NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

:) inşallah yanılmaz bu sefer doktorlar. Kızımın her yerini net bi şekilde görmek beni çok mutlu etti. Şükürler olsun sağlıklı. Hepimizin gönlüne göre versin Allah

Selam kızlar Ani hareketlerde kasığımda batma hissi oluyor bazen. Sizde de oluyor mu?

ay canım benim gibi olmuşsun sen de :) kız mı erkek mi emin olamıyorum 14 kasımı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba :) bende nasipse Nisan ayı annesi olacağım. Benim size sormak istediğim bişey var. Sabah bulantılarım olduğu için 1 e kadar uyuyorum zaten zor da uyanıyorum gece çok sık uyandığım için. 14 haftalık hamileyim. Bi kaç gündür kafamı kurcalıyor. Acaba 1 e kadar aç kalmamın bebişime bi zararı olur mu? Korkuyorum besleyememekten.

Kızlar ben şimdiden kışa mehaba dedim ! Ve gribe yakalandım şiddetli baş agrisi boğaz agrisi bütün akıntısı ne ararsanız var. Napicam bilmiyorum (((

Mrb arkadaşlar bende Nisan annesi olucam nasipse inşallah aranıza yeni katıldım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Merhaba arkadaşlar. Bizim de cinsiyet henüz belli değil ama kız olacak sanırım
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin ve rus takvimine baktınız mı acaba ? Tutuyor mu cinsiyet ?

Kızlar ben şimdiden kışa mehaba dedim ! Ve gribe yakalandım şiddetli baş agrisi boğaz agrisi bütün akıntısı ne ararsanız var. Napicam bilmiyorum (((
Al benden de okadar. İlaç da vermiyor doktor. Ihlamur içiyordum buradaki kızlar Zararlı dedi. Doktora söylediğimde bişey dememiş iç demişti. Ama içime şüphe düştü. Napıcaz kız biz böyle?

Beslenme doktoruna gidiyorum ben. erken kalk diyor cunku beslenme araliklari iicn saat kavrami var
Sen 1 de uyanirsan kahvalti ikindi.birsey yersin aksam.yemegi ogun az olur
Bence bebek her turlu beslenir de sen dengeli beslenmis olmazsin.ama bulanti.ben de yasadim yeme istegi kalmiyor zaten.elinden geldigince dengeli beslen cnm

Kizlar birsey sorcam siz tansiyonlari duzenli olcturuyor musunuz.doktorum haftada 1 olctur dedu
Bir de eskisi gibi kotu degilim.ama bi gun zinde oluyorum.bi gun yorgun
Duygu degisimi cok oluyor...bu kucagimiza alana kadar devam edecek...sizlerde de oluyor.mu

Sabah o saatlerle kötü oluyorum ama şöyle de bir durum var çok sık acıkıyorum o yüzden kalktıktan sonra nerdeyse ağzım boş durmuyor. buda dengeli beslenmek sayılmaz mı ki ? Aslında normalde çok iştahlı biriyim de bu aralar işte malum ...

20. Haftalardan sonra düzenli tansiyon ölçümü istiyorlar diye biliyorum. Aynen bende eskisi gibi değilim bigün çok enerjik oluyorum diğer gün diplerde özellikle bulantılar geçecek hepsi inş adapte olunca

Al benden de okadar. İlaç da vermiyor doktor. Ihlamur içiyordum buradaki kızlar Zararlı dedi. Doktora söylediğimde bişey dememiş iç demişti. Ama içime şüphe düştü. Napıcaz kız biz böyle?
Ihlamur içmek zararlı değil ki canım tabi sınırını da bilmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…