- Konu Sahibi seymasahin
-
Ya arada şişkinliğim oluyo ama sonra geçiyo hemen minnacık duruyo karnım yaHadi ya benim biraz var hele de yemek yiyince filan şişkinlik çok oluyor
Benımde 17 nisan :) benımde sırt agırm oluyor normalmiş canım doktorum oyle dedı
Uzanın ve ayaklarınızın altına yuksek yastık koyun bi kaç tane. Benım ancak oyle dınıyor.birde agır bişey yapma sakın bu süreçte
Denedıysen ve faydsını gormedıysen git canım için rahatlar. Gebelık sonuçta bu kendınden ziyade düşünemen gereken bebişin car. İhmal etme gorun. Bişey çıkmasa da en azından için rahatlar
En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım çok çok tatlı ye öyle git kıpır kıpır eder çocukDün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)
En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım çok çok tatlı ye öyle git kıpır kıpır eder çocukDün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)
Öyle yapacağım inşallah :):)En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım çok çok tatlı ye öyle git kıpır kıpır eder çocuk
Hayırlı olsun kızlar çok şükür fazla bel ağrım yok bugün kntrol günümüz inş cimsiyet tahmini yapar doktorum sizlerin cinsiyeti bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?