Nisan 2013 te anne olacakların paylaşım alanı

bebeklerimizin cinsiyetleri belli oldu mu

• kız

OY: 3 33,3%
  • erkek

OY: 6 66,7%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
selam kızlar inşallah tahminimce nisan annesi olacağım ilk hamileliğim 7 haftalık oldu bebeğim 2 yılın sonunda bazı zorlu mücadelemizin arkasına RABBİM bize hediye olarak gönderdi çok şükür ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın birde diyabet var bir zorlu mücadelede gebelik boyunca vereceğim şimdiden öyle dikkat ediyorum ki herşey bebişim için bu duygu süper bişe ya şükürler olsun

Benim de doğum Nisan'da.İkinci hamileliğim,7 yaşında bir oğlum var.Şimdi bize süpriz yapanı bekliyoruz bakalım.dün kontrole gittim, 11+6 lük hamileliyim.İkili test yaptırdı doktorum,cuma günü sonucu alcaz..umarım herşey yolundadır.:)

merhaba.bende 2010 nisan annesiyim.kızım 2,5 yaşında.doğum yapmak için harika bir zaman.baharı müjdeler gibi.......eski günlerim geldi aklıma.herkese sorunsuz gebelik dierim.kızımın adıda nisan

benim pazartesi 2li test yapılacak downsendromu için, ense kalınlığı falan ölcülücek bahsettiğin testleri hiç duymadım

Kızlar göğüs ucunda sıkıntı olan var mı ? Ben 14+1 haftalık hamileyim ve göğüs uçlarımda sanki süt gelmiş ve kurumuş gibi tuhaf tortu gibi nasıl diyeyim değişik birşeyler var :) Bu ne yahu , bu şekilde olan var mı yoksan bende mi bi tuhaflık var

ben onu nette okumuştum bu haftalarda süt salgısı olabiliyomuş

Merhaba Kızlar, Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Müthiş heyecanlı bir bekleyiş değil mi?
19'unda doktora gittiğimizde cinsiyetini öğrenicez nasipse. Çok merak ediyorum. Bir sürü bebek eşyası almak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Sizde durumlar nasıl?

bende de oluyor arkadaşım.böyle sanki kurumuş gibi gözüküyor tuhaf birşey. Bu arada bende bir kaşıntı var yolasım geliyor . Ama pek kaşımamaya dikkat ediyorum. Lierac krem aldım onu sürüyorum gece yatmadan yada banyodan sonra..

Bu arada kızlar Göbeğiniz çıkmaya başladı mı?. Benim son 1 haftadır belli olmaya başladı. Onun öncesinde pek belli olmuyordu fakat kilo almıştım basenlerden falan:44: . Hayatımda ilk defa kilo alıyorum diye üzülmüyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.

Evet canım benim de göbeğim çok çıktı..Önceki hamileliğimde 5 aya kadar nerdeyse belirsizdi,şimdiyse kocaman oldu hemen..Çok sık idrara kalkıyorum geceleri ve kasık ağrıları çok oluyor.özellikle uzun süre ayakta kalmakta zorlanıyorum hemen zonklama şeklinde ağrılar saplanıyor,ters duruyormuş bebiş belki de ondandır.Sizde var mı böyle şikayetler??

o ağrılar bendede oluyor canım birden saplanıyor ara ara kasıklarımdan ben doktora pazartesi günü gideceğim.ben yatarken çok fazla dönüyorum sağa sola buda tedirgin ediyor beni başka türlü uyuyamıyorum düzde yatamadığımız için uyuyana kadar baya bir mücadele veriyorum

slm canım, ben de sadece folik asit kullanıyorum ben 10.haftamı bitirdim bugün, yarın doktora gidicem bakalım başka ilaç verir mi bilmiyorum ama dediğin gibi cok fazla meyve ve peynır tüketiyorum aksam yemeği yiyemiyorum mide bulantısı yüzünden sadece meyve yiyorum, yarın doktorum başka seyler tavsiye ederse paylasıcam :)

Benim doktorum bana Elevit vitamin ve Ferro -Sanol demir ilacı verdi sadece,o da bende anemi olduğu için.Kan tahlillerimin neticesinde veriyor ilacımı,bence herkesin doktoru bunu esas alıyordur.Her bünye farklı,herkesin ilaç ihtiyacı farklı,o yüzden takmayın başkalarının ne kullandığına.
Aranızda geceleri çok sık tuvalete kalkan var mı?.. ben tuvalete gitmekten derin uykuya dalamıyorum..en az 4-5 kere kalkıyorum gece.can sıkıcı bir durum..ve kasık ağrılarım da geçmedi hala maalesef..otururken ,yatarken birşey yok ama uzun süre ayakta kalamıyorum hemen ağrıyor..

Mrb bende 15 haftalik hamileyim ve 15 aylijta bir oglum var:))suan cinsiyetini bilmiyorum benimde 2 kasimda kontrolum var hayirlisi artik

bende de oluyor bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra rahatlatıyor arada göbek bölgeme de sürüyorum çünkü şimdiden esnetmeye başlamak lazım

aynı dönemde hamile kalan hangi arkadaşımla konuşuyorsam ki bende dahilim gece tuvalete en az 3-4 kere kalkılıyor. tuvaletten sonra da müthiş bir su içme isteği

Mrb kizlaR..
Bende su an 11. Haftamdayim enteresan bi sekilde karnimdaki baski gecti su an hic bi agim yok.
Ama yinede korktum acaba ters bisi mi var. Kontrolum bayramdan sonra olucak daha mi erken gitmeliyim?:44:

Mrb kizlaR..
Bende su an 11. Haftamdayim enteresan bi sekilde karnimdaki baski gecti su an hic bi agim yok.
Ama yinede korktum acaba ters bisi mi var. Kontrolum bayramdan sonra olucak daha mi erken gitmeliyim?:44:

korkmana gerek yoktur bence..benim ilk hamileliğimde hiç ağrı filan olmadı,hatta hamile olduğumu bile unutum yüksek yerlerden atlıyordum..sıkıntı yapma,iyi şeyle düşün iyi olsun herşey..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…