Yine bebegim kendini gostermedii((
Aaaaa :))) çok Nazlı bikızzzzz olcak bak görürsün.) beni oğlum uyuyodu :)) çok şükür saglıgı yerinde :))
Canım kızdır kızlar nazlı oluyor geç gösteriyor bende biri kız olsun istedim ama nasip değilmiş ikiside erkek 😊 hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🙏
Allah de ötesini bırak...
kız cinsiyeti belli değil mi dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende 15.haftadayım yüzüstü yatıyo hiçbişi görünmüyo
Yok kızzz ailemde şaşıyor artık ama bacak arasını göstermiyorr dedi daktırımm.
bence kız seninki hehe ayyy yerim onu ben yaaaa
Ayyy bakalım daktırîn yaninda kimildamadı ananeme geldım maşallah ilk defa bu gun kipir kipir.. :)))
Detayli ultrasona giren varmı kızlar.22.haftada giriliyomuş.
Hayırlısı gülm ama gerçekten kızlar kendini göstermekte naz yapıyo ben 15 haftamda öğrenmiştim:) bugün gittiğimde ter uyuyodu doktorum öksür dedi öksürünce şehzadem hemen uyandı başladı kıpramaya baya baya hissediyorum kıpırtısını ama karsıklarım çok kasılıyo suda eritme ilaç verdi ama hiç ayrıntılı uturasyon demedi bakalım artık aylık konturollere döndük bidaki aya neyapcak bize :))
Slm nasilsin görünmüyorsun yazdim sana cevap😉iki tane oglun oluyor cok güzel
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Evet canım iki tane oğlum olacakmış 😊 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 🙏 gönülden bir kız bir erkek geçerdi ama Rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı böyleymiş....
ohh maşallahbenmkide olduğu yerde çok fazla ağrı yapıyo
Slm nasilsin görünmüyorsun yazdim sana cevap😉iki tane oglun oluyor cok güzel
Sağol canım çok şükür iyiyiz bir ara kanamam oldu ama atlattım inş. Daha olmaz ikiz olunca rahim zorlanıyor ... evet bayağı dır yazmıyordum ama seni çok aradım bulamadım görmedim de yorumlarını sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet belli mi sende ?
Nasip kısmett.etrafımdakiler genelde erkek diyor ama ben heryerimden kilo aliyorummm.herşeyin hayırlısî.sağlıklı olsunlar daaa...:))
Slm canim nasilsin hamilelik nasil gidiyor senin cinsiyet beli oldumu😊
Allaha sükürler olsun🙏🙏🙏
Sağol canım çok şükür iyiyiz bir ara kanamam oldu ama atlattım inş. Daha olmaz ikiz olunca rahim zorlanıyor ... evet bayağı dır yazmıyordum ama seni çok aradım bulamadım görmedim de yorumlarını sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet belli mi sende ?
Canim bizde cok iyiz cok sükür hic yaramazlik yok ara sira biraz sanci oluyor oda normal sen kendine daha cok dikat etmelisin ikiz gebelik biraz daha zor Allah yardimcimiz olsun insallah🙏 dün doktora kendini cok iyi göstermedi ama dr dedi galiba erkek iki hafta sonra yine randevum var bakalim hayirlisi olsun insallah😊
Allaha sükürler olsun🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?