Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnş Rabbim isteyen herkese versin. İlaç kullandınız mı peki ben 5. Gün progestana başlıyorum. 12 gün olmak kullanıcam. Ondan sonra bekle dedi regl olmazsam 5 gün sonra kan testi. Buda 3 haftaya denk geliyor. Bende zamanı kısaltmaya çalışıyorum sonuç için. Malum heyecan ve stres.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet progestan kullanıyorum aşılamayı yaptı günde 3 kez progestan 100mg dedi hatta geçen bitti aradım devam dedi dün hala devammı dedim devam dedi

Evet progestan kullanıyorum aşılamayı yaptı günde 3 kez progestan 100mg dedi hatta geçen bitti aradım devam dedi dün hala devammı dedim devam dedi

Anladım cnm sağol.

Merhaba Adana Başkentte isleminizi yaptiracaginizi okudum.inşallah sizin ve buradaki herkesin bebeği tutunur.ben bu ay rahim filmi cektirdim.mayista asilama yapilacak.bende ayni hastaneyi düşünüyorum ama emin olamiyordum.yumurta takibi için sürekli gidip gelmek gerekiyordu.mersinde oturuyorum ben.buradaki ddoktorumun takibi yapması mümkün mu siz ne yaptiniz sürekli gidip geldiniz mi.birde bastan beri size neler yaptılar bilgi verirseniz çok mutlu olurum.teşekkürler.

Merhaba ve günaydın,

bebek sesiyle uyanacağımız gün aydınlarımız olsun :)

Biz aslında ilk başta tüp bebek için gittik Adana Başkent hastanesine. Eşimin sperm sayısı artınca aşılamaya döndük. Benim doktorum Tayfun Hoca. memnunum da..

Rahim filmi çekildi klasik, tahliller vs... bu arada rahim filmini mümkünse anestezi altında çekilin. Benim tansiyonum 5-4'e düştü. baya kötüydü.

Aşılama kararından itibaren bu gidişim toplam 3. gidişim olacak. Adetin ikinci günü gittim. ilaçlarımı verdi. hemşireler anlattı nasıl kullanacağımı ve 5. güne randevu verdiler. 5. gün yani 15 nisanda gittiğimde 2 tane yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmıştı doktor 1 gün daha merional kullanmamı, dün gece12'de ovitrelle vurmamı ve yarın yani 18.04.2014 sabahı için aşılama günü verdiler.

yani ilk tetkikler dışında toplamda 3 kez gitmiş olacağım.

Ben de iskenderun'dan gidiyorum. Üstelik aşılama gününe kadar eşinizin gitmesine gerek yok.

Bence değer... Mersin'i bilmiyorum ama burada, iskenderun'da tüp bebek üzerine uzmanlaşmış bir hastane yok malesef...

Dilerim bir an önce kavuşursunuz bebişinize...

Dış ticaret müdürüyüm bir demir çelik fabrikasında ben. normalde de pek yerimde durabilen biri değilim zaten. Tırın üzerinde, geminin ambarında, konteynerın içinde :)

Ama zaten cumartesi yarım gün. dayanırım az hareket ederek.

Bu arada dün akşam için ilişki önerdi doktorum. gerçi benim o yönde bir umudum yok ama..

strese gelince evet malesef ki çok stresli...

ya bi de sigara içiyorum ben :( ve hala bırakamadım.. incelttim sigaraları gerçi slim içiyorum..

bi de kedim de var :D toksoplazma testi yaptırdım negatif çıktı, malesef bağışıklığım da yok. ama bırakamam kedimi zira gözleri bile açılmamıştı yanıma aldığımda :( işin kötü tarafı benime uyur, beni o uyandırır...

offf offfffffffffffffff

öle işte :D tüm bu şartlarda hamile kalmayı ve sürdürebilmeyi becerebilirsem şükredeceğim :)
ya çilicim nolur dikkat et yerinden kalkma galiba bende ptesi salı izin almıcam cuma ctesı pazar yatıcam evde

:) stres hareket kısıtlamasından daha önemli bir faktör bence. Dr, lütfen kafanı dağıt stres yapma dedi. Bende yerimde duramayan biriyim malesef. Bende sigara içiyorum. Azalttım. Tamamen bırakıncada ciğerler kendini temizleyeceği için öksürük çok sık ve şiddetli olacak. Kedim olsa bende bırakmazdım. Ağız ağıza nefes soluyacak şekilde yaklaşmadıkça sorun olmaz ki zaten :) benim doktorum işlemden önce ilişki olmasın dedi. Aşılamaya 2 hafta kala eşim ve bana ilaç verdi clamidya gibi enfeksiyonlar olmasın diye. Ben aşılama tedavisine başladığımda ilişkiden yinede uzak durmuştum enfeksiyon vs korktugum için. Hareketlere dikkat etmek strese girmemek yeterli bence canım olacağı varsa oluyor zaten :) bu tedavilerle işi bir arada yürütmek çok zor zaten. Çok özletmeden gelsin bebeklerimiz :)

aynen oyle stres başa bela.aşılamadan 3 gün once ilişki olması spermlerin yenilenmesi açısından onemli bizim yarın yapılacak asılamamız dr salı gunu beraber olun demıstı olduk

Nix arkadaşımız ne yaptı acaba?
Ses yok merak ettim

burdayım canım gece 12 de catlatmayı vurdum fena bı agrı yaptı gonal f gıbı degıl öldum baya sancı yaptı
ben gece 3 te vurmuştum tam 36 saat sonra saat 3te aşılamam olmuştu ama tutmamıştı:(
bende 12 de vurdum ama bakalım kacta yapılacak sırayla oldugu ıcın kaca gelıcek bılmıyorum
kızlar iğne tedavisine başladıktan sonra ilişki yasağı var mı ?
yok canım sadece asılamadan once 3 gun boşalmamıs olması gerekıyo asılamadan sonrada ben 3-4 gun beraber olucam ne bellı fazla sperm olsun sonra yapmıcam daha
Hayır yok sadece aşılama gününden önce 3 gün cinsel pehriZ veriyo doktorlar. Ama 3 günüde geçmesin spermler eskimesin en mükemmel sonuç 3 gün pehriz.

aynen perpec:46:
Kocaları besleyin bol bol keçi boynuzu yesin yada pekmez içsin şekerli şeylerde çoğaltıyo çünkü sperm şekerden oluşuyo benim eşim iiyi beslendi o gün eskisine göre baya ii çıktı sonuç biz bile şaşırdık☺️

bizde corekotlu fındıklı cevızlı bal yaptık onu yıyo cekırdeklı sıyah kuru uzum ıncır yiyor
Selam kizlar.benim asilamamin 9.gunu bugun.her gun kasik agrim olurdu ama bugun oturdugum yerde hoplayip bagirdim.oyle keskin bir aci hissettim ki yumurtladigim kasigimda anlatamam.sanki bicakladilar kasigimi.bugun iki kere yasadim bunu.neydi o aci anlamadim.bebek coktan tupu gecip yerlesmistir kanimca.benim bebek tupe mi yerlesti acaba Allah korusun.korkuyorum cok.size de oldu mu boyle:18:
olur oyle kotuye yorma yumurtlarımız fazla buyudu sancılar normal
Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 2 haftalık hamileymişim kan testi yaptırdım😭😭😭😭😭😭

perpeeccccccc:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: umut ısıgımızsın cok sevındım yaa sımdı bıze uzun bı yazı yaz asılamanda hangı ılacı kullandım catlatmadan kac saat sonra asılaman oldu belırtılerın nelerdı nelere dıkkat ettın cok sevındım ya ılk asılamandı dımı
Nix uyuma uyan iğnemi vuruldum ben hadi sen de uyan, vurul.. kaçırma zamanı :)
yok cnm uyurmuyum tam 12 de yaptım fena yaptı benı cok sancım oldu sneınde oldumu
Çok saol inşallah sağlıkla kucağıma almayı rabbim nasip eder. İnşallah sizinkilerde tutar hep dua ediyorum

amınnnnn:nazar::nazar::nazar:

Öncesi hiç bişi yapmadım sadece kuru incir yedim eşim yerken. Aşılamadan birgün önce duşumu aldım sabah erkenden kalkıp namaz kıldım kahvaltımı yaptım işlem yapılırken hep dua ettim içimden. ama eşime tedaviye başladığımız günden İtibaren okadar çok fındık ceviz cezerye keçiboynuzu yedirdimki anlatamam aşılamadan sonra 1 gün yattım hiç kalkmadım hatta işlemden 5 saat sonra tuvaletimi yaptım çişim gelmesin diye su fln içmedim sonra hep hamile gibi davrandım sigaramı incelttim ama bir an bile aklımdan çıkmadı hergün burdan okudum kafaya taktım yani hatta stresten olmaz dedim ama bakalım hayırlısı daha yolun çok başı herşeyide bilince hep bi korku oluyo ya kaybedersem diye.

asılaman sonra ılıskı oldumu? bıde degerın kac cıktı :49:

merhaba arkadaşlar...
2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor, hormonlarım dışında benim gerekli tüm tetkiklerim yapıldı.1 yıl önce eşime varikosel teşhisi konuldu ve eşim 9 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz çok çok kötüydü şuan değerler normale ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik tabii doktor gerekli görürse. bugün yarın adet olacağım...adetin 3.günü mü gitmem gerek kadın doğumcuya?kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ortalama aşılama ne kadar tutar?

ya çilicim nolur dikkat et yerinden kalkma galiba bende ptesi salı izin almıcam cuma ctesı pazar yatıcam evde

yok cnm uyurmuyum tam 12 de yaptım fena yaptı benı cok sancım oldu sneınde oldumu

amınnnnn:nazar::nazar::nazar:

yok benim hiç ağrım sancım olmadı. işin garip tarafı son 2 gündür olmuyor sancılarım ağrılarım fln. bugün hafif...

dün gece dayanamayıp uyudum ben, kayınvalidem bizde bu ara, onunla eşim uyumamışlar beni uyandırmak için :) ikisi de ayaktaydı, uyandırdılar vuruldum iğnemi. aklıma sen geldin hemencecik... seslendim ööle :)

hayırlısı olsun hakkımızda...

merhaba arkadaşlar...
2.5 yıldır çocuğumuz olmuyor, hormonlarım dışında benim gerekli tüm tetkiklerim yapıldı.1 yıl önce eşime varikosel teşhisi konuldu ve eşim 9 ay önce ameliyat oldu değerlerimiz çok çok kötüydü şuan değerler normale ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik tabii doktor gerekli görürse. bugün yarın adet olacağım...adetin 3.günü mü gitmem gerek kadın doğumcuya?kullanılan ilaçlar ne kadar tutuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ortalama aşılama ne kadar tutar?

Adetin ilk günü arayın randevunuzu alın mümkünse ertesi güne alın randevunuzu..

dilerim kavuşursunuz bebişinize :)

aşılama genelde devlet karşılıyor ve benim toplamda 300.TL fln tuttu.. şimdilik. yarın olacak aşılamam bakalım ekstra bir şey isteyecekler mi.. bilmiom :D

aşılama genelde devlet karşılıyor ve benim toplamda 300.TL fln tuttu.. şimdilik. yarın olacak aşılamam bakalım ekstra bir şey isteyecekler mi.. bilmiom :D

muhtemelen canım cuma ya da cumartesi adet olacağım o yüzden hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gününe randevu aldım şimdiden...allah yardımcın olsun canım inşallah hamile kalırsın...benim ilk aşılamam olacak inşallah doktor aşılama der...enfeksiyon varsa yapmaz aşılama demi 3 ay önce falan enfeksiyonum vardı geçmedi tam hala akıntım var:((

muhtemelen canım cuma ya da cumartesi adet olacağım o yüzden hafta sonuna denk geldiği için pazartesi gününe randevu aldım şimdiden...allah yardımcın olsun canım inşallah hamile kalırsın...benim ilk aşılamam olacak inşallah doktor aşılama der...enfeksiyon varsa yapmaz aşılama demi 3 ay önce falan enfeksiyonum vardı geçmedi tam hala akıntım var:((

enfeksiyon konusunda hiçbir fikrim yok inanın...

Nix sancın var mı? kramp gibi bişe oldu demin :s

merhaba arkadaşlar...
2. günü git ilaçlarını ve dozunu belirler 3. günü ilaca başlarsın. yazdıgı ılaca baglı kolemn var 20 tl ıgne var 150 tl ıgne var 360 tl

çili bizden sperm kabı bile istediler düşün yani eczaneden alıp öyle gidicez ay cok heyecanlıyım ya sen ne durumdasın

dun catlatma ıgnesını yaparken kendı halıme acıdım havasını alıyorum fılan usta ıgnecı gıbı oldum. bı anda gozlerım doldu halıme uzuldum sadece 6 gundur ıgne vuruyorum. hastaneden 20-30 gundur ıgne yapan kadınlar var allah hepımızın yardımcısı olsun hastanede sureklı konusuyrz bayanlarla herkesın bı hıkayesı var halıme sukredıyorum bı dr bı bayana esınden amelıyatla sperm aldık yıkadık ama hıc sperm cıkmadı o yuzden yumurta toplama yapmıcaz tedavın ıptal oldu dıye anlatıyodu kadın nasıl agladıı varya :(
sonra bı kadınında 3. denemesıymıs esınden yıne amlıytala sperm almıslar ılk 2 sınde kadın 3. gelıyo ama esı ben bı daha amelıyat olmam dıyomus kadın bır umut gelıp gıdıyomus ıste.. bıde yasları hep 35-40 arası cok az vakıtlerı var cok uzuluyorum.
sizler kac yasınaısnız kızlar? ben 28.5 yasındayım bucugu unutmayalım :D

çili bizden sperm kabı bile istediler düşün yani eczaneden alıp öyle gidicez ay cok heyecanlıyım ya sen ne durumdasın

o neymiş ki?

bilmem bizden bişe istemediler :) ben çok memnunum hastanemden ya..

doktorumdan da :)

gerçi kaç kezdir vakalarımla korkutuyorum onları :D

anlatayım;

Adana Başken hastanesi Kışla yerleşkesinde tüp bebek merkezi. Rahim filmi için Seyhan'a gidiyorsunuz. Biz de gittik işte. Ben ne anlarım rahim filminden :D Rahim filmi çekilirken ağrım oldu. neyse kalktım masadan, baktım örtü kan içinde. damla damla kan var örtüde. diğer kullanılmış örtülere bakiom hiçbişe yok. benden hala damla damla kan.. korktum tabi. neyse tuvalete attım kendimi hala damlıyorum.. çıktım ama başım çok fena dönüo. eşime dedim bana bi tansiyon aleti bul. kafamı toparlayamıyorum, başımı kaldıramiom bi görseniz. neyse tekerlekli sandalye getirdiler, acile indirdiler.. kız taktı aleti koluma tansiyonumu ölçtü, 5'e 4 dedi ama sesi çıkmıo :) serum ayaklar tavana kaldırıldı, doğumhaneye çıkartıldım telaş ki ne telaş. yırtılma mı oldu die koşturdu kadın doğumcu.. neyse atlattık. kendime geldim o kadar serumdan sonra. tansiyon 9'a 6'ya çıkınca yola düştük.

Dün değil evelsi gün gittiğimde de, benim senede bir veya iki kez tekrarlayan (polen zamanında olduğunu bu seferde keşfettim) bir alerjim var. Bu sefer eşimin annesiyle gittik. yumurtaların kontrolüne sonra dedik yemek yiyelim. güzel bir mekan var onbaşılar diye.. çiçekler baraj manzarası vs.. yedik ettik, çıktık dedik ki alışveriş merkezine gidelim. girmemizle çıkmamız bir oldu. benim bütün vücudum kabarmaya ve psikopat halde kaşınmaya başladım (bazen o kadar ileri gidiyor ki bu alerji bildiğiniz akciğer gibi oluyor bütün vücudum). kendimizi tekrar attık direkt benim doktorumun oraya ama bu arada aracı benden başka kullanacak kimse de yok :( hemşireler telaşlandı, doktor hemen merional'den mi kaynaklanıyor dedi dedim 5 gündür alıyorum öyle olsa 5 gün önce olurdu.. neyse apar topar tekrar seyhan'a geçtik hastaneye tabii arabanın kliması en soğukta.. iğnemi vuruldum kendimi iskenderun'a zor attım..

işte bööle. hayırlısı ile kazasız belasız iyi haberlerle tamamlarız süreci inşallah..

dun catlatma ıgnesını yaparken kendı halıme acıdım havasını alıyorum fılan usta ıgnecı gıbı oldum. bı anda gozlerım doldu halıme uzuldum sadece 6 gundur ıgne vuruyorum. hastaneden 20-30 gundur ıgne yapan kadınlar var allah hepımızın yardımcısı olsun hastanede sureklı konusuyrz bayanlarla herkesın bı hıkayesı var halıme sukredıyorum bı dr bı bayana esınden amelıyatla sperm aldık yıkadık ama hıc sperm cıkmadı o yuzden yumurta toplama yapmıcaz tedavın ıptal oldu dıye anlatıyodu kadın nasıl agladıı varya :(
sonra bı kadınında 3. denemesıymıs esınden yıne amlıytala sperm almıslar ılk 2 sınde kadın 3. gelıyo ama esı ben bı daha amelıyat olmam dıyomus kadın bır umut gelıp gıdıyomus ıste.. bıde yasları hep 35-40 arası cok az vakıtlerı var cok uzuluyorum.
sizler kac yasınaısnız kızlar? ben 28.5 yasındayım bucugu unutmayalım :D

ben hiç konuşmuyorum hastanede kimseyle nix.. bi de iğne vurulurken değil de, daha çok bebekle ilgili düşündüğümde doluyor gözlerim..
benim yaşım 35 :) yani geç kalanlardanım...

Merhaba ve günaydın,

bebek sesiyle uyanacağımız gün aydınlarımız olsun :)

Biz aslında ilk başta tüp bebek için gittik Adana Başkent hastanesine. Eşimin sperm sayısı artınca aşılamaya döndük. Benim doktorum Tayfun Hoca. memnunum da..

Rahim filmi çekildi klasik, tahliller vs... bu arada rahim filmini mümkünse anestezi altında çekilin. Benim tansiyonum 5-4'e düştü. baya kötüydü.

Aşılama kararından itibaren bu gidişim toplam 3. gidişim olacak. Adetin ikinci günü gittim. ilaçlarımı verdi. hemşireler anlattı nasıl kullanacağımı ve 5. güne randevu verdiler. 5. gün yani 15 nisanda gittiğimde 2 tane yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmıştı doktor 1 gün daha merional kullanmamı, dün gece12'de ovitrelle vurmamı ve yarın yani 18.04.2014 sabahı için aşılama günü verdiler.

yani ilk tetkikler dışında toplamda 3 kez gitmiş olacağım.

Ben de iskenderun'dan gidiyorum. Üstelik aşılama gününe kadar eşinizin gitmesine gerek yok.

Bence değer... Mersin'i bilmiyorum ama burada, iskenderun'da tüp bebek üzerine uzmanlaşmış bir hastane yok malesef...

Dilerim bir an önce kavuşursunuz bebişinize...

Canim ellerine saglik ne güzel yazmissin.inşallah en kisa zamanda gerçekleşir dileklerin.ben anestezi ile rahim filmi çektirdim.ama hastane bir turlu filmi vermiyor.CD bozuk cikmiş ama rraporum var.yarin inşallah ggüzel şeyler olur herşey yolunda gider de ikinciye gerek kalmaz.

o neymiş ki?

bilmem bizden bişe istemediler :) ben çok memnunum hastanemden ya..

doktorumdan da :)

gerçi kaç kezdir vakalarımla korkutuyorum onları :D

anlatayım;

Adana Başken hastanesi Kışla yerleşkesinde tüp bebek merkezi. Rahim filmi için Seyhan'a gidiyorsunuz. Biz de gittik işte. Ben ne anlarım rahim filminden :D Rahim filmi çekilirken ağrım oldu. neyse kalktım masadan, baktım örtü kan içinde. damla damla kan var örtüde. diğer kullanılmış örtülere bakiom hiçbişe yok. benden hala damla damla kan.. korktum tabi. neyse tuvalete attım kendimi hala damlıyorum.. çıktım ama başım çok fena dönüo. eşime dedim bana bi tansiyon aleti bul. kafamı toparlayamıyorum, başımı kaldıramiom bi görseniz. neyse tekerlekli sandalye getirdiler, acile indirdiler.. kız taktı aleti koluma tansiyonumu ölçtü, 5'e 4 dedi ama sesi çıkmıo :) serum ayaklar tavana kaldırıldı, doğumhaneye çıkartıldım telaş ki ne telaş. yırtılma mı oldu die koşturdu kadın doğumcu.. neyse atlattık. kendime geldim o kadar serumdan sonra. tansiyon 9'a 6'ya çıkınca yola düştük.

Dün değil evelsi gün gittiğimde de, benim senede bir veya iki kez tekrarlayan (polen zamanında olduğunu bu seferde keşfettim) bir alerjim var. Bu sefer eşimin annesiyle gittik. yumurtaların kontrolüne sonra dedik yemek yiyelim. güzel bir mekan var onbaşılar diye.. çiçekler baraj manzarası vs.. yedik ettik, çıktık dedik ki alışveriş merkezine gidelim. girmemizle çıkmamız bir oldu. benim bütün vücudum kabarmaya ve psikopat halde kaşınmaya başladım (bazen o kadar ileri gidiyor ki bu alerji bildiğiniz akciğer gibi oluyor bütün vücudum). kendimizi tekrar attık direkt benim doktorumun oraya ama bu arada aracı benden başka kullanacak kimse de yok :( hemşireler telaşlandı, doktor hemen merional'den mi kaynaklanıyor dedi dedim 5 gündür alıyorum öyle olsa 5 gün önce olurdu.. neyse apar topar tekrar seyhan'a geçtik hastaneye tabii arabanın kliması en soğukta.. iğnemi vuruldum kendimi iskenderun'a zor attım..

işte bööle. hayırlısı ile kazasız belasız iyi haberlerle tamamlarız süreci inşallah..
asılama ıcın sperm verılcekya onun konacagı kabı bıle bızdne ıstedıler..ayyy ınanırmısın ben hsg cektırıken tas gıbı yattım kalktım:nazar: galıba bnm alt bolge baya rahat ne muyanede ne hsg de ne asılamada hıc zorlnamıyorum:nazar::nazar::nazar: cektırdım kalktım eve gıttım ne kanama oldu ne bısey aman dıkkat et alerjıne hapsırmak tıksırmak kotu bılıyosun
ben hiç konuşmuyorum hastanede kimseyle nix.. bi de iğne vurulurken değil de, daha çok bebekle ilgili düşündüğümde doluyor gözlerim..
benim yaşım 35 :) yani geç kalanlardanım...

bizim hastane cok kalabalık ayrı bır tup bebek bolumu oldugu ıcın herkes tedavıde herkes bırbırının tecrubelerınden faydalanmak ısıtıyo konusuyrz oyle guzel oluyo ya kendınle aynı ınsanlarla dertlesmek. cunku bnm etrafımda cocugu olmayan kımse olmadıgı ıcın kımse anlamıyor. fasa fiso gelıyo zaten aılemden kımse bılmıyo tedavıde oldugumu bıle soylemedım kımseye dert anlatıcak halım yok ısyerınden arkadaslar bılıyo bıtek.

enfeksiyon konusunda hiçbir fikrim yok inanın...

Nix sancın var mı? kramp gibi bişe oldu demin :s

2. günü git ilaçlarını ve dozunu belirler 3. günü ilaca başlarsın. yazdıgı ılaca baglı kolemn var 20 tl ıgne var 150 tl ıgne var 360 tl

teşekkür ederim cevapladığınız için 2.güne denk getirmeye çalışacağım şansa hafta sonuna denk geldi:((

Back
X