%10-12 arasi degisiyor diyor doktorlar ama kismet gercekten. Benim esimin ileri hareketli sperm sayisi cok dusuk, bende rahim zari inceligi olmasina ragmen ilk asilamamda tutmustu ve nur topu gibi bir kizim var:) bir arkadasimda esinde ve kendinde hicbir sorun yok, 5 kez asilama yaptirdi tutmadipozitif olmak ve inanmak lazim elimizden baska birsey gelmez. Umarim tutar asilaman, bol sanlar
merhaba arkadaşlar...
2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor, hormonlarım dışında benim gerekli tüm tetkiklerim yapıldı.1 yıl önce eşime varikosel teşhisi konuldu ve eşim 9 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz çok çok kötüydü şuan değerler normale ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik tabii doktor gerekli görürse. bugün yarın adet olacağım...adetin 3.günü mü gitmem gerek kadın doğumcuya?kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ortalama aşılama ne kadar tutar?
hadi ya adetli adetli miçok utanırım ya
merhaba.adetin 2.günü gidiyorum ben.tahlil yapar sorun çıkmazsa sonuçlarda uygun görürse doktor sonraki gün adetin 3.günü ilaçalrınızı yazar ve ilaca başlarsınız.ben de özel hastanede yaptırdım.ancak takibi doktorun muaynesine gidiyorum.o yüzden doktora 200 verdim, sperm yıkama hastaneye 150 tl, 100 tl aşılama için, ilaçlar ise fiyatı farklılık gösterir bana gonal f iğne verdi biraz daha pahalı 5 kutu yazmıştı bana sırf ilaca devlet karşıladıktan sonra 400 tl ödedim.ama benm yumurtalrım çabuk gelişiyor 2 kutu bile kullanmadım.kalan iğnelerimi tekrar 2.aşılamamda kullanıyorum.yani ortalama en az 700 buldu benim bir aşılama.
benim ilk aşılamam da adetliyken bakmıştı.şimdi 2. aşılamamı yaptıracağım aynı doktor bu sefer adetliyken bakmadı.sonrasında tabiki 3 güne bir gidiyosun alttan bakıyo yumurtalara.
Ben bugun oldum asilamami, bakalim hayirlisi. Yalniz sunu anladim bir cocugun varsa zaten asilamanin basindan beri hic stres yapmiyorsun . Ilki gibi degil. Psikolojisi cok daha degisik:) yalniz bu kez esimin hareketli sperm sayisi gecen sefere gore cok daha azmis, gecen seferde azdi zaten ama ilk seferde tutmisti. Bu sefer pek olumlu olacak gibi gorunmuyorama dedigim gibi herseyin hayirlisi:) sanada iyi sanslar arkadasim...
selam.. ben saar 12 gibi aşılamamı oldum ama öyle 20 dakika yatmak bir yana 3. dakikada kaldırdılar beni sandalyeden günlük hayatınıza devam edin dediler. gerçi bir buçuk saatlik yolculuğun ardından yattım uyudum yeni uyandım ama çok ağrım var yanormal mi?
benim pek umudum yok arkadaşlar bu işten 3. dakika ayağa kaldırınca adam hiç ama hiç kalmadı...
her gittiğimizde alttan mı muayene olacağız...bir kere adetin 2.günü gidiyorsun bir kere de aşılama günü gidiliyor onun dışında kaç kere daha gitmemiz gerekiyor. ilçeden ile gideceğim için öenmli benim için...
merhaba ilk çocuğunuz da mı aşılamayla oldu.bizde eşimin sperm sayısı ve hareketi az.sizn de mi aynı?
Kizimda asilama ile oldu ilk denemede:) simdi 13 aylik. Evet benim esimin sperm sayisi ve hareketliligi az benimde rahim zarim ince.
Senin doktorun onu birakma diye oyle soylemis canim. Posman filn olmazsin merak etme. Ben dun sordum bu soruyu ara vermek tedavinin etkinligini azaltirmi yada ust uste yapmak arttirir mi diye. Doktorum hic alakasi yok. Istedigin zaman ara verebilirsin istedigin kadar dedi. Benim doktorum ilk asilamamda beni hamile biraktigi icin ona cok guveniyorum hemde 1 milyon spermle:) sen hic merak etme gonlunden ara vermek geciyorsa ver. Kafanin rahat olmasi en onemli faktor . Vucudunun pozitif olmasi lazim. Psikoloji cok onemli. Gerisi kismet. Guvenmedigin bir doktorla devam etme kendi psikolojin acisindan. Tekrar yaptirdigin ikinci asilama sayiliyor. Bol sanslar:)
evet ilk olarak aadetin 2. ya da 3. günü gidiyorsun sonra iğne verirse tabi iğneleri 3 gün kullanıyorsun 4. gün gidiyorsun sonra tekrar 3 gün kullanıyorsun 4. gün yine gidiyorsun bu böyle devam ediyor.benim yumurtalarım çabuk büyüyor o yüzden 4 kere gittim.en az 4 kere gidersin canım.çünkü yumurtalarını takip ediyor ona göre ilaçların dozunu ayarlıyor.
Aşılamanız hayırlı olsun umarım ilk seferde olumlu sonuç alırsınız. Bu benim 2. İnş güzel haberler veririz birbirimize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umarım suan 6 günüm ama cok bi belirtim yok bu gün gaz ağrısı çekmeye başladım kasık ağrıları hafif te göğüs hassasiyeti var o kadar umarım hepimizin tutar rabbm isteyen herkese versin inşallah dua edelim birbirimiz için
Benimde geçen ayki ilkbaşılamamda belirtim çoktu ama olmadı o yüzden belirtileri çok düşünmemeye çalışıyorum zor oluyor tabi. Bu seferde belirtim yok derecesinde karnımın alt kısmında ara ara ağrım oluyo ve gaz sancısı gibi ağrılar. Ilaca bAğlı farklı belirtiler var ama umursamıyorum onları. Herkese duacıyım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inş.
Âmin CNm inşallah eğer sorun olmiycaksa sen ne için yaptırdın aşılamanı kaç yıllık evlisin kaç yaşındasn ☺️
2 buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım cnm. Eşimden kaynaklı senin 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?