Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan. Ben gitmeden 1 saat once agri kesici icmistim ama icmesem de gerek yokmus. O derece kolaydi.
Ozaman senin tüpler en başta açıkmış tüpleri tıkalı olup bu işlem esnasında açılanlarda çok ağrı oluyormuş benim tıkalıydı galiba tazikle açıldı ondan çok ağrım oldu 2 günde lekelenmem oldu

Benimde tansiyonum düşmüştü ağladım çok zordu , şükür sizinki iyi geçmiş
Doğum sancısına kurban oluyum öle bi acıydı yani çok zor inşallah birdaha çekilmek zorunda klmayız bu acının sonuda tatlı olur inşllah hepimiz için

Doğum sancısına kurban oluyum öle bi acıydı yani çok zor inşallah birdaha çekilmek zorunda klmayız bu acının sonuda tatlı olur inşllah hepimiz için
Amin amin allah yaşatmasın birdaha acısı hala içimde , inşallah sonu güzel olur canım

O zaman benimde tıkalıydı , ne zaman çekildi sizin

Himmm olabilir. Benim kapali degildi yani sadece ilac verdi o kadar . Lekelenme oldu bende. Doktor ilac geri gelebilir dedi ve oyuzden ped verdi. Ama regli bitiminde gelen o kahverengi akinti geldi. Cok gecmis olsun.

Ay kiz insallah artik Allah yuzumuze gulsun. Rabbim hayirli zamanla hayirlisiyla yollasin bebislerimizi

Himmm olabilir. Benim kapali degildi yani sadece ilac verdi o kadar . Lekelenme oldu bende. Doktor ilac geri gelebilir dedi ve oyuzden ped verdi. Ama regli bitiminde gelen o kahverengi akinti geldi. Cok gecmis olsun.
Teşekkürler sizede geçmiş olsun inş şifasını bu ay görürüz

Kızlar yumurtlama testime bakarmisiniz 12. Gün bugün akintim da başladı

Eklentiler

• 20210316_142059.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…