Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falan
Kuzu bu ay testim yok ama takvimde 17 marttan itibaren başlıyor ki yarın doğum günüm 24 marta kadar değerlendircem inşallah bakalım hayırlısı olsun femara ne kuzu yumurtanin böyle boyutunu vs nasıl öğreniyorsun bide ben geçen gittim adetimin olduğunda bişey demediler hangi zamanlarda bakılıyor ki

Kistim var demişsin ne kisti canım

Takvime göre yakın mı oluyor peki canım? Canım bende pco var o yüzden yumurtalarım kendi gelişmiyor ilaçla gelişiyor femara o ilacın ismi belirli aralıklarla kontrole çağırıyor doktor gelişmiş mi gelişmemiş mi yumurtalar diye sende öyle bi sorum yok diye takip yapılmamıştır

Takvime göre yarın yumurtlama dönemine giriyorum zaten adet tarihinden 11 ila 18. Günleri değerlendirmek gerektiğini biliyorum bide 2 ay ovulasyon yaptım kuzum onda da 14.gun yumurtlama gördüm 15 gün çatlama bi gün önce yada sonra ya attı ama yaptığım takipte belkide bende de çikolata kisti var kuzu hayıt tohumu içiyorum yarın da içer bırakırım sanırım bide folikasit verdi doktor

Anladım canım hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…