• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2014 tüp bebekle hamis olanlar

Canim sabah erken kalktim testlerimi yaptirdim geldim simdi kahvalti yapiyorumtelefonla ogrenicem bhcg yi cok merak ediyorum.sen nasilsin

hayirlisi canim benim afiyet olsun bence kat kat yukselmistirr obur tahliller iki gun sonra cikacak deme ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirlisi canim benim afiyet olsun bence kat kat yukselmistirr obur tahliller iki gun sonra cikacak deme ;))

Saol canim tsh prg aksam 6 gibi cikicak dediler benim troit icin yaptirdiklarimi yarin alicam insallah cok iyi sonuclar alirim

hos geldin canimm kullandigin jeldendir canim insallah bence bi dr ara icin rahat eder en azinda 🙏🐞🙏

Ne jeli kullaniyosun canim bana doktor jel vermedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm 21 nisanda 12. Gün 230 cikti. bugünnn 23.gun.biraz kahverengii lekelenmem var azcıkk.

nazar: nazar: nazar: darisi bize insallah canim bence onemli bisey yoktur hic sikma kendini Allahin izniyle kalp atislarini ne zaman duycan canim🙏😘🐞

15 mayıs cnm.insallah cnm sen ne zaman gidiceksin kese icin

walla canim carsamba gunu gtcem dr zannerdersem kalp atisinida duyarim gibi geliyo ama bilmiyom tabi tabbim nasip ederse benim transfer 15 nisandi gorur ve duyarmiyim acaba

Cnm keseyo gorursunde kalp atisini bilemiyorum cnm.aramızda alti gun var benim 9 nisen transfer cnm.

Back
X