- 1 Eylül 2016
- 589
- 504
- 18
- 28
- Konu Sahibi seymasahin
-
Doğru söylüyosun oralar zaten toptancısı yaAklında olsun canım bebekle ilgili herşey çok faha ucuz orada. Yarınyarıya fark ediyor herşey
Evet canım. Ben dayanamadım cinsiyetini öğrenmeden koştum orayaDoğru söylüyosun oralar zaten toptancısı yabakalım sen istanbuldamısın
pardon o msj senin değilmiş :) erkek bebek daha erken belli olurmuş zaten :)Hayatım benm 13+3 bugün ben dün öğrendim kesin erkeközele gittim gitiğim doktor çok işinim ehli biri çok met ettiler bana dedikleri kadar vsr istanbuldaysan bikere olsun git derim
Ahh ahh evlenmeden evvel yakındım eminönüne şimdi pendikteyim ama gidicem hemen bişler alcamEvet canım. Ben dayanamadım cinsiyetini öğrenmeden koştum oraya
Evet öyle :- . Daha erken belli oluyo ama o doktor suratına bakıp söylüyo resmenpardon o msj senin değilmiş :) erkek bebek daha erken belli olurmuş zaten :)
Ayy çok sevindimm gözün aydın canım Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin prensesiniBenimde kızım oluyorrr insallah saglicakla kucagima alirim
Ben de 13+0 da öğrenmiştim kızımı. Bence doktorla alakalıpardon o msj senin değilmiş :) erkek bebek daha erken belli olurmuş zaten :)
Kocaman bi sırt çantası veya valizle gitmelisin.Ahh ahh evlenmeden evvel yakındım eminönüne şimdi pendikteyim ama gidicem hemen bişler alcam
Ay maşallah. Rabiim sağlıkla kucağında göstersin :) çok şanslısınnnm!!!İyi akşamlar kızlar benide alirmisiniz araniza mayıs yazıyor ama ben nisan annesi olucam ikiz bebek bekliyorum kısmetse Dr n durursalar nisan da alacağını söyledi :)
Allah sağlıkla kucağında göstersin canım :) umarım cinsiyet de gönlüne göre çıkar.Merhaba anneler bende nisan annesi olacağım inşallah 16+1 salı günü cinsiyetimiz öğreneceğiz
Amin canım inş bi tane oğlum var öncelikli sağlıklı ve hayırlı evlat olması benim için ama tabi ki kizim olsun da isterim tek yumurta olduğu için ya ikisi kız yada erkek olucak lar :)Allah sağlıkla kucağında göstersin canım :) umarım cinsiyet de gönlüne göre çıkar.
Allah gönlüne göre versin hayatımm. :) ne güzeldir onların heyecanı :)Amin canım inş bi tane oğlum var öncelikli sağlıklı ve hayırlı evlat olması benim için ama tabi ki kizim olsun da isterim tek yumurta olduğu için ya ikisi kız yada erkek olucak lar :)
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da ilk bebegim zaten gerisi hiç önemli değilsağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?