bugün aldığım en güzel haber bu!!
tebrik ederim. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah :)
tebrik ederim canım...kaç aydır deniyordunuz?ilk aşılaman mıydı?
benm dun vurunca cok mıdem bulandı geberdım sancıdan sabahta oyleydı ama sonra gectı su an halsızlık var sadece hafıfte sancıNix, bu ovitrelle'in etkileri neler. ben şapşal gibiyim. ağrım da var. midemde koca bir şiş var gibi.. gaz var... uyku haline geçmeme ramak kaldı.
sağ bacağıma vuruyo ağrı
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.
tebrik ederim canım...kaç aydır deniyordunuz?ilk aşılaman mıydı?
ilk aşılamamdı korkuyordum sıkıntı çıkacak diye çünkü bende endometriozis var.Ama ona ramen oldu kimse umutsuzluğa kapılmasın ilk aşılama tutmaz deniyordu genelde inş rabbim herkesin duasına karşılık verir.
ilk aşılamamdı korkuyordum sıkıntı çıkacak diye çünkü bende endometriozis var.Ama ona ramen oldu kimse umutsuzluğa kapılmasın ilk aşılama tutmaz deniyordu genelde inş rabbim herkesin duasına karşılık verir.
benm dun vurunca cok mıdem bulandı geberdım sancıdan sabahta oyleydı ama sonra gectı su an halsızlık var sadece hafıfte sancı
egummm cokkk sevındım bıze detaylı yaz kacıncı asılamandı nelere dıkkat ettın
çok sevindim senin adına canım..darısı bizlere inşallah.allah sağ sağlım kucağına almanı nasip etsin...
çalışıyomusun kac gun ıstırahat ettın canım detya yaz bıze lutfen
Benim ilk aşılalam çikolata kistinden ameliyat oldum . ama kistim tekrarladı bizde zaman kaybetmeden aşılama deneyelim dedik şükürler olsun ki ilkinde tuttu açıkcası ben ne yediğime dikkat ettim nede dinlendim aşılama sonrası doktorum günlük hayatına devam et dedi sadece gün aşırı ilişki önerdi ve progestan kullandım tutunmayı sağlasın diye onun dışındada bol bol dua ettim.rabbim inş sağlıkla sıhatle kucağıma almamıda nasip eder.Burda bebek özlemi çeken herkesede nasip eder inşallah.
ayyy inşallahhh aminnnn sağlıkla kucagına al ınsallah bu topıktekılerden umutluyum ben sımdıden bı suru hamıle cıktı
topikte kaç kişi hamile kaldı canım liste yok mu aşılama yaptıranlar listesi...hepimize umut olması açısından hamile kişileri gördükçe biran önce bende tedaviye başlamak istiyorum...
Arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye. Esimin ve benim cok şükür hiçbir sorunumuz yok. Fakat 2 senelik evli olmamiza rağmen hamile kalamadim. Herseyi denedikten sonra dun asilama yaptırdım. Hicbir sorunu olmadan asilama yaptiranlarin tutma orani ne kadar yuksek acaba bilen var mi? (doktorum asilamadan önce yumurtama bakti 17,5 mm dedi bir gun aradan sonra asilama oldum esiminde yikamadan sonraki hareket sayisi% 80 sayi 38 milyon)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde fena halde gazım var karnım şiş ıgnelere basladıgım ılk gundne berı gazım cok fazlaeve gitmeye az kaldı.. son 1 saat...
ovitrelle bugün vuruldum ve midem kötü, ağrılarım da var...
yorgunum...
eve gitmek istiyorum....
midem kötü
kötü midem
o kadar gazı nereden biriktirdim bilmiom...
iştahım da yok...
yok işte tadım da yok ağrım da çok...
benimde fena halde gazım var karnım şiş ıgnelere basladıgım ılk gundne berı gazım cok fazla
bende eve gidip bugün evi toparlıcam biraz önümüzdeki günler malum dikkat etmek gerekıcek sonra guzel bı banyo yapıcam yarın sabah hastaneyeallah ıkımızınde yanımızda olsun hepımızın ,. basarılı bır asılama olur ınsallah . pozitif sonuclaraaa arkadaşım
asılaman sonra ılıskı oldumu? bıde degerın kac cıktı
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.
Benim ilk aşılalam çikolata kistinden ameliyat oldum . ama kistim tekrarladı bizde zaman kaybetmeden aşılama deneyelim dedik şükürler olsun ki ilkinde tuttu açıkcası ben ne yediğime dikkat ettim nede dinlendim aşılama sonrası doktorum günlük hayatına devam et dedi sadece gün aşırı ilişki önerdi ve progestan kullandım tutunmayı sağlasın diye onun dışındada bol bol dua ettim.rabbim inş sağlıkla sıhatle kucağıma almamıda nasip eder.Burda bebek özlemi çeken herkesede nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?