- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi seymasahin
-
Aslında çok çok zor değil. Eşim müfettiş her ay başka şehirde. Bu yüzden evde yemek temizlik derdim yok. Ama evde yemek yapmal gibi bi düzenim de yok :). Öğrenci düşünün otellerde kalıyor okula gidiyor ahahah. Allah yardımcın olsun canım biter inşallah kolaylıklaB
Bu arada zorlanıyor musunuz. Hem okul hem ev hem hamilelik ? :/
Teşekkür ederim yanıtladığınız için.Kızlar merhaba Pazar aksam saat 18:00 de kan verdim 27.05 çıkmıştı birde bugün sabah saat:09:00 da verdim 163 çıktı sizce nasıl kızlar ne diyorsunuz değerlerime
İkinci hamilelikmiydiBen biraz erken hissettim. 13 Haftalıkken hıssedıyordum..
Hayır ilk.İkinci hamilelikmiydi
Sanırım 13dü.Annelerr bebeginizin harekelerini ne zaman hisettmeye basladiniz.
Kimi bayanların iç karnı geniş oluyor ondan dolayı kolay kolay karnı çıkmıyor.. olumsuz niye düşünüyorsunuz ki..Günaydın anneler sizin karnınız çıktı mı benim hala çıkmadı yoksa gelişmiyor mu??
Kimi bayanların iç karnı geniş oluyor ondan dolayı kolay kolay karnı çıkmıyor.. olumsuz niye düşünüyorsunuz ki..[/QUOT
İnşallah öyledir iyi düşünmeye başlayayım:)İnşallah öyledir iyi düşünmek gerek gerçekten:)Kimi bayanların iç karnı geniş oluyor ondan dolayı kolay kolay karnı çıkmıyor.. olumsuz niye düşünüyorsunuz ki..
Bebeğin gelişimi bir hafta önden gidiyordur belki canım :) bu güzel bişey maaşallah.birşey sormak istiyorum bu aydan önceki kontrolde 7 haftalıktı doğuma 3 mayıs dedi doktor bu ay gittiğimde 28 nisan oldu.değişikliğin sebebi nedir sizce?
CNm aynısı banada oldu 14 te kız gbi 15 te erkek dediBugün üçlü test hemde muayene olmak için doktora gittim doktor bana bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Bende emin misiniz dedim evet dedi. 12. Haftada kıza benziyor demişti başka bir doktor. Demekki 11 /12. Haftada söylenenlere pek itibar etmemek gerekiyormuş. Benim bir kız iki oğlum var. Şimdi 3. Oğlan geliyor. Kızım okuldan gelince Nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Baya kaptırmıştı kendini kız kardeşim olacak diye. Rabbim sağlıklı sıhhatli sini versin. Hayırlısını istedim her zaman
Benim Rus takvimi de Çin takvimi de erkek dedi ama Allahın izniyle kızım olacakMerhaba arkadaşlar. Bizim de cinsiyet henüz belli değil ama kız olacak sanırım
Cinsiyeti belli olan arkadaşlar çin ve rus takvimine baktınız mı acaba ? Tutuyor mu cinsiyet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?