- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Günaydın nisan annişleri :)) Canım 15. haftadan itibaren kasık batmaları normalmiş. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.Selam kızlarAni hareketlerde kasığımda batma hissi oluyor bazen. Sizde de oluyor mu?
oh iyi o zaman canımGünaydın nisan annişleri :)) Canım 15. haftadan itibaren kasık batmaları normalmiş. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.
Sen yine de yorma kendini her fırsatta dinlen ama kasık ağrın olunca da endişelenmeoh iyi o zaman canımben de kendimi yoruyor muyum diye endişelenmiştim.
ay canım benim gibi olmuşsun sen de :) kız mı erkek mi emin olamıyorum 14 kasımı bekliyorumCnm kacıncı haftada kız kacıncı haftada erkek dedi doktorun ? Bu haftalarda karışabiliomuş bzede 14 te kıza benzio dedi 15 te torba ve pipi var erkeğe yksek ihtimal veriorum ama kesin değil dedi bizde şaşırdık
aynen canım elimden geldiğince dikkat ediyorum ama bazen iş yorucu geçiyorSen yine de yorma kendini her fırsatta dinlen ama kasık ağrın olunca da endişelenme
Hadi yaaay canım benim gibi olmuşsun sen de :) kız mı erkek mi emin olamıyorum 14 kasımı bekliyorum
Al benden de okadar. İlaç da vermiyor doktor. Ihlamur içiyordum buradaki kızlar Zararlı dedi. Doktora söylediğimde bişey dememiş iç demişti. Ama içime şüphe düştü. Napıcaz kız biz böyle?Kızlar ben şimdiden kışa mehaba dedim ! Ve gribe yakalandımşiddetli baş agrisi boğaz agrisi bütün akıntısı ne ararsanız var. Napicam bilmiyorum (((
Çin takvimi ve rus takviminde kızdı. Kızım olacak Allahın izniyleMerhaba arkadaşlar. Bizim de cinsiyet henüz belli değil ama kız olacak sanırım
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin ve rus takvimine baktınız mı acaba ? Tutuyor mu cinsiyet ?
Beslenme doktoruna gidiyorum ben. erken kalk diyor cunku beslenme araliklari iicn saat kavrami varArkadaşlar merhaba :) bende nasipse Nisan ayı annesi olacağım.Benim size sormak istediğim bişey var. Sabah bulantılarım olduğu için 1 e kadar uyuyorum zaten zor da uyanıyorum gece çok sık uyandığım için. 14 haftalık hamileyim. Bi kaç gündür kafamı kurcalıyor. Acaba 1 e kadar aç kalmamın bebişime bi zararı olur mu? Korkuyorum besleyememekten.
Sabah o saatlerle kötü oluyorumBeslenme doktoruna gidiyorum ben. erken kalk diyor cunku beslenme araliklari iicn saat kavrami var
Sen 1 de uyanirsan kahvalti ikindi.birsey yersin aksam.yemegi ogun az olur
Bence bebek her turlu beslenir de sen dengeli beslenmis olmazsin.ama bulanti.ben de yasadim yeme istegi kalmiyor zaten.elinden geldigince dengeli beslen cnm
20. Haftalardan sonra düzenli tansiyon ölçümü istiyorlar diye biliyorum. Aynen bende eskisi gibi değilim bigün çok enerjik oluyorum diğer gün diplerdeKizlar birsey sorcam siz tansiyonlari duzenli olcturuyor musunuz.doktorum haftada 1 olctur dedu
Bir de eskisi gibi kotu degilim.ama bi gun zinde oluyorum.bi gun yorgun
Duygu degisimi cok oluyor...bu kucagimiza alana kadar devam edecek...sizlerde de oluyor.mu
Ihlamur içmek zararlı değil ki canım tabi sınırını da bilmek lazım.Al benden de okadar. İlaç da vermiyor doktor. Ihlamur içiyordum buradaki kızlar Zararlı dedi. Doktora söylediğimde bişey dememiş iç demişti. Ama içime şüphe düştü. Napıcaz kız biz böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?