Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Doktorum sadece kullan dedi ama nasil kullanmam gerektiğini de soylemedi bende agiz yoluyla yaziyor diye prospektusunde oyle kullandim . Ama her iki sekilde kullanmada sorun olmazsa iyi o zaman.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar saat 14 te catlatmanin 38. Saatinde asilamam oldu bu sefer zor oldu biraz cnm yandi gecen sefer ne aci ne kanama olmamisti cok bastan savmisti belkide ondan. Ogle arasina denk geldigi icin cisimi yapmistim sikisik degildim kizdi brz dr ama tutmasiyla alakasi yokmus onlarin usg de rahmi kolay gormelerini sagliyms baya sancim oldu hemsire bacak bacak ustune attırdı 20 dk kalkmadim sonra kslkip srabaya yurudum eve geldim yattim asilamadan 2 saat sobra wc ye gttm ama cok zorlandim sancim cok oldu biraz uyudum suan hala yataktayim sancim cok az . Esim yapiyo herseyi sadece kendi ihtiyaclarim icin kalkicam. Sperm yikamadan sinra 75% yavas hareketli sperm vardi sayi iyi bizim hic hizli hareketli yoktu bol bol dua ediyrm. Carsambaya kdr gun asiri iliski onerdi. Boyle iste hikayem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba.adetin 2.günü gidiyorum ben.tahlil yapar sorun çıkmazsa sonuçlarda uygun görürse doktor sonraki gün adetin 3.günü ilaçalrınızı yazar ve ilaca başlarsınız.ben de özel hastanede yaptırdım.ancak takibi doktorun muaynesine gidiyorum.o yüzden doktora 200 verdim, sperm yıkama hastaneye 150 tl, 100 tl aşılama için, ilaçlar ise fiyatı farklılık gösterir bana gonal f iğne verdi biraz daha pahalı 5 kutu yazmıştı bana sırf ilaca devlet karşıladıktan sonra 400 tl ödedim.ama benm yumurtalrım çabuk gelişiyor 2 kutu bile kullanmadım.kalan iğnelerimi tekrar 2.aşılamamda kullanıyorum.yani ortalama en az 700 buldu benim bir aşılama.

hadi ya adetli adetli mi çok utanırım ya

benim ilk aşılamam da adetliyken bakmıştı.şimdi 2. aşılamamı yaptıracağım aynı doktor bu sefer adetliyken bakmadı.sonrasında tabiki 3 güne bir gidiyosun alttan bakıyo yumurtalara.

anladım tatlım teşekkür ederim cevabın için bugün adet oldum yarın doktordan randevu aldım bakalım doktor aşılamaya uygun görecek mi neler diyecek inşallah her şey yolunda gider....ortalama 400 500 tutar diye düşünüyordum ama ben hastaneye gideceğim için doktora para vermeyeceğiz o yüzden 500 civari tutar neyse bakalım ya allah yardımcımız olsun bir an önce bebeklerimize kavuşuruz inşallah...

benim ilk aşılamam da adetliyken bakmıştı.şimdi 2. aşılamamı yaptıracağım aynı doktor bu sefer adetliyken bakmadı.sonrasında tabiki 3 güne bir gidiyosun alttan bakıyo yumurtalara.

her gittiğimizde alttan mı muayene olacağız...bir kere adetin 2.günü gidiyorsun bir kere de aşılama günü gidiliyor onun dışında kaç kere daha gitmemiz gerekiyor. ilçeden ile gideceğim için öenmli benim için...

selamkızlar hiç iyi degilim aglamaktan hasta oldum.. gecen ay doktor beni çok umutlandırdı 4 tane yumurtan kocaman olmuş iğneye gerek yok dedi ama dun adet oldum bütün hayallerim yıkıldı hani iyiydi hani tutardı nerde diyorum kendıme kızıyorum isyan etme diye kafam karmakarışık napsam tekrar gtsemmi aşılamamı olsam bilmiyorum sanki karanlık bir tüneldeyim sonumu göremiyorum allahım sen büyüksün ne olur dualarımızı karşılıksız bırakma..

merhaba ilk çocuğunuz da mı aşılamayla oldu.bizde eşimin sperm sayısı ve hareketi az.sizn de mi aynı?

bu işler bence nasip kısmet işi belli olmaz.benim ilk aşılamam da özelde yaptırmıştım doktorum ilk 45 dk çok önemli dedi 45 dk hiç kalkmadan kıpırdamadan yattım ama tutmadı.3 dk da çok az yatmışsın en az bir 20 dk yatırsaalrdı devlette malesef böyle oluyor.

evet ilk olarak aadetin 2. ya da 3. günü gidiyorsun sonra iğne verirse tabi iğneleri 3 gün kullanıyorsun 4. gün gidiyorsun sonra tekrar 3 gün kullanıyorsun 4. gün yine gidiyorsun bu böyle devam ediyor.benim yumurtalarım çabuk büyüyor o yüzden 4 kere gittim.en az 4 kere gidersin canım.çünkü yumurtalarını takip ediyor ona göre ilaçların dozunu ayarlıyor.

kızlar bir sorum olacak.benim yumurtalarım çabuk büyüyormuş doktor öyle söyledi.3 gün iğne kullandım ve bugün kontrole gittim. sağda 1 tane 12mm,2 tane 10mm,2 tane 8mm ve solda yine 8 mm varmış.3 günde 12 mm çok gelişmiş dedi.e ile başlayan birşey söyledi sanırım rahim içi kalınlığı ile alakalı çok iyi dedi.pazartesi tekrar gidicem aslında salı çatlatma çarşamba aşılama yaparız dedi bi baktık çarşamba 23 nisana denk geliyo pazertesi bi gel bakalım tekrar konuşuruz dedi.ilk aşılamamda da pazara denk geliyodu 1 gün önce yaptık bu seferde aynı olacak

merhaba ilk çocuğunuz da mı aşılamayla oldu.bizde eşimin sperm sayısı ve hareketi az.sizn de mi aynı?

Kizimda asilama ile oldu ilk denemede:) simdi 13 aylik. Evet benim esimin sperm sayisi ve hareketliligi az benimde rahim zarim ince.

Kizimda asilama ile oldu ilk denemede:) simdi 13 aylik. Evet benim esimin sperm sayisi ve hareketliligi az benimde rahim zarim ince.

ne güzel Allah uzun sağlıklı ömürler versin.bana da umut oluyo.benden yana hiç bir sıkıntı yok.inşallah sizdeki şans bizi de bulur.ilk aşılamamda yıkama sonrası 20 milyon sperm ve %70 hızlıydı.yıkama öncesi hareket çok azdı ama sonradan arttı.bu sefer inşallah tutar.

çok saol cnm benim kafam rahat tatlm ara vercğm kadr verdm daha beklesemde faydası olmıcak zaten iyi bi doktorda buldum bu ay başlycm yne inş bu sefer hayrlsı olur

evet canım anladım başa gelir çekilir kısaca bugün doktora gideceğim inşlallah aşılamayı uygun görür...

Aşılamanız hayırlı olsun umarım ilk seferde olumlu sonuç alırsınız. Bu benim 2. İnş güzel haberler veririz birbirimize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Umarım suan 6 günüm ama cok bi belirtim yok bu gün gaz ağrısı çekmeye başladım kasık ağrıları hafif te göğüs hassasiyeti var o kadar umarım hepimizin tutar rabbm isteyen herkese versin inşallah dua edelim birbirimiz için

Benimde geçen ayki ilkbaşılamamda belirtim çoktu ama olmadı o yüzden belirtileri çok düşünmemeye çalışıyorum zor oluyor tabi. Bu seferde belirtim yok derecesinde karnımın alt kısmında ara ara ağrım oluyo ve gaz sancısı gibi ağrılar. Ilaca bAğlı farklı belirtiler var ama umursamıyorum onları. Herkese duacıyım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.

Âmin CNm inşallah eğer sorun olmiycaksa sen ne için yaptırdın aşılamanı kaç yıllık evlisin kaç yaşındasn ☺️

Âmin CNm inşallah eğer sorun olmiycaksa sen ne için yaptırdın aşılamanı kaç yıllık evlisin kaç yaşındasn ☺️

2 buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım cnm. Eşimden kaynaklı senin 😊

2 buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım cnm. Eşimden kaynaklı senin 😊

Ben 20 yaşındayım CNm 1.5 yıllık evliyim benm biraz problem ya bizim eşimde de bende de hiç bir sorun yok benm vajına girişim doğuştan cok küçükmüş kızlık zarımda yırtılmamış sadece zedelenmiş o yüzden ilişki ağrılı okuyodu bizde yapmamaya başladık sonra 2 Dr a gittim ikiside. Unu soyledı bizde zaten cocuk istyorz cevreden de baskı başladı hem bu operasyonu oldum hemde aşılama yaptırdım eşim 30 yasında o yüzden daha beklemek istemedim birde en büyük evde ilk evlenen herkes bekliyo biz de öyle oyüzden bizde yPtrdık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…