- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
- Konu Sahibi seymasahin
-
Yok hayatım regl gibi ağrıyor hemen geçiyor benimkiCanım artık 15 haftadsnn regl dönemi sanmıyorum daa beyaz akıntı normal ztn bnmde oluyordu basta kahverengi akıntıya dönüştü şimdi off cok acıyor yaa benimde sag kasık senin nasıl bir agrı şiş batar gibi girip cıkıyor mu yoksa sürekli agrı plan mı
aynen katılıyorum ben erkek çocuklarımda hiç kilo almamıştım. Şimdi üç kilo almışım Rabbim sonumu hayır etsinCanım cinsiyet belirtisi mi olurmuş ama bildigim kadarıyla kız anneleri kilo alıyor erkek anneleri zayıflıyor sadece karın sismesl var
bana bıraktırdı doktorum o zamn 12+6 idik ondan beri içmiyorum.. kan hapı ve vitamine başladıkKızlar bi sorum daha var. Folik asit kullanmayı bırakan var mı?
Kız annelerinin göğüs uçları erkenden kararır erkek annelerinin yüzü şişermiş bu tip belirtiler oluyomuş çünkü hayırlısı[/
bnm yüzümde şişlik de yok göğüs ucumda kararmadı ama bizim doktor erkek dedi =) hiç kilo da almadım göbeğimde varla yok arası
Hayırlı olsun Gülşah cım ben her zaman ilk bebeği kız olan anneleri şanslı görmüşümdür.
benimde beyaz akıntım var ve hatta hafif kaşıntımda var umarım herşey normaldir... başka akıntısı olan var mı??? geçen hafta başladı daha önce yoktu ve hafif kokuyor gibi geliyor bana bilmiyorum kafam karıştı bu akıntıdan dolayıBenim beyaz akıntım var o da her hamilede oluyor. Acaba regl dönemimiz diye oluyor olabilir mi bu ağrı?
Benimde beyaz akıntım var kokmuyor ama iç çamaşırımda sararıyor hemen birazdaha fazla geliyo hamileliğimde hayırlısı çarşamba kontrol var inş herşey yolundadırbenimde beyaz akıntım var ve hatta hafif kaşıntımda var umarım herşey normaldir... başka akıntısı olan var mı??? geçen hafta başladı daha önce yoktu ve hafif kokuyor gibi geliyor bana bilmiyorum kafam karıştı bu akıntıdan dolayı
canım bnmki de aynı normalde beyaz ama çamaşırımda sarı gibi oluyor dedğin gibi biraz fazla ve hafif kaşıntı var bnm doktorum mantar için fitil ve krem vermişti ama ben kullanmamıştım bebeğe zararı olur diye şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kullanmamakla acaba fitili kullansam mı içinizde kullanan var mı??? zalain tek kullanımlık fitilBenimde beyaz akıntım var kokmuyor ama iç çamaşırımda sararıyor hemen birazdaha fazla geliyo hamileliğimde hayırlısı çarşamba kontrol var inş herşey yolundadır
İstersen doktoruna sor öyle kullan canım ne olur ne olmaz enfeksiyon olabilir kaşıntın varsacanım bnmki de aynı normalde beyaz ama çamaşırımda sarı gibi oluyor dedğin gibi biraz fazla ve hafif kaşıntı var bnm doktorum mantar için fitil ve krem vermişti ama ben kullanmamıştım bebeğe zararı olur diye şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kullanmamakla acaba fitili kullansam mı içinizde kullanan var mı??? zalain tek kullanımlık fitil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?