- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi seymasahin
-
Doktora ısrarla pembe bişiler alabilirm dimi dedim yok kesin değil 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen yumurtalkların arasından pipi gözükmüomuş anlamadım bende 14hafta aslında gayet büyük ama 2d ile bakıo doktorumGulsah2506 kız bende öyle düşünüyorum ama ultrason aleti netlik içermediği için de kesin demiyor doktor. bişi görmediğimizde kız diyoruz dedi.karanlığa kalıyordu.ama ben kız olacağına inanıyorum herkes öyle söylüyor :) ama aileler erkek bekliyor bize öyle hissettiriyorlar :) hayırlısı çok sağlıklı olsunlarda :)
Yok canım devlete gidiyorum söylemedi bu cuma özele gidicemTahminde bulundu mı daha önce hiç doktorun cnm
Yok canım devlete gidiyorum söylemedi bu cuma özele gidicemTahminde bulundu mı daha önce hiç doktorun cnm
tatlı bi şeyler ye öyle git canım kıpır kıpır oluyorlar doktor daha rahat görüyorYok canım devlete gidiyorum söylemedi bu cuma özele gidicembelli olur gideceğim doktor çok iyi
Evet evet bende duydum canım onu inşallah söyler hemen bende ciciler alırımtatlı bi şeyler ye öyle git canım kıpır kıpır oluyorlar doktor daha rahat görüyor
çok şükür benimde öyle hamile değil gibiyimMerhabalar kızlar bende bugün 7 haftalık oldum. Hiç mide bulantısı yaşamıyorum valla normal hayatıma devam ediyorum
çok şükür benimde öyle hamile değil gibiyim
Hayırlı olsun canımmmmnasipse bende varım :)
sağolasın canım hepimize hayırlı olur inşallahHayırlı olsun canımmmm
Bende gereksiz buluyorum ya yaptırmicam Allahtaan gelene amenna bide o testte para için çok korkutuyolar canımbayanlar benim 15 haftalık olmuş 2 li tarama yaptırmadım bu tür testlere karşıyım siz ne düşünüyorsunuz?
Günlük süt içiyorum alıp tabi ne kadar sağlıklıdır bilmemben kalsiyum tablet kullanıyorum malum doğal değil içtiğimiz sütler ama köyden süt alıp yoğurt yapıyoruz
Hadi ya benim biraz var hele de yemek yiyince filan şişkinlik çok oluyor3. Ayım bitiyor karnım hala birazda olsa büyümedi ya git gide içe çöküyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?