Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 24 mart yaş 36 benide ekleyebilirmisiniz

Beni de ekler misiniz. Az önce kırmızılar gördüm malesef yaş 28 bat İn 1. Günü

Cidden mi bende diyorum eşime acaba zararlı mı ki diyorum yumurtaliklarimda batma oluyo dedim o da bırak istersen dedi de yok dedim içime su serttin bugünde içip bırakayım mı sence 7 martta oldu adetim bide bu tohumu kullandın ve hamilelik oldu mu kuzu acaba

Kuzu 4 nisan benim bat bugün yumurtlama dönemine girdim bende gün aşırı deniycem testim yok bu ay hayırlısı olsun bakalım

Geçen ay ilk kez mantarla tanıştım. Ben kurtuldum ama sanırım eşimde var şimdide. Tekrar bana gelemedi için eşimde de mantarın tamamen kaybolmasını bekliycez. Bakalım gene bir 10 gün alır gibi.

İste canım adet sayısından 14 çıkarınca yumurtlama günün oluyor
Evet çok şükür düzenlidir adetlerim genelde 28 olurdu hiç sekmezdi ama evlendiğimizden beri 26 günde bir de oldu 27 günde birde oldu kuzu

Merhaba benide ekleyebilir misiniz bat 10 nisan

Kızlar işsiz bi zamanıma denk gelirse listeye düzenleyeceğim inşallah
Yakından uzak tarihe doğru ama baya uğraştıracak

Kızlar işsiz bi zamanıma denk gelirse listeye düzenleyeceğim inşallah
Yakından uzak tarihe doğru ama baya uğraştıracak
Canım hangi bilgileri yazıyorsun bat 2 Nisan benimde geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu bu ay ovulasyon testi ne başladım dün bugün döngümün 13.günü dün silik çıkmıştı ovu testi 25 yaşındayım iki buçuk yıllık evliyim tüp bebek tedavisi ne kadar hiç gebe kalmadım bende pko başlangıcı var prolaktin yüksek biraz ilaç kullandım belki düzelmiştir bilmiyorum

Kızlar dayanamayıp kan testi verdim hcg 9.66 çıktı. Emin olamadım. Bir de çatlatma iğnesi olmuştum ona bağlı bir durum mu emin olamıyorum. Ultrasonda da belli olacağını sanmıyorum.

Kızlar dayanamayıp kan testi verdim hcg 9.66 çıktı. Emin olamadım. Bir de çatlatma iğnesi olmuştum ona bağlı bir durum mu emin olamıyorum. Ultrasonda da belli olacağını sanmıyorum.
Kuzum bat ne zaman dı çatlatma iğnesi ne zaman olmuştun

Kuzum bat ne zaman dı çatlatma iğnesi ne zaman olmuştun
Canım çatlatma iğnesini 9 unda olmuştum. Normalde 27 mart battı ama çatlatma iğnesi olduğum için bat 25'ine geriledi. Çok erken gibi sonuç almak için ama hcg yi 9.66 görünce ne düşünmem gerektiğini bilemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…