- 23 Kasım 2012
- 184
- 87
- 98
- Konu Sahibi seymasahin
-
Bence sen biraz daha bekle bir bakarsın tekrar erkek derler aman sağlıklı olsunda kız erkek hepsi evlat yeterki sağlıklı olsunbebişlerİçim içimi kemirdi ve başka doktora gittim. Kızım oluyormuş. Ay yalan yere stres yaptım.
Aminnn. Ay doktorum ona olan inancımı kırdı bugün. O da iki kere kız dedi. Gerçi çok cinsiyet söyleme taraftarı değildi.Bence sen biraz daha bekle bir bakarsın tekrar erkek derler aman sağlıklı olsunda kız erkek hepsi evlat yeterki sağlıklı olsunbebişler
günaydın ayy bende sanki gobegimin altinda tam ortada bikac kere hissettim ama internette bu kadar once hissedilmeyecegi yaziyor bilemedim bebisimmiGünaydın tatlı bebeişlerin tatlı anneleribebeğin hareketini hissediyor musunuz?? dün akşam hissettiğim kıpırtılar bebeğimin hareketleriydi galiba göbek deliğimin hemen sağ aşağısı 7-8 kere seyirdi ama aralıklarla sizce bebiş mi??? başka hareket hisseden var mı????
Tskrler canım hallettim :)gelen kutusunun solunda isminizin uzerine tiklayinca kisisel bilgiler e gir canim orda hamilelik tarihine yazabilirsiniz..hepimiz saglicakla kucagimiza alalim
Cnm kacıncı haftada kız kacıncı haftada erkek dedi doktorun ? Bu haftalarda karışabiliomuş bzede 14 te kıza benzio dedi 15 te torba ve pipi var erkeğe yksek ihtimal veriorum ama kesin değil dedi bizde şaşırdıkKızlar bebeğimi kız biliyoduk bugün kendi doktorum %90 erkek dedi. Ama güzel besleniyorsan yumurtalıkları büyümüş aşağıya inmiştir dedi. Yani cinsel organı büyük olurmuş. Yine kesinliği yok. Şoka girdim. Kızım kızım dedim hep şimdi oğlum demeye de korkuyorum
13+1 de kız dedi bodrumdaki doktor ama hem karından gel vajinal baktı. İlk ve son kez gittim ona. Hasta yorumlarını okumuştum herkes çok memnunmuş. Kendi doktoruma bir hafta sonra gittim o da büyük ihtimalle kız dedi. Dört gün sonra yine kendi doktoruma gittim yine büyük ihtmalle kız dedi. Üç gün sonra yine gittim ve erkek %90 dedi şok oldum. Aynı gün başka bir doktora gittim 4D ultrasonla bir saate yakın inceledi ve kız dedi. Tek tek bütün ölçülerini verdi son gittiğim doktor popo deliğine kadar. Bu yüzden biraz rahatladım ve güvendim ona. Kendi doktorum hep 2D ile bakmıştı.Cnm kacıncı haftada kız kacıncı haftada erkek dedi doktorun ? Bu haftalarda karışabiliomuş bzede 14 te kıza benzio dedi 15 te torba ve pipi var erkeğe yksek ihtimal veriorum ama kesin değil dedi bizde şaşırdık
Bu erkek olayı 15+1 de oluyor hayatım.Cnm kacıncı haftada kız kacıncı haftada erkek dedi doktorun ? Bu haftalarda karışabiliomuş bzede 14 te kıza benzio dedi 15 te torba ve pipi var erkeğe yksek ihtimal veriorum ama kesin değil dedi bizde şaşırdık
4d ile bakıldıysa o zmn kesinleşmiş prenses olduğu bizim dr da 2d ile bakıo bu yzden yanılmalar olabilio çok fazla yzde vermiş %90 falanBu erkek olayı 15+1 de oluyor hayatım.
Ev usulü derken cnm nasıl oluo bizde bakalımBenimde ev usulü testlerine göre kızım olacakmış bakalım hayırlısı ne olcak
Sana habersiz yapıyorlar başına tuz döküyorlar birazcık eğer elini başına götürürsen erkek yüzüne götürürsen kız oluyormuşEv usulü derken cnm nasıl oluo bizde bakalım
Amin canim amin.Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.cinsiyet de 16.hafta da kesin oluyor benim doktorum daha once hicbisi soylemedi yaniliriz ilk gebelik cunku dediAllah saglicakla versin kucagina bebisini insallah..benimde ilk bebek bakalim kizda olsa erkekte ayni ama merak ediyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?