NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Gulsah2506 kız bende öyle düşünüyorum ama ultrason aleti netlik içermediği için de kesin demiyor doktor. bişi görmediğimizde kız diyoruz dedi.karanlığa kalıyordu.ama ben kız olacağına inanıyorum herkes öyle söylüyor :) ama aileler erkek bekliyor bize öyle hissettiriyorlar :) hayırlısı çok sağlıklı olsunlarda :)

Doktora ısrarla pembe bişiler alabilirm dimi dedim yok kesin değil 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi bazen yumurtalkların arasından pipi gözükmüomuş anlamadım bende 14hafta aslında gayet büyük ama 2d ile bakıo doktorum

Gulsah2506 aynen canım kesin demedikleri sürece harekete geçmeyelim :) beyaz yada sarı bişiler al hevesin kalmasın içinde :) bende battaniye örüyorum mavi pembe beyaz sarı her renk kullanıyorum

biz de battaniye için yün almaya gittik renkli alalım derken dayanamayıp pembeli bir yün seçtim cinsiyet inşallah değişmez

bayanlar benim 15 haftalık olmuş 2 li tarama yaptırmadım bu tür testlere karşıyım siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar sade süt içebiliyomsunuz ya kalsiyum için bem sade içince çok midem bulanıyo nesquik katıyorum doğrumu

3. Ayım bitiyor karnım hala birazda olsa büyümedi ya git gide içe çöküyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…