- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
Canım daha erken ya çatlatma iğnesi etkisi vardır mutlaka 21 inde bir daha kan testi ver benceCanım çatlatma iğnesini 9 unda olmuştum. Normalde 27 mart battı ama çatlatma iğnesi olduğum için bat 25'ine geriledi. Çok erken gibi sonuç almak için ama hcg yi 9.66 görünce ne düşünmem gerektiğini bilemedim açıkçası.
Doğru söylüyorsun canım. Artık bekleyeyim birazCanım daha erken ya çatlatma iğnesi etkisi vardır mutlaka 21 inde bir daha kan testi ver bence
Benimde bat 24 canımAynen mart daha çok. Ama olsun en azından hamiş haberleri erken gelir. Olmazsa onlar da nisana kalır nasıl olsa
9-10 gibi döllenme olduysa, 4-5 güne de rahme ulaşması var. Hamile olabilirsin yani yerleşmişse hcg salgılanmaya başlar. Ama dediğin gibi iğnenin etkisi de olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar kan ver.Canım çatlatma iğnesini 9 unda olmuştum. Normalde 27 mart battı ama çatlatma iğnesi olduğum için bat 25'ine geriledi. Çok erken gibi sonuç almak için ama hcg yi 9.66 görünce ne düşünmem gerektiğini bilemedim açıkçası.
Nasıl yani anlamadım kuzuİste canım adet sayısından 14 çıkarınca yumurtlama günün oluyor
He ya öyle yapam kuzuTam bu günleri değerlendir canım sen
Çıkar bence canım benim bhcg değerim 20 iken erken gebelik testi böyle çıkmıştı çok hayali bir çizgi vardı adetime de 5 gün felan vardı ama bu dediğim tüp bebek denediğim aydı prodoctor diye bir markaydıkızlar hepinize merhaba, benim bat 21 mart ama son iki ayda 4 gün gecikmeli oldu reglim. erken gebelik testi yapsam cıkar mı sizce ?
Benim de geçen ay erken gebelik testinde 5 gün kala çıkmıştı hcg değerim 30'du ama kimyasal oldu.Çıkar bence canım benim bhcg değerim 20 iken erken gebelik testi böyle çıkmıştı çok hayali bir çizgi vardı adetime de 5 gün felan vardı ama bu dediğim tüp bebek denediğim aydı prodoctor diye bir markaydı
Canım mesela 28 günde bir oluyorsan genellikle 14. Gün yumurtlama olur. 30 günde bir oluyorsan 16. Gün olur..Nasıl yani anlamadım kuzu
Gerçekten çok silik ben göremedim ama kanda çıktıysa vardır. Yinede düzenli olarak kan ver senÇıkar bence canım benim bhcg değerim 20 iken erken gebelik testi böyle çıkmıştı çok hayali bir çizgi vardı adetime de 5 gün felan vardı ama bu dediğim tüp bebek denediğim aydı prodoctor diye bir markaydı
Ha tamam canım anladımCanım mesela 28 günde bir oluyorsan genellikle 14. Gün yumurtlama olur. 30 günde bir oluyorsan 16. Gün olur..
Başka bi deyişle yumurtlaman olduktan sonra 14. Gün regl olursunn
Canım bu benim geçen ay olan testim kimyasal oldu değerler önce arttı sonra düşüşe geçti malesef tüp bebek le olmuştuGerçekten çok silik ben göremedim ama kanda çıktıysa vardır. Yinede düzenli olarak kan ver sen
Olsun canım hayırlısı inşallah yine olur sağlıklı bir şekildeCanım bu benim geçen ay olan testim kimyasal oldu değerler önce arttı sonra düşüşe geçti malesef tüp bebek le olmuştu
Amin kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler veririz burdaOlsun canım hayırlısı inşallah yine olur sağlıklı bir şekilde
Inşallah hiç tedavilik bir durumunuz olmadan sağlıcakla kolayca bebeğinize kavuşursunuz canımKızlar bugün doktora gittim alttan muayene oldum eşim sperm testi verdi ultrasonda yumurtaları az gördüm dedi tahlil istedi amh vs istedi saat 4te sonuçları almaya gideceğim sonuçlara göre doktorla ilaç veya tedaviye karar vericez
Kuzum maalesef biz böyle gebe kalmakta zorlananlar olarak çok zor süreçlerden geçiyoruz hep içimizde yaşıyoruz üzüntümüzü eşimize dostumuza bile yansıtmak istemiyoruz omuzlarımızda daha fazla yük oluyor sanki bu konuda belirti aramak her ay heveslenmek tedaviler araştırmak doktora gidip gelmek hele birde işin içine tüp bebek ya da aşılama tedavisi yapanlar ameliyat olanlar Allah hepimize yardım etsin inşallah bu zor günler geride kalır mucizemize kavuşuruz bir an önce seni çok iyi anlıyorum kuzum Allah sabır versinBOŞUNA SEVİNMEK İSTEMİYORUM. 2 DÜŞÜĞÜM VAR YIPRANMAK BİR YANA HERKES BENİMLE ÜZÜLSÜ İSTEMİYORUM
Canım benim bat pazar günü başladı ama yinede haberleselim sorun olmazMerhabalar haberleşelim yaşımızda bat ımozda aynı yaş 28 bat 1. Gün28 e girmeme birkaç gün kaldı 28 im artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?