ben ilk kez yaptırıyorum çok anlamıyorum ama bi de şöyle düşünün 7.milyon hareketliyle biz ümiyleniyorsak sizin çok daha fazla şansınız olduğunu düşünüyorum.
Dilerim en kısa sürede bebişinizi alırsınız kucağınıza :)
Benim kizimda ilk asilamam tutmustu,tutmaz diye birsey yok ama tamamen sans. belirtileri hic aramayin kendinizde su anda. Hamilelik belirtileri adet geciktikten haftalar sonra basliyor su anda baslamasina imkan yok. Bende dun kontrole gittim 2 yumurta 16 mm arkadan daha az gelisen birkac tane daha kucuk var dedi doktor. Aslinda biz 1 tane buyusun istedik ama kismet:) gecen asilamamda yine iki buyuk olusmustu ve biri tupte takildi hem ic hem dis gebelik yasadim, hamileligimin baslangici biraz problemli olmustu dis gebelik dusene kadar. Dusmeseydi ameliyat olacaktim neyseki gerek kalmadi da kizimi saglikla kucagima aldim:) benim asilamam persembe olacak . Bu aksam yapacagim pregnyl catlatma ignesini. umarim hayirlisi olur kizima kardes gelir kisa zamanda:) herkese bol sanslar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Aşılamadan bir gün sonra beraber olun dedi doktor. Yani ertesi gün olduk. Birde değerin kaç derken seninle konuştuğumuz kan değerini soruyosun dimi? 306 küsür yazıyodu cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye. Esimin ve benim cok şükür hiçbir sorunumuz yok. Fakat 2 senelik evli olmamiza rağmen hamile kalamadim. Herseyi denedikten sonra dun asilama yaptırdım. Hicbir sorunu olmadan asilama yaptiranlarin tutma orani ne kadar yuksek acaba bilen var mi? (doktorum asilamadan önce yumurtama bakti 17,5 mm dedi bir gun aradan sonra asilama oldum esiminde yikamadan sonraki hareket sayisi% 80 sayi 38 milyon)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım tebrik ediyorum cok mutlu oldum senin adına.seninle aynı günlerde yaptırmıştık en azından senin olumlu sonuç alman moral oldu birazcık bana.benimki malesef tutmadı.umrım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..
mrb benimde bir kızım var aşılamayla oldu :) bende kardeş olsun die tekrar aşılama yaptırcam nasipse :)
canım haırlı olsun öncelikle.umarım olumlu sonuç alırsın.bizde 2.5 yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.bütün tahliller hersey yapıldı.ama hiçbir sorun cıkmadı.yıkamada sperm sayısı 86 milyon hareker 95ti.doktorum cok iyi sonuç demesine rağmen bugün tutmadığı kesinleşti aşılamamın.oyüzden cok umut bağlama derim ben sana.moralini bozma ama cokta umutlu olma sonradan cok büyük hayal kırıklığına uğruyor insan çünkü.
kızlar meraba bnde 2 yıldır çocuk için uğraşyorum klomen+ovitrelle kullandm kistten başka bi faydası olmadı sonra kistten kurtulcam diye uğraştm durdum snra doktor aşılama yapalım ddi kasımda ilk aşılamamı yaptırdm ama malesf tutmadıki zaten dotoruma çok fazla güvenmyodum aşılamadan sonra güvenm sıfıra indi sperm enjekte derken spermin yarsnı dökü zaten aylardır iyce yıpranmştm ve aşılamanında tutmuycağnı kesn anlamştm tutmadıda zaten bnde tedaviyi bıraktm çnkü çok moralm bozulmştu.kendi haline bırakym dedm üstünden 6 ay geçti ve hala nasip olmadı bebiş.iyce araştrdm iyi bi doktor buldum kısmetse bi aşılama daha yaptrcam.şmdi size bişi osrcam bn bi aşılama yaptrdm ve ara verdm ya şmdi herşeye en baştanmı başlamak zorundaym eski doktorum böle söledi pişman olcaksın falan dedi şmdi bn aşılma yaptırcam ya o iknci aşılama değilde 1. aşılamamı sayılcak
Inşallah canim ya merakla bekliyorum birde doktorum progestan verdi mide bulantisi ile bas dönmesi ve uyku hali olmasi normal mi?
Arkadaşlar yeni üye oldum bu siteye. Esimin ve benim cok şükür hiçbir sorunumuz yok. Fakat 2 senelik evli olmamiza rağmen hamile kalamadim. Herseyi denedikten sonra dun asilama yaptırdım. Hicbir sorunu olmadan asilama yaptiranlarin tutma orani ne kadar yuksek acaba bilen var mi? (doktorum asilamadan önce yumurtama bakti 17,5 mm dedi bir gun aradan sonra asilama oldum esiminde yikamadan sonraki hareket sayisi% 80 sayi 38 milyon)
Şükürler olsun aşılamam tutmuş bugün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileyim.
Ben bugun oldum asilamami, bakalim hayirlisi. Yalniz sunu anladim bir cocugun varsa zaten asilamanin basindan beri hic stres yapmiyorsun . Ilki gibi degil. Psikolojisi cok daha degisik:) yalniz bu kez esimin hareketli sperm sayisi gecen sefere gore cok daha azmis, gecen seferde azdi zaten ama ilk seferde tutmisti. Bu sefer pek olumlu olacak gibi gorunmuyorama dedigim gibi herseyin hayirlisi:) sanada iyi sanslar arkadasim...
selam.. ben saar 12 gibi aşılamamı oldum ama öyle 20 dakika yatmak bir yana 3. dakikada kaldırdılar beni sandalyeden günlük hayatınıza devam edin dediler. gerçi bir buçuk saatlik yolculuğun ardından yattım uyudum yeni uyandım ama çok ağrım var yanormal mi?
benim pek umudum yok arkadaşlar bu işten 3. dakika ayağa kaldırınca adam hiç ama hiç kalmadı...
selam.. ben saar 12 gibi aşılamamı oldum ama öyle 20 dakika yatmak bir yana 3. dakikada kaldırdılar beni sandalyeden günlük hayatınıza devam edin dediler. gerçi bir buçuk saatlik yolculuğun ardından yattım uyudum yeni uyandım ama çok ağrım var yanormal mi?
benim pek umudum yok arkadaşlar bu işten 3. dakika ayağa kaldırınca adam hiç ama hiç kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?