Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullanmadim hic dogum kontrol hapi prezervatidle korunuyorduk korunmayida yeni biraktik hayirlisi olsun baklm inslalah korktugum gibi olmaz

Gösün aydın canım inşallah bebiş gelir arrtık

Kızlar niye sessizsiniz bakayım bat 4 Nisan olanlar yumurtlama günleriniz başladı mı ki acaba ovülasyon takibi yapıyor musunuz yada bu günleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz acaba
Benim bat 4 Nisan henüz pik olmadı tahminimce perşembe pik olacak sanırım

Bat 10 Nisan yas 42 ekleyebilir misiniz?

Kızlar bu hayıt tohumunu demliyorum içiyorum da ne zaman bırakmalıyım bu çayı içmeyi bilgilendirir misiniz acaba
Ben kullandım doktorumada sormamıştım sonra yumurtalarımda bi değişik batma, ağrı olmaya başladı korkudan hemen doktora gittim. Sıkıntı yok bitki çaylarıyla aran iyi galiba dedi yani severim nedenki dedim söylemedim yine hayırtı her iki taraftada böyle kımıl kımıl yumurtalar vardı coşmuş yumurtalar ordan tahmin ettim dedi. Yani iç ama adetliyken başla 13 gün falan iç dedi yani ilk yarısına kadar iç sonra içme dedi

Kızlar niye sessizsiniz bakayım bat 4 Nisan olanlar yumurtlama günleriniz başladı mı ki acaba ovülasyon takibi yapıyor musunuz yada bu günleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz acaba
Sanırım batlarımız aynı ben test ile takip ediyorum yumurtalamamı henüz bi kıpırtı yok bakalım bekliyoruz gün aşrı değerlendirmeye çalışıyoruz yine de belki test hatalıdır falan diye. Aslnda yumurtlama belirtilerim var ama daha piki göremedim.

T tulperde bat 1 Nisan yaş 28. Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…