NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

Günaydın tatlı bebeişlerin tatlı anneleri bebeğin hareketini hissediyor musunuz?? dün akşam hissettiğim kıpırtılar bebeğimin hareketleriydi galiba göbek deliğimin hemen sağ aşağısı 7-8 kere seyirdi ama aralıklarla sizce bebiş mi??? başka hareket hisseden var mı????

günaydın ayy bende sanki gobegimin altinda tam ortada bikac kere hissettim ama internette bu kadar once hissedilmeyecegi yaziyor bilemedim bebisimmi

Selam kızlar artik benimda buraya yazma zamanim geldi.riskli gunleri atlatip bebisin hareketlerini hissetmeye baslayinca rahatladim ve kendimi burda buldum :)

Son düzenleme:
gelen kutusunun solunda isminizin uzerine tiklayinca kisisel bilgiler e gir canim orda hamilelik tarihine yazabilirsiniz..hepimiz saglicakla kucagimiza alalim

gelen kutusunun solunda isminizin uzerine tiklayinca kisisel bilgiler e gir canim orda hamilelik tarihine yazabilirsiniz..hepimiz saglicakla kucagimiza alalim
Tskrler canım hallettim :)
Amin ins Allah saglikli sıhhatli dunyaya gelmelerini nasip eder hepimize...

bende simdiye kasar ilac kullandim progestan ignesi bide cok sukur simdiye kadar saglicakla geldik insallah sonuna kadar saglikla devam ederiz cinsiyeti bellimi bebeginin ilknur benim iki hafta var kontrolume heycanla bekliyorum..

Canim ben epey kotu seyler yasadim sadece ilac olsa keşke.o yuzden daha yeni hamile olduguma alismaya basladim.Allah kimseye yasadiklarimi yasatmasin.cok şükür sen de atlatmissin bak gitsin kotu gunler artik :))
Gecen hafta 4lu tarama testim yapilirken soyledi doktor bebis erkek :))

bende nisan ayı annesi olucam inşallah suan 15. haftamdayım bu haftanın bitiminde doktora gidicem umarım cinsiyetini öğreniriz Allah bütün annelere bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah =)

Cnm kacıncı haftada kız kacıncı haftada erkek dedi doktorun ? Bu haftalarda karışabiliomuş bzede 14 te kıza benzio dedi 15 te torba ve pipi var erkeğe yksek ihtimal veriorum ama kesin değil dedi bizde şaşırdık

13+1 de kız dedi bodrumdaki doktor ama hem karından gel vajinal baktı. İlk ve son kez gittim ona. Hasta yorumlarını okumuştum herkes çok memnunmuş. Kendi doktoruma bir hafta sonra gittim o da büyük ihtimalle kız dedi. Dört gün sonra yine kendi doktoruma gittim yine büyük ihtmalle kız dedi. Üç gün sonra yine gittim ve erkek %90 dedi şok oldum. Aynı gün başka bir doktora gittim 4D ultrasonla bir saate yakın inceledi ve kız dedi. Tek tek bütün ölçülerini verdi son gittiğim doktor popo deliğine kadar. Bu yüzden biraz rahatladım ve güvendim ona. Kendi doktorum hep 2D ile bakmıştı.

Allah saglicakla versin kucagina bebisini insallah..benimde ilk bebek bakalim kizda olsa erkekte ayni ama merak ediyor insan..
Amin canim amin.Allah hepimize hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.cinsiyet de 16.hafta da kesin oluyor benim doktorum daha once hicbisi soylemedi yaniliriz ilk gebelik cunku dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…