Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Inşallah canim ya merakla bekliyorum birde doktorum progestan verdi mide bulantisi ile bas dönmesi ve uyku hali olmasi normal mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünde test yaptırdım canım ama malesef değer aynı.tutmadı yani ilk aşılamam.kısmet değilmiş ne diyelim.cok üzülmemeye calışıyorum artık.ilaçlar iğneler falan bayağı yıprandım.doğal akışına bırakıcam artık birazda.

mrb benimde bir kızım var aşılamayla oldu :) bende kardeş olsun die tekrar aşılama yaptırcam nasipse :)

canım tebrik ediyorum cok mutlu oldum senin adına.seninle aynı günlerde yaptırmıştık en azından senin olumlu sonuç alman moral oldu birazcık bana.benimki malesef tutmadı.umrım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..

canım haırlı olsun öncelikle.umarım olumlu sonuç alırsın.bizde 2.5 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.bütün tahliller hersey yapıldı.ama hiçbir sorun cıkmadı.yıkamada sperm sayısı 86 milyon hareker 95ti.doktorum cok iyi sonuç demesine rağmen bugün tutmadığı kesinleşti aşılamamın.oyüzden cok umut bağlama derim ben sana.moralini bozma ama cokta umutlu olma sonradan cok büyük hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü.

Canım çok teşekkürler moralini sakın bozma sakın biraz dinlen kafanı rahatlat ve zaten inanıyorum inşallah inşallah allah nasip edicek Allah bana hayırlısıyla kucağıma almasını nasip etsin sana ve isteyen bütün arkadaşlara tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin dualarım sizinle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadaşlar .. bugün bende ilk aşılamamı oldum hayırlısıyla güzel haberler veririm size ama kasıklarımda cok ağrı var sizde de oldumu normal mi.. herkesin duasını bekliyorum.. rabbim isteyen herkese versin

mrb benimde bir kızım var aşılamayla oldu :) bende kardeş olsun die tekrar aşılama yaptırcam nasipse :)

Ben bugun oldum asilamami, bakalim hayirlisi. Yalniz sunu anladim bir cocugun varsa zaten asilamanin basindan beri hic stres yapmiyorsun . Ilki gibi degil. Psikolojisi cok daha degisik:) yalniz bu kez esimin hareketli sperm sayisi gecen sefere gore cok daha azmis, gecen seferde azdi zaten ama ilk seferde tutmisti. Bu sefer pek olumlu olacak gibi gorunmuyor ama dedigim gibi herseyin hayirlisi:) sanada iyi sanslar arkadasim...

Son düzenleme:

Haklisin canim . Herkesin bebek var mi dye sormasindan biktim artik. Ben bebeği onlar icin degil kendim icin istiyorum. Herkese ne oluyorsa sanki. Böyle insanlar etrafimizda oldugu surece ve bizi strese soktuklari sürece biz daha zor hamile kaliriz. Hem soruyorlar hem de kafana takma stres yapma dusunme diyorlar.

kızlar meraba bnde 2 yıldır çocuk için uğraşyorum klomen+ovitrelle kullandm kistten başka bi faydası olmadı sonra kistten kurtulcam diye uğraştm durdum snra doktor aşılama yapalım ddi kasımda ilk aşılamamı yaptırdm ama malesf tutmadıki zaten dotoruma çok fazla güvenmyodum aşılamadan sonra güvenm sıfıra indi sperm enjekte derken spermin yarsnı dökü zaten aylardır iyce yıpranmştm ve aşılamanında tutmuycağnı kesn anlamştm tutmadıda zaten bnde tedaviyi bıraktm çnkü çok moralm bozulmştu.kendi haline bırakym dedm üstünden 6 ay geçti ve hala nasip olmadı bebiş.iyce araştrdm iyi bi doktor buldum kısmetse bi aşılama daha yaptrcam.şmdi size bişi osrcam bn bi aşılama yaptrdm ve ara verdm ya şmdi herşeye en baştanmı başlamak zorundaym eski doktorum böle söledi pişman olcaksın falan dedi şmdi bn aşılma yaptırcam ya o iknci aşılama değilde 1. aşılamamı sayılcak

Senin doktorun onu birakma diye oyle soylemis canim. Posman filn olmazsin merak etme. Ben dun sordum bu soruyu ara vermek tedavinin etkinligini azaltirmi yada ust uste yapmak arttirir mi diye. Doktorum hic alakasi yok. Istedigin zaman ara verebilirsin istedigin kadar dedi. Benim doktorum ilk asilamamda beni hamile biraktigi icin ona cok guveniyorum hemde 1 milyon spermle:) sen hic merak etme gonlunden ara vermek geciyorsa ver. Kafanin rahat olmasi en onemli faktor . Vucudunun pozitif olmasi lazim. Psikoloji cok onemli. Gerisi kismet. Guvenmedigin bir doktorla devam etme kendi psikolojin acisindan. Tekrar yaptirdigin ikinci asilama sayiliyor. Bol sanslar:)

Inşallah canim ya merakla bekliyorum birde doktorum progestan verdi mide bulantisi ile bas dönmesi ve uyku hali olmasi normal mi?

Progestan tum yukarida soyledigin belirtileri yapiyor canim. Ilk hamileligimde aylarca kullandim dusuk tehdidi yuzunden. Etkileri azaltmak istiyorsan vajinal yoldan fitil olarak kullaniyorsun hapi yan etkileri kalkiyor ortadan. Agizdan alirsan cok agir gelir. Bende su anda kullaniyorum ama vajinal. Yan etki yapmadi simdilik.

%10-12 arasi degisiyor diyor doktorlar ama kismet gercekten. Benim esimin ileri hareketli sperm sayisi cok dusuk, bende rahim zari inceligi olmasina ragmen ilk asilamamda tutmustu ve nur topu gibi bir kizim var:) bir arkadasimda esinde ve kendinde hicbir sorun yok, 5 kez asilama yaptirdi tutmadi pozitif olmak ve inanmak lazim elimizden baska birsey gelmez. Umarim tutar asilaman, bol sanlar

selam.. ben saar 12 gibi aşılamamı oldum ama öyle 20 dakika yatmak bir yana 3. dakikada kaldırdılar beni sandalyeden günlük hayatınıza devam edin dediler. gerçi bir buçuk saatlik yolculuğun ardından yattım uyudum yeni uyandım ama çok ağrım var ya normal mi?

benim pek umudum yok arkadaşlar bu işten 3. dakika ayağa kaldırınca adam hiç ama hiç kalmadı...

bende bugün adet oldum , yarın yumurta takibim başlıcak doktora gidecem , hayırlısı bakalım , ben senin gibi şanslı değildim malesef , bu benim 6. aşılamam olcak , düşük kürtaj ve erken doğumum oldu , 5. aşılamamda kızımı kucağıma aldım şükürler olsun , eminim psikolojisi daha rahattır ama ben daha tedirginim diğerinde bol bol yatacak zamanım vardı bakalım bunda ne olacak :) nasibinde hamilelik varsa eğer 1 spermde yeter hayırlısı neyse o olsun inş.

Aşılaman hayırlı, uğurlu olsun arkadaşım. 3 dakikada nasıl kaldırırlar ya ilk defa duyuyorum. Benim dr'um devlet hastanesinde olmasına rağmen ben yatacağım diye hastaları almadı. Üstelik yatış yaptırdı. 30 dk masada, 2 saatte odada yattım. Bu 3 dk'da neymiş. Ama olcağı varsa oluyor tabi sen kendini strese sokma.
Stres embriyonun tutunmasını engelliyormuş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

a.selam cnm , aşılaman hayırlı olsun , , zaten aşılamada tutacak gibi bir durum yok bize doktorumuz 2 gün ilişki önermişti , sizde değerlendirin , ağrın hafif olabilir , ama çoksa doktoruna sorabilirsin , bol su iç , kendini sıcak tut , hakkında hayırlısı olsun inş.

stresli aşılama yaptırcak arkadaşlarıma 5. aşılamamı yanı kızıma hamile kaldığım aşılama günümü anlatmak istiyorum belki umut olur , :)) adet oldum , yumurta takibim başladı , iğne ilaç falan filan derken yumurtalarım olgunlaştı çatlatma iğnemi yaptım 36 saat sonraya randevulaştık doktorumla , eşimin labaratuarda sperm vermesi gerekior stres oldu veremedi , o kadar sinirlendim stres oldum ki anlatamam gerçei şu an gülerek anlatıyorum ama o an çok zordu , doktorumu aradım durumu anlattım çıkıp hava alın panik yapmayın dedi :) nasıl panik yapmam emeklerim boşa gitcek ,, eşime çaktırmıyorum daha kötü olmasın die ama sinir küpüyüm , 35. saat biz halen daha labaratuardayız , neyse zar zor bir şekilde verdi , hazırlanması 1 saat sürer dediler bekledik , istanbul trafiğinde hazırlanan spermi alıp doktorun kliniğine gitmek 15 dk ama nasıl trafik var , yarım saatte öyle geçti , kliniğe yakın bir yerde arabadan indim ve koşarak gittim , kliniğe vardım hemen aldılar beni kan ter içindeydim , aşılamadan sonra 15 dk anca yattım 37. saatte aşılamam oldu , doktorunda umudu yoktu demek beni hemen kaldırdı , ama benim keçi inatlı kızım tutunmuş bana yani nasipte varsa eğer oluyor , hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…