Kızlar göğüs ucunda sıkıntı olan var mı ? Ben 14+1 haftalık hamileyim ve göğüs uçlarımda sanki süt gelmiş ve kurumuş gibi tuhaf tortu gibi nasıl diyeyim değişik birşeyler var :) Bu ne yahu , bu şekilde olan var mı yoksan bende mi bi tuhaflık var
Kızlar göğüs ucunda sıkıntı olan var mı ? Ben 14+1 haftalık hamileyim ve göğüs uçlarımda sanki süt gelmiş ve kurumuş gibi tuhaf tortu gibi nasıl diyeyim değişik birşeyler var :) Bu ne yahu , bu şekilde olan var mı yoksan bende mi bi tuhaflık var
Bu arada kızlar Göbeğiniz çıkmaya başladı mı?. Benim son 1 haftadır belli olmaya başladı. Onun öncesinde pek belli olmuyordu fakat kilo almıştım basenlerden falan:44: . Hayatımda ilk defa kilo alıyorum diye üzülmüyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
Evet canım benim de göbeğim çok çıktı..Önceki hamileliğimde 5 aya kadar nerdeyse belirsizdi,şimdiyse kocaman oldu hemen..Çok sık idrara kalkıyorum geceleri ve kasık ağrıları çok oluyor.özellikle uzun süre ayakta kalmakta zorlanıyorum hemen zonklama şeklinde ağrılar saplanıyor,ters duruyormuş bebiş belki de ondandır.Sizde var mı böyle şikayetler??
nisan anneleri doktorlarınız adım adım neler tavsiye ediyor paylaşalım. 8.haftaya giriyorum doktorum sadece folik asit kullandırıyor ne vitamin ne demir hapı vermedi acaba normal mi? beslenme düzenimi soruyor iştahsızlığım olduğunu ama elimden geldiğinde süt, yoğurt , yumurta ve meyve tüketmeye çalıştığımı söylemiştim. sizlerin durumları nasıl?
Bende 04 nîsanda anne olucam doktor oğlum olacağını söyledi :))
Evet canım benim de göbeğim çok çıktı..Önceki hamileliğimde 5 aya kadar nerdeyse belirsizdi,şimdiyse kocaman oldu hemen..Çok sık idrara kalkıyorum geceleri ve kasık ağrıları çok oluyor.özellikle uzun süre ayakta kalmakta zorlanıyorum hemen zonklama şeklinde ağrılar saplanıyor,ters duruyormuş bebiş belki de ondandır.Sizde var mı böyle şikayetler??
Mrb kizlaR..
Bende su an 11. Haftamdayim enteresan bi sekilde karnimdaki baski gecti su an hic bi agim yok.
Ama yinede korktum acaba ters bisi mi var. Kontrolum bayramdan sonra olucak daha mi erken gitmeliyim?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?