selam güzel annişler benim size sorum olacaktı hafif göbek çıkmaya başladı mı sizde bende biraz var da ben psikolojik olarak çıkarıyormuyum diye düşünmeye başladım:) sizde durumlar nasıl göbüşler büyüyor mu?
merhaba arkadaşlar kısmetse inşallah ebdne nisanda anne olacağım geçen yıl kayıp yaşadım o yüzden hep kalbi atıyomu durdumu diye aklıma gelip duruyor, dr um folik asiti kesmemi söyledi elevit ve kan sulandırıcı iğneye devame diyorum sizde durumlar nasıl
herkesin sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına alması dileğimle
selam kızlar bende nasipse nisanda anne olacam çok heyecanlıyım ve ilk bebeğim 9+5teyiz bugun dun gorduk bebegımızi ve kalbını dınledık harika bi duygu
selam kızlar bende nasipse nisanda anne olacam çok heyecanlıyım ve ilk bebeğim 9+5teyiz bugun dun gorduk bebegımızi ve kalbını dınledık harika bi duygu
Bende 11+2 haftalığım. Nisanın başı gibi allah nasip ederse bebişimi kucağıma alıcam. Bugün ikili tarama testi için kan vericem. Çok heyecanlıyım endişeliyim..
Hayırlısıyla bugünü atlatabilsem. Ama birde sonuçları beklemesi var...
günaydınnnn güzel anne adayleri bende kısmetse nisanda ANNE olacağım ayyyy anne olucam dedikçe duygulanıyorum hamilelik beni çok duygusal yaptı rabbim isteyen herkese nasip etsin ben şimdiden bebişimle (fasülyemle) konuşuyorum
iştahsızlık yaşayan var mı midem fazla bulanmıyor ama çok iştahsızım bir tabak çorbayı yiyorum 2.tabak yiyemiyorum süt yoğurt tüketiyorum fakat hamile kalmadan öncevki iştahım yok sizlerde de aynı durum var mı
meraba kızlarr benim de bulantılar hap sayesinde azalıyo anca öyle bişiler yiyebiliyorum yoksa midem ağzımdan çıkacak hale geliyor nerdeyse..özellikle de kendi evimin kokusu beni delirtiyo banyo yapmak falan benim için büyük bi olay oldu ağlaya ağlaya yapıoyorum banyomu nerdeyse maske takıp gezicem evde
bende yeni katıldım forma. şuan 9+1 günlük hamileyim. ilk gebeliğim. 27 nisan da inşallah 9 aylık doğarsa kucağıma alıcam.
bu arada benim çift rahmim var. erken doğum ve düşük riski var. diğer rahimden adet bile gördüm . çok şükür bebekte bir sorun yok 2cm kalbi atıyor. benimle aynı durumda olan var mı aranızda ? .hepinize sağlıklı gebelik yaşamınızı dilerim. sağlık ve mutlulukla kucağımıza almak dileğiyle
selam güzel annişler benim size sorum olacaktı hafif göbek çıkmaya başladı mı sizde bende biraz var da ben psikolojik olarak çıkarıyormuyum diye düşünmeye başladım:) sizde durumlar nasıl göbüşler büyüyor mu?
kızlar merhabalar aranıza yeni katıldım bende nisan annesi olacağım ALLAH izin verirse sat 13 temmuz çok heyecanlıyım ilk bebeğim olacak kısmetse cinsiyetleri öğrenenler varmı aranızda
slm, ben de nasipse nisanda anne olucam su an 9 haftalık hamileyim sabahları mide bulantım cok oluyor krakerle bastırıyorum ama inanın bana ömür boyu kraker göresim yok sanırım cocugum dogunca ona da yedirmiycem :) öğleden sonraları da elimde bir limon onu kemiriyorum iş yerinde :)
selam kızlar ben bugün 10. haftayı bitirdim:)) insallah hepimiz tamamına sağlıkla ereriz....
o kadar çok karnım acıkıyor ki anlatamam, şimdiden 3 kilo aldım
doktoru toksoplazma ve ruballa testlerini isteyen oldu mu? bu testlerden birincisi evcil hayvanlardan geçen mikrobu taşıyıp taşımadığını belirliyor. rubella ise daha önce kızamıkçık geçirip geçirmediğinizi veya mikrobunu taşıyıp taşımadığınızı belirliyormuş. bir yakınımdan öğrendim. ikisi de hamilelikte tehlikeliymiş bende henüz yaptırmadım doktorum da istemedi ama yaptırmayı düşünüyorum testleri yaptıran var mı merak ettim.