o neymiş ki?
bilmem bizden bişe istemediler :) ben çok memnunum hastanemden ya..
doktorumdan da :)
gerçi kaç kezdir vakalarımla korkutuyorum onları
anlatayım;
Adana Başken hastanesi Kışla yerleşkesinde tüp bebek merkezi. Rahim filmi için Seyhan'a gidiyorsunuz. Biz de gittik işte. Ben ne anlarım rahim filminden

Rahim filmi çekilirken ağrım oldu. neyse kalktım masadan, baktım örtü kan içinde. damla damla kan var örtüde. diğer kullanılmış örtülere bakiom hiçbişe yok. benden hala damla damla kan.. korktum tabi. neyse tuvalete attım kendimi hala damlıyorum.. çıktım ama başım çok fena dönüo. eşime dedim bana bi tansiyon aleti bul. kafamı toparlayamıyorum, başımı kaldıramiom bi görseniz. neyse tekerlekli sandalye getirdiler, acile indirdiler.. kız taktı aleti koluma tansiyonumu ölçtü, 5'e 4 dedi ama sesi çıkmıo :) serum ayaklar tavana kaldırıldı, doğumhaneye çıkartıldım telaş ki ne telaş. yırtılma mı oldu die koşturdu kadın doğumcu.. neyse atlattık. kendime geldim o kadar serumdan sonra. tansiyon 9'a 6'ya çıkınca yola düştük.
Dün değil evelsi gün gittiğimde de, benim senede bir veya iki kez tekrarlayan (polen zamanında olduğunu bu seferde keşfettim) bir alerjim var. Bu sefer eşimin annesiyle gittik. yumurtaların kontrolüne sonra dedik yemek yiyelim. güzel bir mekan var onbaşılar diye.. çiçekler baraj manzarası vs.. yedik ettik, çıktık dedik ki alışveriş merkezine gidelim. girmemizle çıkmamız bir oldu. benim bütün vücudum kabarmaya ve psikopat halde kaşınmaya başladım (bazen o kadar ileri gidiyor ki bu alerji bildiğiniz akciğer gibi oluyor bütün vücudum). kendimizi tekrar attık direkt benim doktorumun oraya ama bu arada aracı benden başka kullanacak kimse de yok

hemşireler telaşlandı, doktor hemen merional'den mi kaynaklanıyor dedi dedim 5 gündür alıyorum öyle olsa 5 gün önce olurdu.. neyse apar topar tekrar seyhan'a geçtik hastaneye tabii arabanın kliması en soğukta.. iğnemi vuruldum kendimi iskenderun'a zor attım..
işte bööle. hayırlısı ile kazasız belasız iyi haberlerle tamamlarız süreci inşallah..