Çikolata ye cnm bide sırt üstü yat elini karnına koy öyle dene.merhaba martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum
Bu resim nasıl çıkıyor ben telefondan giriyorum acaba o yüzden mi yapamıyorum hata veriyor bendeÇikolata ye cnm bide sırt üstü yat elini karnına koy öyle dene.
Aramıza hoş geldin canım hiç kaygılanma uturasyonda hareketlerinin göryosunyaa saglıgında bisorun yokta bu yeter bazı bebekler 26 haftada anca hissedilirmiş eh bizler özel anne adaylarıyız bisorun çıkcak diye aklımız çıkıyo ama aklına kötü şeyler getirme senin yumurcak biraz keyfine düşkün herhalde kenini yormuyo :) benim 20 haftam buhafta birazdaha hissetmeye başladım sanki içimde karıncalar geziyo :)merhaba bnim 27 martta transferim yapildi belki buraya yazmam uygun degil ama bir sorum olacak siz degerli annelere ben 24 haftalik oldum hala hareketleri hissetmiyorum iki gunde bir diktordayim bebek usgde cok hareketli ama ben hissetmiyorum doktorlarda sasiriyorlar bu duruma benim gibi olan varmi icinizde niye hissetmiyorum
Ne resmi cnm anlamadım.bende telden giriyorummnurayanlamadım.6535335 .!.:Bu resim nasıl çıkıyor ben telefondan giriyorum acaba o yüzden mi yapamıyorum hata veriyor bende
Bebek doğum tahmini çıkıyor ya bebek resmli ben doğum tahmini yapamıyorum hata veriyorNe resmi cnm anlamadım.bende telden giriyorumm
Ayyy bide ben nereden yaptigimi hatirlasam.sBebek doğum tahmini çıkıyor ya bebek resmli ben doğum tahmini yapamıyorum hata veriyor
Cnm ben buradayım pek ugrayan yokkk nasil gidiyo bakaımmmKimse yokmu çok sesiz bizim burasi
Çok şükür cnm iyi bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder hepimiz için sende nasıl durumlar hazırlık yapiyor musunCnm ben buradayım pek ugrayan yokkk nasil gidiyo bakaımmm
Evettt bu hafta başladîm ufaktan.Çok şükür cnm iyi bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder hepimiz için sende nasıl durumlar hazırlık yapiyor musun
Çok şükür cnm.benim sabha karşı çok kalcadan dize kadar bacaklarım ağrıyorÇok şükür cnm iyi bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder hepimiz için sende nasıl durumlar hazırlık yapiyor musun
Geçmiş olsun cnm hareketsizlik ten olabilirmi bazen bendede oluyorÇok şükür cnm.benim sabha karşı çok kalcadan dize kadar bacaklarım ağrıyor
Maşallah cnm salı da ben şeker yüklemesi yapti ricam çok kilo aldım inşallah sorun çıkmaz Bizde deSlm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum sizlerde fazla girmemişsiniz herşey yolundadır umarım biz olglumla çok iyiyiz 471 gm olmuş paşam çok hareketli dededi doktorum bugün gene şeker yüklemesi yapıldı keyfimiz yerinde hepinizi öpüyoruz tezeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?