NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Kızlar benim Bebiş erkekmiş. Doktor kesin Dedi. 4.ayım bitti. Karnım hala çok belli olmuyor. Sizler hazırlık yap aya başladınızmı merak ediyorum.
Benimde bebişim erkekmiş bugün öğrendim hemen başlicam biberon felan almaya

Benim hamileleliğimde çok sıkıntılı ya sürekli midem bulanıyo başım ağrıyo geçsede bende herşeyi yesem birtek tarhana çorbası yumurta okadar

Şükürler olsun kuzum. Akşamdan beri dua ediyorum sana. Aptal doktorlar nasıl korkutuyorlar insanı! :)
Allah razı olsun canım gece hiç uyumadım içim acıdı resmen ya ama her şerde hayır varmış çok şükür rabbim hepimizi böyle güldürsün hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş

Şükürler olsun kuzum. Akşamdan beri dua ediyorum sana. Aptal doktorlar nasıl korkutuyorlar insanı! :)
Allah razı olsun canım gece hiç uyumadım içim acıdı resmen ya ama her şerde hayır varmış çok şükür rabbim hepimizi böyle güldürsün hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş

Şimdi bize Bi test daha varmış tarama testinden farklı Bi testmiş bu omurilikle alakalı kan verdim dün bakalım onunda sonucunu alsaydım hayırlısıyla
İnşallah tertemiz çıkar canım sağlıklıca kucağına alırsın ben bana kalsa ikili tarama bile yapmicaktım ama doktor yaptı işte 10 gün sonra alırım sonuç

Kızlar benim Bebiş erkekmiş. Doktor kesin Dedi. 4.ayım bitti. Karnım hala çok belli olmuyor. Sizler hazırlık yap aya başladınızmı merak ediyorum.
ben henüz hiçbirşey almadım bir iki ay daha geçsin inşallah o zaman başlarız artık yavaş yavaş... önümüzde uzun bir süre var sonuçta... bazen insan hevesleniyor bebek kıyafeti görünce ama ben bekleyeceğim şahsen

Dayanamıyorumki bişeyler almak istiyorum ama oğlum için güzel şeyler bulamıyorum hiç hastane çıkışları felan hep sade herşeyi kızlar için yapmışlar :)

Dayanamıyorumki bişeyler almak istiyorum ama oğlum için güzel şeyler bulamıyorum hiç hastane çıkışları felan hep sade herşeyi kızlar için yapmışlar :)
Canım eğer istanbuldaysan eminönünde havuzlu han var. Erkekler için okadar güzel şeyler var ki. Papyonlu hastane çıkışı var ya mutlaka bakmanı öneririm​

sanırım aynı haftadayız bugün tam 14+2 dimi cinsiyeti ne zaman öğrendin ben çok merak ediyorum yaklaşık 2 buçuk hafta oldu muayeneye gitmeyeli tam 15 hafta olunca gitcem çarşamba günü öğrendiğinde ne kadarlıktın bide doktor tahmin mi etti kesin mi dedi :) seymasahin :)

Canım eğer istanbuldaysan eminönünde havuzlu han var. Erkekler için okadar güzel şeyler var ki. Papyonlu hastane çıkışı var ya mutlaka bakmanı öneririm​
Aaa bilmiyodum giderim oraya teşekkür ederim canım. Hep internetten instagramdam bakıyodum ya orayada bakarım

Hayatım benm 13+3 bugün ben dün öğrendim kesin erkek özele gittim gitiğim doktor çok işinim ehli biri çok met ettiler bana dedikleri kadar vsr istanbuldaysan bikere olsun git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…