- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi seymasahin
-
Doktorlar hiçbir bitkisel ilacı önermiyor... En iyisi içmemek bence.. bol bol meyve sebze yemek sanırım iyilesmemizi hıZlandırır. Ben limonu kesiyorum öyle emerek yiyorum içini boğazımı da yaktığı icin yumuşatiyor ve burnumu açıyor. Mandalina muz elma ye bol bol. Ispanak pırasa vs.. ye. Allah sifa versin insaAllahAl benden de okadar. İlaç da vermiyor doktor. Ihlamur içiyordum buradaki kızlar Zararlı dedi. Doktora söylediğimde bişey dememiş iç demişti. Ama içime şüphe düştü. Napıcaz kız biz böyle?
Bilmem benim doktora gore sayilmazSabah o saatlerle kötü oluyorumama şöyle de bir durum var çok sık acıkıyorum o yüzden kalktıktan sonra nerdeyse ağzım boş durmuyor. buda dengeli beslenmek sayılmaz mı ki ? Aslında normalde çok iştahlı biriyim de bu aralar işte malum ...
Dimi ya? İçeyim bari. sağol balımIhlamur içmek zararlı değil ki canım tabi sınırını da bilmek lazım.
Amin canım. Çok düzenli beslenemiyorum ben ne yazık ki. Öğrenciyim ve bütün günüm okulda geçiyor. Dolayısıyla ne buluyorsam yiyorum. Bağışıklığım hepten zayıfladı.Doktorlar hiçbir bitkisel ilacı önermiyor... En iyisi içmemek bence.. bol bol meyve sebze yemek sanırım iyilesmemizi hıZlandırır. Ben limonu kesiyorum öyle emerek yiyorum içini boğazımı da yaktığı icin yumuşatiyor ve burnumu açıyor. Mandalina muz elma ye bol bol. Ispanak pırasa vs.. ye. Allah sifa versin insaAllah
Sa ogrencimisiniz. Örgün gidiyorsunuz evlisiniz ve bebisinİz olacak. MaşaAllah =)Amin canım. Çok düzenli beslenemiyorum ben ne yazık ki. Öğrenciyim ve bütün günüm okulda geçiyor. Dolayısıyla ne buluyorsam yiyorum. Bağışıklığım hepten zayıfladı.
Ne demekDimi ya? İçeyim bari. sağol balım
Evet canım :) biraz çılgınlık yaptık sonumuz hayrola. AhhaSa ogrencimisiniz. Örgün gidiyorsunuz evlisiniz ve bebisinİz olacak. MaşaAllah =)
benim 11. haftada başka bir doktor erkek demişti ama kendi doktorum 14. haftada kız görüyorum dediHadi yaasana kacıncı haftalarda ne demişlerdi kuzum bende heyecanla 2 kasımı bekliorum miniklerimiz sağlıklı olsunlarda öğrenelim Artık inş
Kaçıncı sınıfEvet canım :) biraz çılgınlık yaptık sonumuz hayrola. Ahha
Son hayatım Allahtan. Çift bölüm okuyyordum birini bıraktım ve şükür bitiyor :)Kaçıncı sınıf
Ay ne kaa güzel. Allah bana da nasip eder bitirmeyi inşallah bu sene ARTIK :/ bir de benim AOF :/Son hayatım Allahtan. Çift bölüm okuyyordum birini bıraktım ve şükür bitiyor :)
Bu arada zorlanıyor musunuz. Hem okul hem ev hem hamilelik ? :/Son hayatım Allahtan. Çift bölüm okuyyordum birini bıraktım ve şükür bitiyor :)
Tatlım bazen hamilelik yorgunluk uykusuzluk da yapıyor. En azından sabah bir bardak süt içip tekrar uyuyabilirsen. O bile yeter. Beslenmene dikkat et. Yoksa son aylarda çıkıyor acısı.Sabah o saatlerle kötü oluyorumama şöyle de bir durum var çok sık acıkıyorum o yüzden kalktıktan sonra nerdeyse ağzım boş durmuyor. buda dengeli beslenmek sayılmaz mı ki ? Aslında normalde çok iştahlı biriyim de bu aralar işte malum ...
Merhaba kızlar hamilelik güzel Rabbim herkese yaşatsın ama bir o kadar da zor. Bende uykusuzluk sorunu yaşıyorum gece 3 de kalktım birdaha uyuyamadım. Gece gece patates kızartma sı yaptım. Sabah okula gidenler için. Temizlik yaptım. Evin içinde yapacak iş aradım.
Bana da 13. Hafta da kiz gibi sanki demişti. Bu haftamda da kesinleşti kız çocuğu dedi doktor :) ama üzülmeyin ve huzunlenmeyin. Rabbimin bir bildiği vardır. Kızı da Rabbim veriyor oğlanı da. Önemli olan sağlıklı ve Hayırlı evlâd olması. InşaAllah tabii..Bugün üçlü test hemde muayene olmak için doktora gittim doktor bana bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Bende emin misiniz dedim evet dedi. 12. Haftada kıza benziyor demişti başka bir doktor. Demekki 11 /12. Haftada söylenenlere pek itibar etmemek gerekiyormuş. Benim bir kız iki oğlum var. Şimdi 3. Oğlan geliyor. Kızım okuldan gelince Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Baya kaptırmıştı kendini kız kardeşim olacak diye. Rabbim sağlıklı sıhhatli sini versin. Hayırlısını istedim her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?