Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel sen hissetmemiştim bende 26 şubatda yaptırdım ben böle bi acı görmedim masada tansiyonum düştü çok kötü olmuştum çok şükür benimkide temiz çıkmıştı

Benim de 12 gün var aynı sen gibiyim olmak istemiyorum ama elimde olmadan belirti arar oluyorum

Ağzın bal yesin Çokça aminnn

Kılar çakşır kökü suyunu regl kenmi başlıyoruz sonramı

Benim daha 14 gün var bat'a ben bile belirti yaşıyorum
Şaka bi yana yumurtlama belirtisi yaşıyor olabilirsiniz kızlar, kasık ağrıları, gaz sancıları falan bunlar hep ovulasyon belirtisi.

Benimde 20 Mart bende erken gebelik testi alıp yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi : ) , inşallah görürüz ikinci çizgiyi canım
Adetlerin düzenliyse ve geç döllenme olmamışsa erken gebelik testinde çıkabilir 4 gün kala. Belirtilerin var mı?

merhaba 9 Nisan adet günüm yaş 39 ekler misiniz :)

Kızlar niye sessizsiniz bakayım bat 4 Nisan olanlar yumurtlama günleriniz başladı mı ki acaba ovülasyon takibi yapıyor musunuz yada bu günleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz acaba
Evet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falan

Benimde 20 Mart bende erken gebelik testi alıp yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi : ) , inşallah görürüz ikinci çizgiyi canım
İNŞALLAH CANIM AMA BANA DA PEK İNANDIRICI GELMİYOR O TESTLER YA ÇÜNKÜ BENİM İLK GEBELĞİMDE BATA 1 GÜN KALA ERKEN TEST GÖSTERMEMİŞTİ

Ayyy çok sevindim tüplerin açık olmasına polip sıkıntı değil bence ya gebelik için kız kuzu hsg den sonra kanama yoksa durma devam et çalışmalara hsg den sonra yollar açılıyor muş
Hahahaha sorma kadin dedi ki herseyi yapabilirsin , doktorum da dedi ki korunma gerek yok yardir hsg sansimizi arttiriyo dedi. Bakalim Allah yuzumuze guler insallah.

Evet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falan
Ohhh ne guzel . Benim regli donemim uzun surdugunden henuz yumurtlama falan yok bugun 9. Gun erken zaten ancak 13-14-15 gibi olur sanirim

Adetlerin düzenliyse ve geç döllenme olmamışsa erken gebelik testinde çıkabilir 4 gün kala. Belirtilerin var mı?
Kistten dolayı 3 aydır düzensizdi , 2 ay önce kistim kayboldu ve rahim filmi çekildi , geçen ay düzene girdi şükür , geçen ay bata 10 gün kala göğüslerim aşırı şişti kesin hamileyim dedim ama olmadı , sanırım psikolojikti belirtiler ama bu ay hiç yok belirti

Ne güzel sen hissetmemiştim bende 26 şubatda yaptırdım ben böle bi acı görmedim masada tansiyonum düştü çok kötü olmuştum çok şükür benimkide temiz çıkmıştı
Allah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan. Ben gitmeden 1 saat once agri kesici icmistim ama icmesem de gerek yokmus. O derece kolaydi.

Ohhh ne guzel . Benim regli donemim uzun surdugunden henuz yumurtlama falan yok bugun 9. Gun erken zaten ancak 13-14-15 gibi olur sanirim
Canım bende pco var normalde yumurtalama zor oluyor klomenle benim tahmini o günlerde oluyordu yumurtlama ama femaraya iyi tepki verdi vücudum 9.günde 18 mm olmuş şükür diğerleride 16 mm di artık onlarda çatlarmı çatlamazmı kısmet tek olsun bizim olsun Seninde çok kalmamış inşallah bian önce yumurtlarsın sende beklemeye geçeriz ve bu ay inşallah güzel haberler alırız

Allah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan. Ben gitmeden 1 saat once agri kesici icmistim ama icmesem de gerek yokmus. O derece kolaydi.
Benimde tansiyonum düşmüştü ağladım çok zordu , şükür sizinki iyi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…