Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Ya tam çikolata yedim doktor muayneye aldı.yolda gelirken kıpirdiyorduu.doktor karnımi durttu iki taraftan ama yok malesef iki hafta sonra detaylı ultrasona giricem o zaman gösterir herhalde ((

Bide ultrasona girmeden vişne suyu içinnn ablam oyle yapmış.ama ben unuttummmmm.

Canım kızdır kızlar nazlı oluyor geç gösteriyor bende biri kız olsun istedim ama nasip değilmiş ikiside erkek 😊 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🙏

Allah de ötesini bırak...

Nasip kısmett.etrafımdakiler genelde erkek diyor ama ben heryerimden kilo aliyorummm.herşeyin hayırlısî.sağlıklı olsunlar daaa...:))

Detayli ultrasona giren varmı kızlar.22.haftada giriliyomuş.

Hayırlısı gülm ama gerçekten kızlar kendini göstermekte naz yapıyo ben 15 haftamda öğrenmiştim:) bugün gittiğimde ter uyuyodu doktorum öksür dedi öksürünce şehzadem hemen uyandı başladı kıpramaya baya baya hissediyorum kıpırtısını ama karsıklarım çok kasılıyo suda eritme ilaç verdi ama hiç ayrıntılı uturasyon demedi bakalım artık aylık konturollere döndük bidaki aya neyapcak bize :))

Ayyy maşallah erkenden öğrenmişsinn.bende çok şukur agri yok ama belimde varrr(. Bende aylık gidiyorum artık.detaylı ultrason isticem dedi daktır gittiğim hastanede cihaz var ama kullanan yok.başka yere gönderdi birazda tuzluymuş yani.350 tl istiyorlar sizlerinkini merak etmiştim bende :))

Slm canim cok sevindim adina Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah herseyin hayirlisi olsun coktandir yoksun😘😘

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Nasip kısmett.etrafımdakiler genelde erkek diyor ama ben heryerimden kilo aliyorummm.herşeyin hayırlısî.sağlıklı olsunlar daaa...:))

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun ama geç gösterince kız derler ya ondan öle dedim rabbim nasıl uygun görürse hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin hepimize 🙏

Allah de ötesini bırak...

Slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor senin cinsiyet beli oldumu😊

Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım çok şükür kasık ağrıları dışında bi sıkıntım yok.cinsiyetim hala belli olmadı haftaya bi daha gitcem.seninki belli oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…