NİSAN 2017 ANNELERİ BURAYA :)

B

Bu arada zorlanıyor musunuz. Hem okul hem ev hem hamilelik ? :/
Aslında çok çok zor değil. Eşim müfettiş her ay başka şehirde. Bu yüzden evde yemek temizlik derdim yok. Ama evde yemek yapmal gibi bi düzenim de yok :). Öğrenci düşünün otellerde kalıyor okula gidiyor ahahah. Allah yardımcın olsun canım biter inşallah kolaylıkla

Kız bebek içten buyurmus erkek bebek dıştan o yüzden kendinizi strese sokmayin daha bebekler minik 15 cm anca hissedilmemesi normal 20. Haftada hissetmek en doğrusu. Çünkü bazıları bağırsak hareketlerini bebekle karıştırıyor

birşey sormak istiyorum bu aydan önceki kontrolde 7 haftalıktı doğuma 3 mayıs dedi doktor bu ay gittiğimde 28 nisan oldu.değişikliğin sebebi nedir sizce?

Ay benim göbeğim çıkmıştı daha ilk aydan. Biraz ayva göbekliydim de. Bana hep anormal geldi okadar az sürede okdr göbeğimin olması. İnsanlarda aaa emin misin cağnım okadarlık hmile olduğuna diyodu. Şimdi 4 aylık oldum hiç göbeğim yok sanki. Hiç 4 aylık hamile demezsiniz. Bi garip ben anlamadım bedenimi ajjaja

CNm aynısı banada oldu 14 te kız gbi 15 te erkek dedi

çok fena gribim 2 haftadır.çalışıyorum aynı zamanda ve her sabah yataktan zorla kalkıyorum hasta olduğumdan beri sizce ne yapsam daha çabuk iyileşirim malum ilaçta kullanamıyoruz

kızlar bugün 14+5 günlük olduk doktora gittim cinsiyetini söylemedi erken dedi 1 ay sonra kontrole gidicem bide bişey sormak istiyorum detaaylı ultrason yaptırıcaklar fiyatları özel hastanede nedir benim gittiğim hastane muayene ile birlikte 50 tl dedi detaylı ultrason doppler yani bana biraz az geldi beni yanlış anlamış olabilirlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…