Tabiki olur neden olmasin.Kızlar 42 yaşındayım. Amh 0,46. Normal yolla gebe kalabilir miyim?
Henuz yumurtlama olmamis canim bir kac gun daha devam et bakalimKızlar yumurtlama testime bakarmisiniz 12. Gün bugün akintim da başladı
BebeğimKızlar yumurtlama testime bakarmisiniz 12. Gün bugün akintim da başladı
İnşallah kuzum hayırlısıBende hiç olmaz ilk kez bu ay böyle bişey hissediyorum bakalım hayr olur ins..
Olur olur ben ne hikayeler dinledim .Teşekkürler, olumlu cevaplar gelince mutlu oluyorum :)
Kuzu bu ay testim yok ama takvimde 17 marttan itibaren başlıyor ki yarın doğum günümEvet canım dün doktora gittim femara kullanıyorum bu ay 5 yumurtam var en büyüğü 18mm 1 2 güne çatlar o seninde mi bat 4 nisan varmı yumurtlama falan
He valla durma yola devam inşallah bu da sana vesile olur kuzuHahahaha sorma kadin dedi ki herseyi yapabilirsin , doktorum da dedi ki korunma gerek yok yardirhsg sansimizi arttiriyo dedi. Bakalim Allah yuzumuze guler insallah.
Canım benim annem 41 yaşında doğum yaptı doğal sürpriz bebek geldi bizeTabiki olur neden olmasin.
Devam canım daha varKızlar yumurtlama testime bakarmisiniz 12. Gün bugün akintim da başladı
Rabbim öyle büyükki olmazları oldurur yeter ki ol desin inş olur inşallahKızlar 42 yaşındayım. Amh 0,46. Normal yolla gebe kalabilir miyim?
Kistim var demişsin ne kisti canımKistten dolayı 3 aydır düzensizdi , 2 ay önce kistim kayboldu ve rahim filmi çekildi , geçen ay düzene girdi şükür, geçen ay bata 10 gün kala göğüslerim aşırı şişti kesin hamileyim dedim ama olmadı , sanırım psikolojikti belirtiler ama bu ay hiç yok belirti
Takvime göre yakın mı oluyor peki canım? Canım bende pco var o yüzden yumurtalarım kendi gelişmiyor ilaçla gelişiyor femara o ilacın ismi belirli aralıklarla kontrole çağırıyor doktor gelişmiş mi gelişmemiş mi yumurtalar diye sende öyle bi sorum yok diye takip yapılmamıştırKuzu bu ay testim yok ama takvimde 17 marttan itibaren başlıyor ki yarın doğum günüm24 marta kadar değerlendircem inşallah bakalım hayırlısı olsun femara ne kuzu yumurtanin böyle boyutunu vs nasıl öğreniyorsun bide ben geçen gittim adetimin olduğunda bişey demediler hangi zamanlarda bakılıyor ki
Amin canım inşallahhh. Çok sağolRabbim öyle büyükki olmazları oldurur yeter ki ol desin inş olur inşallah
Ne yumurtaymış arkadaş bi gelemediBebeğimsakin yumurtlıcan da az kaldıııı devam et
Ne yumurtaymış arkadaş bi gelemedi
Takvime göre yarın yumurtlama dönemine giriyorum zaten adet tarihinden 11 ila 18. Günleri değerlendirmek gerektiğini biliyorum bide 2 ay ovulasyon yaptım kuzum onda da 14.gun yumurtlama gördüm 15 gün çatlama bi gün önce yada sonra ya attı ama yaptığım takipteTakvime göre yakın mı oluyor peki canım? Canım bende pco var o yüzden yumurtalarım kendi gelişmiyor ilaçla gelişiyor femara o ilacın ismi belirli aralıklarla kontrole çağırıyor doktor gelişmiş mi gelişmemiş mi yumurtalar diye sende öyle bi sorum yok diye takip yapılmamıştır
Tür olarak bişey dememişti canımKistim var demişsin ne kisti canım
Anladım canım hadi hayırlısı bakalımTakvime göre yarın yumurtlama dönemine giriyorum zaten adet tarihinden 11 ila 18. Günleri değerlendirmek gerektiğini biliyorum bide 2 ay ovulasyon yaptım kuzum onda da 14.gun yumurtlama gördüm 15 gün çatlama bi gün önce yada sonra ya attı ama yaptığım takiptebelkide bende de çikolata kisti var kuzu hayıt tohumu içiyorum yarın da içer bırakırım sanırım bide folikasit verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?