NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

gözün aydın canımm hayırlısı olsun kız anneleri çoğalıyor

Bizimde kesin degilmidir acaba cnm gerci pipi olsa gorunmezmi ki

Cok sag ok cnm 16.haftada supriz yapmazsa tabiii
biz de inanamadık erkekten sonra kız diyince doktor ben kız görüyorum ama 1 ay sonra kesin konuşalım madem dedi :) bebiş çok hareketliydi her şeyini gördü bence doktor artık buna inanmak istiyorum 15. hafta erken değil sonuçta

Aaa kaçıncı haftada erkek demişti Bizim drda kuzenime 12.haftada erkek diyip 18 de kız demişti o yzden ilk söylediğine %100 inanamıorum bi türlü Bizimkide çok oynamadı namaz kılar gbi duruodu çocuğum o yzden çok göremedi ama demekli biişiler görmüşki yada görememişki kız gbi duruo dedi

başka bi doktor ikili taramaya gittiğimde erkek demişti biz erkek sanıyorduk ta ki cuma günü kendi doktoruma gidene kadar

başka bi doktor ikili taramaya gittiğimde erkek demişti biz erkek sanıyorduk ta ki cuma günü kendi doktoruma gidene kadar
Şimdi kesin mi peki İnsan böyle duyunca tereddütte kalıo ama eski msjlara baktım sanırım 11.haftada tahmin yapmış o haftalar çok yanılma olabilio bizdede olurmu acaba 14.haftada

Hep derlerdi anneler hisseder diye inanmazdım. Benim içime kız doğmuştu erkek diyince de yanıldım sandım :) meğer doğru hissetmişim gerçekten anneler hissediyormuş

Şimdi kesin mi peki İnsan böyle duyunca tereddütte kalıo ama eski msjlara baktım sanırım 11.haftada tahmin yapmış o haftalar çok yanılma olabilio bizdede olurmu acaba 14.haftada
Kendi doktorum ben bariz kız görüyorum dedi baya bacaklarını açtı, doğru görmüştür diye düşünüyorum. Diğer doktora tarama için gittik cinsiyet sormadık ama nedense söyledi. Kendi doktorumdan başkasına güvenmemem gerektiğini öğrendim. Emin olmadan söylemeyen bir doktor çünkü. İnşallah bi daha değişmez

Bu haftadan sonra kolay kolay değişmez bence net her şeyleri gözüküyor çünkü. Gözükmese belli değil derler diye düşünüyorum.

Bizim doktorda bu haftalarda bebek çok küçük oluo bazen şiş olan yumurttalıkların arasından pipi görünmeyebilio kesin değil kıza ihtimal veriorum dedi tam kafa karıştırıcı bi açıklama

bende nisan 2017 annesi olacaktım ama kısmet değilmiş 5 hafta 5 günlükken düşük yaptım tüp bebek tedavisiyle olmuştu çok zor bir süreçti ama toparlanmaktan başka yolu olmuyor insanın

bende nisan 2017 annesi olacaktım ama kısmet değilmiş 5 hafta 5 günlükken düşük yaptım tüp bebek tedavisiyle olmuştu çok zor bir süreçti ama toparlanmaktan başka yolu olmuyor insanın
Cnm çok üzüldüm rabbim böylesini uygun görmüş demekki herşeyde vardır bi hayır Allah Tez vakitte once karnini sonra kucagini bebisle doldursun cnm Ins

Çok geçmiş olsun canım böylesi hayırlıymış demek ki. Sen iyi olduktan sonra en hayırlı zamanda bebek de gelir inşallah

Bu haftalar da cinsiyet çok şaibeli oluyor galiba haftaya kontrolü im vardı bir hafta daha ertelesem 16. Haftamda gitsem çok iyi olacak galiba:):)

Sabırsızlanıyorum çok 11+2 bugün tam 12 haftada gitsemmi diye düşünüyorum çok meraklanıyorum ya

Kızlar cinsiyet için gidecekseniz eğer. Tatlk yiyip öyle gidin tatlı bebeği hareketlendiriyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…