NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Olmaz Allahın izniyle canım ya. Kaçtı kalp atışı?

Olmaz Allahın izniyle canım ya. Kaçtı kalp atışı?
Ultrason kağıdı vermedi banada göstermedi ikili testimiz var dedi ama kalp atışı çok yavaştı ve tekliyodu ama önemli bişey olsa söylerdi dimi ya ben evham yapıyorumdur yarın özele gidip baktırıcam hemen içim hiç bukadar acımamıştı Allah benim ömrümden sağlığımdan alsın ona versin ya

Özele git bence de. Devlet doktorlarına güvenmiyorum ben.

Canim takma kafana benim bebis de 4 gün fazla suan 14+3 olmam gerekirken 15+0 doktor bisey yok demisse yoktur adam niye saklasin ki hamileligin verdigi kurutular iste bide bebisin fazla olmasi iyi bisey gelismi iyi demekdir :)

Selam benimde doğumum nisan ayında. 14+ 3 teyım cumartesi kontrolümüz var cınsıyetını soyler umarım

arkadaiım sen olmazsan o da olmaz lütfen güzeil dua ve güzel dilekte bulun.. bak geçen gün bursada bebek kurtuldu ama annesi vefat etti yavrusunun kokusunu bile almadan lütfen güzel dua ve dileklerde bulunalım rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah... ya şafi ve ya mübdi çek düşük falan olmaması için..

Amin allah razı olsun sağol

Dün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)
baş ağrısı bir hafta önceye kadar bendede vardı herşeyi sıra ile atlatıyoruz ... bol su iç ve tansiyonunu ölçtür bnmki düşüktü bol su ve tuzlu ayran baya bir rahatlatıyordu ama çok şükür bu hafta yok... birde sol tarafımdan giriyordu ve felç gibi hissediyordum çok korkuyordum ama geçti benim ki darısı sana olsun inşallah

İnşallah bende bekliyorum o sıraları atlatmayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…