NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlarrr kızlarrr size bi sorum var. Bir süredir göbeğimde seğirti oluyordu. Bebek hareketidir dedi annem. Dün göbek deliğimin az altında resmen pat diye bişey attı. Bugün de aynısı oldu. Sizce miniğimin hareketi midir bu?

Aynısı banada oldu dün ve bugün bağırsak hareketidir felan diye geçiştirdim kendimi ama bu ihtimal de aklıma gelmedi değil olabilir yani

Aynısı banada oldu dün ve bugün bağırsak hareketidir felan diye geçiştirdim kendimi ama bu ihtimal de aklıma gelmedi değil olabilir yani
Ben çok ihtimal vermedim bağırsak hareketine. Hafif canım acıdı çünkü. Ama erken mi diye de düşünmeden duramuyorum

Kızlar merhaba,bugün muayene günümüzde ve bebeğimin cinsiyetini öğrendik.%99 ERKEK dedi ki bizde gördük ultroson da,babamız aşırı kız istiyordu ama sağlıklı olması önemli her anne babanın isteği gibi hadi başlasın bakalım erkek annesi olma hazırlıklarımız

bende dün öğle arasında eve gitmiştim dinlenmeye ve o sırada göbek deliğimin hemen yanında sanki birşey patlamış gibi birşey oldu ama çokda emin değilim umarım bunlar yavrularımzın hareketleridir..

Hayırlısı olsun cnm kaç haftalıksın

Hayırlı olsun hayatım . Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin oğlunu

Bende bugün yarın öğrenirim inşallah cinsiyetini babamız erkek adamın kız evladı olur diyo ama içten içe erkek istiyo gibi bakalkm önce sağlıklı olsundsa

benim cinsiyet konusu hala muamma :) yüksek oran kız denilse de kesin denilmiyor.bir daha ki kontrolde öğreneceğiz inşallah :) ay onu kucağıma alacağım günleri hayal ediyorum da heyecan verici

Ne Zmn tekrar kontrolün cnm bzede 14te kıza benzio ama kesin değil dendi
üç hafta sonra tekrar kontrol 18.haftanın sonu gibi inşallah :) kız erkek artık bilelim ama değil mi :) isim bulması zor ben karar veremem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…