NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Canım artık 15 haftadsnn regl dönemi sanmıyorum daa beyaz akıntı normal ztn bnmde oluyordu basta kahverengi akıntıya dönüştü şimdi off cok acıyor yaa benimde sag kasık senin nasıl bir agrı şiş batar gibi girip cıkıyor mu yoksa sürekli agrı plan mı

Kahverengi akıntı varsa doktoruna bi sor istersen canım Sendiiii benim de kasik agrim oluyo bazen rutin agrilarim oluyo bi ara devam ediyo ozellik sol tarafinda zaten hamile kalmadan once de sol yumurtaligimda agri oluyordu bazen bazende bicak girmis gibi cok siddetli bir agri oluyo o da hapşuruna oluyo bu ara soguk alginli var bide bende agrilara doktorum normal demisti K Konsantreniz canim ben ayda 1 gidiyorum doktora hic hatirlamiyorum kilosunu boyunu

Yok hayatım regl gibi ağrıyor hemen geçiyor benimki

Ben yokken ne güzel şeyler olmuş ya . Çok sevindim cinsiyet öğrenen güzel annelere hayırlı olsun öğrenemeyenlerde en yakın zamanda öğrenelim inşallah

Cinsiyet öğrenen hamişler belirtileriniz nelerdi ya söyleyebilirmisiniz

Canım cinsiyet belirtisi mi olurmuş ama bildigim kadarıyla kız anneleri kilo alıyor erkek anneleri zayıflıyor sadece karın sismesl var E="seymasahin, post: 48470165, member: 783585"]Cinsiyet öğrenen hamişler belirtileriniz nelerdi ya söyleyebilirmisiniz[/QUOTE]
Camım

Canım cinsiyet belirtisi mi olurmuş ama bildigim kadarıyla kız anneleri kilo alıyor erkek anneleri zayıflıyor sadece karın sismesl var
aynen katılıyorum ben erkek çocuklarımda hiç kilo almamıştım. Şimdi üç kilo almışım Rabbim sonumu hayır etsin

Kız annelerinin göğüs uçları erkenden kararır erkek annelerinin yüzü şişermiş bu tip belirtiler oluyomuş çünkü hayırlısı

Çok tşk ederim cnm benim 2hafta sonra süpriz yapıp değişmezse kızımız olucak inş gerçi tam göremedi kıza benzetti kesin değil dedi ben hemen alıştırdım kendimi değişmez herhalde değilmi olsa görürdü herhalde pipiyi
Hayırlı olsun Gülşah cım ben her zaman ilk bebeği kız olan anneleri şanslı görmüşümdür.

Benim beyaz akıntım var o da her hamilede oluyor. Acaba regl dönemimiz diye oluyor olabilir mi bu ağrı?
benimde beyaz akıntım var ve hatta hafif kaşıntımda var umarım herşey normaldir... başka akıntısı olan var mı??? geçen hafta başladı daha önce yoktu ve hafif kokuyor gibi geliyor bana bilmiyorum kafam karıştı bu akıntıdan dolayı

Benimde beyaz akıntım var kokmuyor ama iç çamaşırımda sararıyor hemen birazdaha fazla geliyo hamileliğimde hayırlısı çarşamba kontrol var inş herşey yolundadır

Benimde beyaz akıntım var kokmuyor ama iç çamaşırımda sararıyor hemen birazdaha fazla geliyo hamileliğimde hayırlısı çarşamba kontrol var inş herşey yolundadır
canım bnmki de aynı normalde beyaz ama çamaşırımda sarı gibi oluyor dedğin gibi biraz fazla ve hafif kaşıntı var bnm doktorum mantar için fitil ve krem vermişti ama ben kullanmamıştım bebeğe zararı olur diye şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kullanmamakla acaba fitili kullansam mı içinizde kullanan var mı??? zalain tek kullanımlık fitil

merhaba arkadaşlar, hapinize evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum. akıntı konusunda doktorunuzu dinleyin arkadaşlar bebeğe zararı olacak birşeyi zaten yazmazlar. keza ilaç kullanmadığınızda da enfeksiyon yüzünden bebeğiniz zarar görebilir

İstersen doktoruna sor öyle kullan canım ne olur ne olmaz enfeksiyon olabilir kaşıntın varsa

Hamilelikte akıntı biraz fazlalaşıyor. En kötüsü de mantar olmak. Sizde öylemi bilmiyorum ama sık sık lavaboya gitme olayı var birde. Mantar olmamak ve akıntıyı azaltmak için size tavsiyem. İç çamaşırını sık sık değiştirmek. Böyle yapamadığımız zamanlarda kaliteli tuvalet kağıdını katlayıp koyuyorum ben. Her lavaboya girdiğimde yeniliyorum. Günlük petler bile o bölgede terleme hissi oluşturabiliyor. Ama tuv. Kağıdı kuru olmasına yardımcı oluyor. Ben bu şekilde çözüm buldum. Tavsiye ederim.

Neden bilmiyorum doktorum ilk kızımı 18. Haftada net olarak kem küm demeden kız dedi. Diğer iki oğlumu daha 12. haftada net bir şekilde erkek dedi hatta ultrason resmi verdi elime. Şimdi yine aynı doktorum 12. Haftamda kız dedi ama net konuşmadı. Daha kesinleştiremedim de dedi. Yani uzun lafın kısası doktorlar bu haftalarda kız çocuklarını netleştirmiyorlar.

arkadaşlar hamilelikte fizyolojik (normal-şeffaf kokusuz) akıntının dışında şüphelendiğiniz bir enfeksiyon durumu varsa doktorun verdiği ilaçları kullanmanın yanı sıra kızılcık suyunun çok şifalı enfeksiyon savar bir gıda olduğunu öğrendim. internettende biraz araştırdım gerçekten kanıtlanmış antienfektan özellikleri var. şimdi pazarlarda kaldımı bilmiyorum ama yaklaşık 1 ay önce bende ben alıp buzluğa koymuştum hoşaf yaparım diye inşallah bulabilene şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…