- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Olmaz Allahın izniyle canım ya. Kaçtı kalp atışı?Kontrolden geliyorum biliyosunuz devlet hastanesine gidiyorum kafam çok karışık 1 ay evvel gittiğmde ultrasonda 7+2 idi bugüm hesana göre 11+4 ama bugun ultrasonda 12+2 çıktı. 5 gün fazla herneyse ikili test yaptı kan verdim 10 gün sonra sonuç alacağım kalp atışları çok yavaştı aynı benim kalp atışıö gibiydi doktor çok baktı baya dinledi sürekli dudağını ısırıyodu sorun mu var dedim yok dedi ama içim çok sıkıntılı ya çocuğuma bişey olmaz dimi
Ultrason kağıdı vermedi banada göstermedi ikili testimiz var dedi ama kalp atışı çok yavaştı ve tekliyodu ama önemli bişey olsa söylerdi dimi ya ben evham yapıyorumdur yarın özele gidip baktırıcam hemen içim hiç bukadar acımamıştı Allah benim ömrümden sağlığımdan alsın ona versin yaOlmaz Allahın izniyle canım ya. Kaçtı kalp atışı?
Özele git bence de. Devlet doktorlarına güvenmiyorum ben.Ultrason kağıdı vermedi banada göstermedi ikili testimiz var dedi ama kalp atışı çok yavaştı ve tekliyodu ama önemli bişey olsa söylerdi dimi ya ben evham yapıyorumdur yarın özele gidip baktırıcam hemen içim hiç bukadar acımamıştı Allah benim ömrümden sağlığımdan alsın ona versin ya
Öyle yapıcam gidicem yarın erkendenÖzele git bence de. Devlet doktorlarına güvenmiyorum ben.
Hayrlı haberle gelirsin inşallahÖyle yapıcam gidicem yarın erkenden
Kontrolden geliyorum biliyosunuz devlet hastanesine gidiyorum kafam çok karışık 1 ay evvel gittiğmde ultrasonda 7+2 idi bugüm hesana göre 11+4 ama bugun ultrasonda 12+2 çıktı. 5 gün fazla herneyse ikili test yaptı kan verdim 10 gün sonra sonuç alacağım kalp atışları çok yavaştı aynı benim kalp atışıö gibiydi doktor çok baktı baya dinledi sürekli dudağını ısırıyodu sorun mu var dedim yok dedi ama içim çok sıkıntılı ya çocuğuma bişey olmaz dimi
gözün aydın canımmKızlaar hastaneden geliyorum cinsiyetinide sağlığınıda öğrendim çok şükür 13 hafta içindeymişiz boyumız 7 cm kilomuz 50 gr "Oğlum çok iyimiş".
Amin allah razı olsun hepimiz inşallahgözün aydın canımmsağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
arkadaiım sen olmazsan o da olmaz lütfen güzeil dua ve güzel dilekte bulun.. bak geçen gün bursada bebek kurtuldu ama annesi vefat etti yavrusunun kokusunu bile almadan lütfen güzel dua ve dileklerde bulunalım rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah... ya şafi ve ya mübdi çek düşük falan olmaması için..Ultrason kağıdı vermedi banada göstermedi ikili testimiz var dedi ama kalp atışı çok yavaştı ve tekliyodu ama önemli bişey olsa söylerdi dimi ya ben evham yapıyorumdur yarın özele gidip baktırıcam hemen içim hiç bukadar acımamıştı Allah benim ömrümden sağlığımdan alsın ona versin ya
Amin allah razı olsun sağolarkadaiım sen olmazsan o da olmaz lütfen güzeil dua ve güzel dilekte bulun.. bak geçen gün bursada bebek kurtuldu ama annesi vefat etti yavrusunun kokusunu bile almadan lütfen güzel dua ve dileklerde bulunalım rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah... ya şafi ve ya mübdi çek düşük falan olmaması için..
baş ağrısı bir hafta önceye kadar bendede vardı herşeyi sıra ile atlatıyoruz ... bol su iç ve tansiyonunu ölçtür bnmki düşüktü bol su ve tuzlu ayran baya bir rahatlatıyordu ama çok şükür bu hafta yok... birde sol tarafımdan giriyordu ve felç gibi hissediyordum çok korkuyordum ama geçti benim ki darısı sana olsun inşallahDün baş ağrısından acile gitmek zorunda kaldım ultrason girdim ama bebeğim namaz kılar pozisyonunda idi öğrenemdim cinsiyetini:)
Hayırlı ve de gözün aydın olsun :)Kızlaar hastaneden geliyorum cinsiyetinide sağlığınıda öğrendim çok şükür 13 hafta içindeymişiz boyumız 7 cm kilomuz 50 gr "Oğlum çok iyimiş".
İnşallah bende bekliyorum o sıraları atlatmayı:)baş ağrısı bir hafta önceye kadar bendede vardı herşeyi sıra ile atlatıyoruz ... bol su iç ve tansiyonunu ölçtür bnmki düşüktü bol su ve tuzlu ayran baya bir rahatlatıyordu ama çok şükür bu hafta yok... birde sol tarafımdan giriyordu ve felç gibi hissediyordum çok korkuyordum ama geçti benim ki darısı sana olsun inşallah
Sağol allah razı olsun canımmHayırlı ve de gözün aydın olsun :)
Ben hiç süt içemiyorum ya midem çok asit üretiyo normalde severdim sürü ama içemiyorumGünlük süt içiyorum alıp tabi ne kadar sağlıklıdır bilmem
Aynen bende öyle hala baş dönmesi mide bulantısı. CAnım bişey istesede yesem diye bekliyorumilk hamileliğim biraz sorunlu geçiyor ama inşallah ilk haafta bende kucağıma alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?