güvendiğiniz içinize yatan bir hastane ve doktor bulduktan sonra gerisini düşünmeyin. beslenmenize ve hareketlerinize dikkat edin o kadar. Rabbim hepimmize hayırlı ve sorunsuz bir doğum nasip etsin.

Cok tesekkur ederim canım inşallah benimde bir an önce gecer. Yemek yiyememekte beni endiselendiriyor. Bir de geçmezse diye de düşünüyorum. Ama hepimiz icin sonu cok güzel olacak inşallah :)

Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse ben de nisan başı gibi doğum yapacağım. Bebeğim 11 haftalık şuan. Bulantım hala devam ediyor benim gibi olan arkadaşlara çubuk kraker öneririm bir de bugün duydum beyaz leblebi iyi geliyormuş. Geçen yıl mayıs ayında düşük yapmıştım yine aynı acıyı yaşayacağımdan çok korkuyorum. Rabbim sağlıklı, sıhhatli, akıllı, fikirli, ezadan noksansız hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eylesin evlatlarımızı. Hamileliğim çok zor geçiyor bazen offf deme gafletine düşüyorum nolur siz o hatayı yapmayın çünkü bizim yerimizde olmak isteyen binlerce hanım var Allah 'ım tüm isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah. Ben de 2 senedir hamile kalmak için bu sitedeki tüm önerileri uygulayanlardan biriydim darısı diğer arkadaşların başına.

Elevit ve Folic Plus kullanıyorum bir de vejeteryan olduğum için doktorum haftada 2 kez kullanacağım balık yağı verdi. Bunların dışında haftada 1 vurunduğum düşük önleyici iğne, günlük kan cıvıtıcı ve düşük önleyici iğne vurunuyorum, bir de her gece yatarken progestan içiyorum. Bu ilaçların hepsi kişinin beslenmesine, kilosuna, bünyesine göre değişir doktorunuza güveniyorsanız kafanızı karıştırmayın acaba benimki neden yazmadı diye. Yiyecek olarak doktorumun önerileri günlük 2 tane ceviz, 1 kaşık pekmez ve bol bol yoğurt. Çay ve kahve yasak. Sade soda içebilirsin dedi meyveli içme doğal değil sade içemiyorsan limonunu kendin sık dedi ev yapımı reçellerden meyve suyu yapmamı önerdi. Biliyorum elinizde değil ama stress yapmamaya çalışın inanın nerdeyse her gece rüyamda düşük yaptığımı görüyorum ne kadar korkum olsa da bir yandan içimde Allah' ın verdiği bir rahatlık var ilk gebeliğimdeki his yok içimde. Rabbim size de gönül ferahlığı versin inşallah en önemlisi bu. Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar. Dualarımdasınız...

Cok tesekkur ederim canım inşallah benimde bir an önce gecer. Yemek yiyememekte beni endiselendiriyor. Bir de geçmezse diye de düşünüyorum. Ama hepimiz icin sonu cok güzel olacak inşallah :)

Bende aynı senin gibi düşünüyordum.Ben çok az yiyorum canım bir şey istemiyor.Yediklerimi çıkarıyorum ya bebeğime bir şey olursa diye çok korkuyordum..Annemde hep geçicek gün geçtikçe azalıcak derdi gerçekden de öyle.Bu seferde mide bulantım olmuyor acaba bebişime bir şey mi oldu diyorsun:) Eşim bu halime çok gülüyor.Her şekilde önemli olan bebişlerimiz ve sağlığı.Hiç endişelenme bence moralin iyi olmasıda çok önemli.

Allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın canım sana ve hepimize.Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi eksiksiz noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.Allahım olamayan isteyen herkese nasip etsin.Bizim bebişimiz süpriz bebek oldu.10 aydır evliyim daha erken diyorduk düşünmüyorduk,ama bir yandan da hep ya olmazsa korkularım vardı.Allahın hikmeti işde hamiş kaldım.İlk başda eşimde bende şok geçirdik.Ben çift çizgiyi görünce şaşkınlıkdan ağladım.İlişki sonrası kanamam oldu.Çok az leke şeklinde,eski adet kanamasıymış.O zaman daha 4 haftalıkdı bebişim.Ben o zaman anladım ki bu bebişi deli gibi istiyorum.Kaybetmek beni mahfeder.Hastaneye nasıl yetiştik bilmiyorum.Herkesi ayağa kaldırdım :) Şuanda çok şükür hiç bir problemimiz yok.Allahım nazarlardan korusun.Yazdıklarında gerçekden çok faydalı.Yoğurt midemi ekşitiyor,süt tatlı geliyor.Ama eşimin zoruylada olsa tüketmeye çalışıyorum.Et,tavuk,balık düşkün değilim.Ama haftada bir kere balık yemeye çalışıyorum.Tavuk yemiyorum güvenemiyorum açıkcası.Etide ancak yemeklerde tüketiyorum.Vitaminimi kullanıyorum.Bol su içmeye çalışıyorum.Ceviz ilk başlarda yedim ama şimdi pek içim almıyor.Bugun yine alıp yemeye çalışayım.Ben onun dışında hiç bir hazır meyve suyunu içemiyorum,sıkma portakal bile tatlı geliyor.Asitli içecekler zaten kestim.Tatlı hiç yiyemiyorum ve sütlü ne şerbetli.Çikolatanın tadı bile bir farklı geliyor yiyemiyorum.Kahva çaydan bile tiskindim.Ben sadece tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum.Kraker en büyük kurtarıcım,turşu,ekşi erikiekşi elma.Ancak bunları yiyebiliyorum.Hakkımızda hayırlısı artık.

Çok haklısın.Sanırım bu konuda çok fazla düşünmemek en iyisi.
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

arkadaşlar bende 9 haftalık hamileyim öğrenmeden önce evimi taşıdım badana yaptım halıları yıkadım ağaca çıkıp meyve topladım ama allah korumuş yavrumu annesi gibi inat olacak

slm kızlar bende 9+4 haftalık hamileyim nisan sonu doğum olucak inşallah normal doğum istiyorum ama sezaryen o kadar yaygıki korkuyorum normal doğurabilmek için elimden geleni yapıcam ama bilmiyorum nasıl olacak

Merhaba, ben de 10+4 haftalık hamileyim. Ve kısmetse Nisan basında dogum yapacagım. İstanbulda yasıyorum evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. Kimsem yok burda ve dogum sonrasından cok korkuyorum. En azından annem olsaydı burda sürekli guvenebilecegim biri olurdu. Şimdi cok buruk hissediyorum. Annem en fazla lohusalik dönemimi benle geçirir daha fazla duramaz. Sonra ne yapıcam ben tek basima bilmiyorum. En fazla bir yıl ücretsiz izin alabilirim. Sonrasında dadi fln bulmam gerekecek. Cok zor bu isler, birine evladını ve evini emanet edip ise gitmek. .... Bilmiyorum ne yapacagım.... Ayrıca hamileliğimin ilk ayları da cok bulantili geçiyor. Bir türlü keyfini çıkartamıyorum bu mucizenin.
Biraz icimi dökeyim dedim, kusura bakmayın...

Allah hepimize yardım etsin. Bir solukta alalım cocuklarımızı kucağımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…