- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
Benimde bebişim erkekmiş bugün öğrendim hemen başlicam biberon felan almayaKızlar benim Bebiş erkekmiş. Doktor kesin Dedi. 4.ayım bitti. Karnım hala çok belli olmuyor. Sizler hazırlık yap aya başladınızmı merak ediyorum.
İnşallah o günleri de göreceğiz :)Aynen bende öyle hala baş dönmesi mide bulantısı. CAnım bişey istesede yesem diye bekliyorum
Şimdi bize Bi test daha varmış tarama testinden farklı Bi testmiş bu omurilikle alakalı kan verdim dün bakalım onunda sonucunu alsaydım hayırlısıylaBenimde bebişim erkekmiş bugün öğrendim hemen başlicam biberon felan almaya
Şükürler olsun kuzum. Akşamdan beri dua ediyorum sana. Aptal doktorlar nasıl korkutuyorlar insanı! :)Kızlaar hastaneden geliyorum cinsiyetinide sağlığınıda öğrendim çok şükür 13 hafta içindeymişiz boyumız 7 cm kilomuz 50 gr "Oğlum çok iyimiş".
Allah razı olsun canım gece hiç uyumadım içim acıdı resmen ya ama her şerde hayır varmış çok şükür rabbim hepimizi böyle güldürsün hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşŞükürler olsun kuzum. Akşamdan beri dua ediyorum sana. Aptal doktorlar nasıl korkutuyorlar insanı! :)
Allah razı olsun canım gece hiç uyumadım içim acıdı resmen ya ama her şerde hayır varmış çok şükür rabbim hepimizi böyle güldürsün hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inşŞükürler olsun kuzum. Akşamdan beri dua ediyorum sana. Aptal doktorlar nasıl korkutuyorlar insanı! :)
İnşallah tertemiz çıkar canım sağlıklıca kucağına alırsın ben bana kalsa ikili tarama bile yapmicaktım ama doktor yaptı işte 10 gün sonra alırım sonuçŞimdi bize Bi test daha varmış tarama testinden farklı Bi testmiş bu omurilikle alakalı kan verdim dün bakalım onunda sonucunu alsaydım hayırlısıyla
Amin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. :)Allah razı olsun canım gece hiç uyumadım içim acıdı resmen ya ama her şerde hayır varmış çok şükür rabbim hepimizi böyle güldürsün hepimizin bebişleri sağlıklı olsun inş
ben henüz hiçbirşey almadım bir iki ay daha geçsin inşallah o zaman başlarız artık yavaş yavaş... önümüzde uzun bir süre var sonuçta... bazen insan hevesleniyor bebek kıyafeti görünce ama ben bekleyeceğim şahsenKızlar benim Bebiş erkekmiş. Doktor kesin Dedi. 4.ayım bitti. Karnım hala çok belli olmuyor. Sizler hazırlık yap aya başladınızmı merak ediyorum.
Dayanamıyorumki bişeyler almak istiyorum ama oğlum için güzel şeyler bulamıyorum hiç hastane çıkışları felan hep sade herşeyi kızlar için yapmışlar:)
Ben ayva göbekliydim normalde sanırım bu yüzeen göbeğim çok belli olmaya başladı. Minik kızıma küçük bi dolap doldurdum diyebilirm ahahahah
Aaa bilmiyodum giderim oraya teşekkür ederim canım. Hep internetten instagramdam bakıyodum yaCanım eğer istanbuldaysan eminönünde havuzlu han var. Erkekler için okadar güzel şeyler var ki. Papyonlu hastane çıkışı var yamutlaka bakmanı öneririm
Aklında olsun canım bebekle ilgili herşey çok faha ucuz orada. Yarınyarıya fark ediyor herşeyAaa bilmiyodum giderim oraya teşekkür ederim canım. Hep internetten instagramdam bakıyodum yaorayada bakarım
Hayatım benm 13+3 bugün ben dün öğrendim kesin erkeksanırım aynı haftadayız bugün tam 14+2 dimi cinsiyeti ne zaman öğrendin ben çok merak ediyorum yaklaşık 2 buçuk hafta oldu muayeneye gitmeyeli tam 15 hafta olunca gitcem çarşamba günü öğrendiğinde ne kadarlıktın bide doktor tahmin mi etti kesin mi dedi :) seymasahin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?