Ozaman senin tüpler en başta açıkmış tüpleri tıkalı olup bu işlem esnasında açılanlarda çok ağrı oluyormuş benim tıkalıydı galiba tazikle açıldı ondan çok ağrım oldu 2 günde lekelenmem olduAllah allah neden acaba cok merak ediyorum. C tipi kollu makine en iyisi dediler . Canim cok uzuldum neyse oldu bitti Allahtan.Ben gitmeden 1 saat once agri kesici icmistim ama icmesem de gerek yokmus. O derece kolaydi.
Doğum sancısına kurban oluyum öle bi acıydı yani çok zor inşallah birdaha çekilmek zorunda klmayız bu acının sonuda tatlı olur inşllah hepimiz içinBenimde tansiyonum düşmüştü ağladım çok zordu , şükür sizinki iyi geçmiş
Amin amin allah yaşatmasın birdaha acısı hala içimde , inşallah sonu güzel olur canımDoğum sancısına kurban oluyum öle bi acıydı yani çok zor inşallah birdaha çekilmek zorunda klmayız bu acının sonuda tatlı olur inşllah hepimiz için
O zaman benimde tıkalıydı , ne zaman çekildi sizinOzaman senin tüpler en başta açıkmış tüpleri tıkalı olup bu işlem esnasında açılanlarda çok ağrı oluyormuş benim tıkalıydı galiba tazikle açıldı ondan çok ağrım oldu 2 günde lekelenmem oldu
Himmm olabilir. Benim kapali degildi yani sadece ilac verdi o kadar . Lekelenme oldu bende. Doktor ilac geri gelebilir dedi ve oyuzden ped verdi. Ama regli bitiminde gelen o kahverengi akinti geldi. Cok gecmis olsun.Ozaman senin tüpler en başta açıkmış tüpleri tıkalı olup bu işlem esnasında açılanlarda çok ağrı oluyormuş benim tıkalıydı galiba tazikle açıldı ondan çok ağrım oldu 2 günde lekelenmem oldu
Sanada cok gecmis olsun canim. Cok sukur AllahimaBenimde tansiyonum düşmüştü ağladım çok zordu , şükür sizinki iyi geçmiş
Ay kiz insallah artik Allah yuzumuze gulsun. Rabbim hayirli zamanla hayirlisiyla yollasin bebislerimiziCanım bende pco var normalde yumurtalama zor oluyor klomenle benim tahmini o günlerde oluyordu yumurtlama ama femaraya iyi tepki verdi vücudum 9.günde 18 mm olmuş şükür diğerleride 16 mm di artık onlarda çatlarmı çatlamazmı kısmet tek olsun bizim olsunSeninde çok kalmamış inşallah bian önce yumurtlarsın sende beklemeye geçeriz ve bu ay inşallah güzel haberler alırız
26 şubatda çekinmiştim siz nezaman çekindinizO zaman benimde tıkalıydı , ne zaman çekildi sizin
Teşekkürler sizede geçmiş olsun inş şifasını bu ay görürüzHimmm olabilir. Benim kapali degildi yani sadece ilac verdi o kadar . Lekelenme oldu bende. Doktor ilac geri gelebilir dedi ve oyuzden ped verdi. Ama regli bitiminde gelen o kahverengi akinti geldi. Cok gecmis olsun.
28 ocakta canım26 şubatda çekinmiştim siz nezaman çekindiniz
Peki hsg çekindkten sonra adetinizde gecikme felan oldumu benim 3 gün geçti de bugün oldum28 ocakta canım
Peki hsg çekindkten sonra adetinizde gecikme felan oldumu benim 3 gün geçti de
Yok olmadı canımPeki hsg çekindkten sonra adetinizde gecikme felan oldumu benim 3 gün geçti de bugün oldum
Hsgden sonra gecikme olabiliyormuş galiba da benim normalde gecikmem olmazdı bende nasıl heveslendim dün kan verdim sonuç negatif ve bugün regl bu ay nasip olur belki Allah'ım hepimize nasip eylesin inşallahYok olmadı canım
İnşallah canım inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasınAmin amin allah yaşatmasın birdaha acısı hala içimde , inşallah sonu güzel olur canım
Amin canım inşallahHsgden sonra gecikme olabiliyormuş galiba da benim normalde gecikmem olmazdı bende nasıl heveslendim dün kan verdim sonuç negatif ve bugün regl bu ay nasip olur belki Allah'ım hepimize nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?