Ne güzel sen hissetmemiştim bende 26 şubatda yaptırdım ben böle bi acı görmedim masada tansiyonum düştü çok kötü olmuştum çok şükür benimkide temiz çıkmıştıSelam kizlar hsg yi yaptirdim ben . Hicbirsey hissetmedim valla sadece azicik bisey. Smear testi verirken daha cok canim yanmisti. Bir de ben cok telkin ettim kendimi. Nefes alip verdim . Pit bitti dedisonomed tavsiye ediyorum evet pahali ama canimdan degerli de degil ne yapayim. Tuplerim acikmis bi sikinti yok ama polip cikti zaten vardi. Persembe de doktoruma gidip baktiricam. Gel bi bakalim dedim. Hayirlisi bakalim.
Evet ben bu ay deniyorum. Bugün 8. Günüm.Kızlar adetten sonra soğan kürü deneyen oldu mu
Benim de 12 gün var aynı sen gibiyimDaha adete 12 gün var yumurtlama günleri yeni bitti. Off nasıl geçecek bu günler en zoru beklemek.. dünden beri sağ kaşığmda seyirme var ins güzel şeylerin habercisidir. Biliyorum bu kadar erken belirti aramak anca beni yorar ama napiyim kendimi dinleyip duruyorum.
Ağzın bal yesinKızlar listemizin maşallahı varşu dakikadan itibaren bat mart ayı olanları eklemiyorum.
Şimdiye kadar eklediğim mart bat'ları inşallah bu ay hamile kalırsınız, olmazsa nisan olarak güncelleriz ki güncellemeye gerek kalmaz inşallah ❤
Bende çektirmedim merak ettiğim şey kistten dolayı tüplerde yapişıklılık var mı acaba hayırlısı yaHorman testleri temiz ama Rahim filmi hiç çektirmedim tüplerde mi bişey var acaba diyorum hiç bilmiyorum sorun nedir
Benimde 20 Mart bende erken gebelik testi alıp yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi : ) , inşallah görürüz ikinci çizgiyi canımne bilim belki bir umut görürürm 2 çizgi diye
Adetlerin düzenliyse ve geç döllenme olmamışsa erken gebelik testinde çıkabilir 4 gün kala. Belirtilerin var mı?Benimde 20 Mart bende erken gebelik testi alıp yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi : ) , inşallah görürüz ikinci çizgiyi canım
Kuzu ben o seyirme şeyini hep yaşıyorum biliyo musun ama neden oluyo anlamıyorum yumurtlama dönemi bittikten sonra oluyo sürekli en azından senin yumurtlama dönemi bitmis değerlendirmeler tamamlanmış gerisi Allah a kalmış benim yarın gösteriyor takvimde yumurtlama 24 marta kadar değerlendircem Allahın izniyle
merhaba 9 Nisan adet günüm yaş 39 ekler misiniz :)Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 @Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 H Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 G gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 nisan 23 @Nesliiiimaviiiiii 28 mart 28 @eksielma92 1 nisan 28 @Aslanb 16 mart 27 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 N Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart T Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
@Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 pinkcar 28 mart 27 @yakamoz-91 31 mart 29 @Tomris8 22 mart 26 @sweetdreams1985 17 mart 35 @midge 10 nisan 31 @Srks 6 nisan 25 @yeni minnak 10 nisan 28
@Mrsx94 20 mart 27 @ozlemsgbl 12 nisan 27 @Balkiz94 13 nisan 27 @burcuerva 16 nisan 32 @yakisiklikadin 19 mart 30 @Haso18 20 nisan 19 @morkagit 11 nisan 27 @Khalesi1 6 nisan 24 @Ezgiliezgi 10 nisan @Zenna 2 nisan
@Gokcelim 21 mart 28 @Sevm57 8 nisan 25 Arsoney 13 nisan 33 @Vanillin 8 nisan 24 @bbusraa61 2 nisan 25 @Derin1111 3 nisan 28 @pofudukbiri 25
Evet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falanKızlar niye sessizsiniz bakayımbat 4 Nisan olanlar yumurtlama günleriniz başladı mı ki acaba ovülasyon takibi yapıyor musunuz yada bu günleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz acaba
İNŞALLAH CANIM AMA BANA DA PEK İNANDIRICI GELMİYOR O TESTLER YA ÇÜNKÜ BENİM İLK GEBELĞİMDE BATA 1 GÜN KALA ERKEN TEST GÖSTERMEMİŞTİBenimde 20 Mart bende erken gebelik testi alıp yapmamak için çok zor tutuyorum kendimi : ) , inşallah görürüz ikinci çizgiyi canım
Hahahaha sorma kadin dedi ki herseyi yapabilirsin , doktorum da dedi ki korunma gerek yok yardirAyyy çok sevindim tüplerin açık olmasına polip sıkıntı değil bence ya gebelik içinkız kuzu hsg den sonra kanama yoksa durma devam et çalışmalara hsg den sonra yollar açılıyor muş
Ohhh ne guzel . Benim regli donemim uzun surdugunden henuz yumurtlama falan yok bugun 9. Gun erken zaten ancak 13-14-15 gibi olur sanirimEvet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falan
Kistten dolayı 3 aydır düzensizdi , 2 ay önce kistim kayboldu ve rahim filmi çekildi , geçen ay düzene girdi şükürAdetlerin düzenliyse ve geç döllenme olmamışsa erken gebelik testinde çıkabilir 4 gün kala. Belirtilerin var mı?
Allah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan.Ne güzel sen hissetmemiştim bende 26 şubatda yaptırdım ben böle bi acı görmedim masada tansiyonum düştü çok kötü olmuştum çok şükür benimkide temiz çıkmıştı
Canım bende pco var normalde yumurtalama zor oluyor klomenle benim tahmini o günlerde oluyordu yumurtlama ama femaraya iyi tepki verdi vücudum 9.günde 18 mm olmuş şükür diğerleride 16 mm di artık onlarda çatlarmı çatlamazmı kısmet tek olsun bizim olsunOhhh ne guzel . Benim regli donemim uzun surdugunden henuz yumurtlama falan yok bugun 9. Gun erken zaten ancak 13-14-15 gibi olur sanirim
Ne güzel sen hissetmemiştim bende 26 şubatda yaptırdım ben böle bi acı görmedim masada tansiyonum düştü çok kötü olmuştum çok
Benimde tansiyonum düşmüştü ağladım çok zordu , şükür sizinki iyi geçmişAllah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan.Ben gitmeden 1 saat once agri kesici icmistim ama icmesem de gerek yokmus. O derece kolaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?