NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kizlar bende 16.nisan da bebegimi kucagima alcam ins benimde ilk :)

Size bisey sorcam benim 2 haftadir sirt agrim var gittikcede cogaliyor sanki hamilelikden diye önemsemedim ama bugün asiri agriyor sizce neden olabilir ve nasil gecer?

Benımde 17 nisan :) benımde sırt agırm oluyor normalmiş canım doktorum oyle dedı

Benımde 17 nisan :) benımde sırt agırm oluyor normalmiş canım doktorum oyle dedı

Suan kivraniyorum resmen ya agridan ne yapcagimi bilmiyorum uzaniyorum olmiyor oturiyorum olmiyor artik uykudan kalkar kalkmaz agriyor gittikce kötülesiyor sanki

Uzanın ve ayaklarınızın altına yuksek yastık koyun bi kaç tane. Benım ancak oyle dınıyor.birde agır bişey yapma sakın bu süreçte

Uzanın ve ayaklarınızın altına yuksek yastık koyun bi kaç tane. Benım ancak oyle dınıyor.birde agır bişey yapma sakın bu süreçte

Oda fayda etmiyor canim ya :) acaba yarin doktoru mi arasam yoksa ayin 31ini mi bekliyim randevum var kararsiz kaldim ne bileyim her kafadan bisey cikiyor öyle olunca riskli oliyormus komplikasiyon oliyormus vs. Diyen var

Denedıysen ve faydsını gormedıysen git canım için rahatlar. Gebelık sonuçta bu kendınden ziyade düşünemen gereken bebişin car. İhmal etme gorun. Bişey çıkmasa da en azından için rahatlar

Denedıysen ve faydsını gormedıysen git canım için rahatlar. Gebelık sonuçta bu kendınden ziyade düşünemen gereken bebişin car. İhmal etme gorun. Bişey çıkmasa da en azından için rahatlar

Olmadi öyle yaparim bi bu geceyi atlatsakda :) tabi bebisin keyfi yerinde pitir pitir benim cekdigimi bilse :)

Hayırlı olsun kızlar çok şükür fazla bel ağrım yok bugün kntrol günümüz inş cimsiyet tahmini yapar doktorum sizlerin cinsiyeti bellimi

Dün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)

Dün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)
En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım çok çok tatlı ye öyle git kıpır kıpır eder çocuk

En yakın zamanda öğrenirsin inşallah canım çok çok tatlı ye öyle git kıpır kıpır eder çocuk

Hayırlı olsun kızlar çok şükür fazla bel ağrım yok bugün kntrol günümüz inş cimsiyet tahmini yapar doktorum sizlerin cinsiyeti bellimi

Ay güzel haberlerini bekliyoruz :) ben en son 12+1 ken gitmisdim doktor belli olmaz simdiden dedi bidahakine 16+1 olcam ins ozaman söyler :)

Kontrolden geliyorum biliyosunuz devlet hastanesine gidiyorum kafam çok karışık 1 ay evvel gittiğmde ultrasonda 7+2 idi bugüm hesana göre 11+4 ama bugun ultrasonda 12+2 çıktı. 5 gün fazla herneyse ikili test yaptı kan verdim 10 gün sonra sonuç alacağım kalp atışları çok yavaştı aynı benim kalp atışıö gibiydi doktor çok baktı baya dinledi sürekli dudağını ısırıyodu sorun mu var dedim yok dedi ama içim çok sıkıntılı ya çocuğuma bişey olmaz dimi

burada herkes çikolata ye ultrasona girmeden hareket eder bebek görünür cinsiyet diyodu. Denedim kızlar. Az yedim galba çikolatayı az hareketliydi ahahaha. Sizde mutlaka deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…