Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amh yarın çıkıcakmış canım sperm testi iyi hormonlar iyi dedi. Ultrasonda yumurta rezervi az demişti onun için klomen başlattı bugün başladım 5 gün devam edip kontrole gidicem
Canım seninle aynıyız bende de pkos var yumurtalar gelişmiyor geçen Ay klomen kullandım ama sonuç alamadım bugün yine klomene başladım sende bugün başlamışsın inşallah hayırlı sonuçlar alırız

28 Mart adet tarihim beni de alır mısınız yaş 27

İnşallah canım haberleşelim burdan. Beni salı günü çağırdı kontrole

Canım anca bakabildim kusuruma bakma. Ben az içtim bu arada günde bir çay bardağı içtim. Yani yumurtalamadan bi iki gün önce bırak bence. Benim bir dış gebeliğim oldu. Şimdi yeni denemeye başlıcaz bu ay tekrardan

Kuzu 4 nisan benim bat bugün yumurtlama dönemine girdim bende gün aşırı deniycem testim yok bu ay hayırlısı olsun bakal

Aynen benimde bat 4,5 nisan ben test yapıyorum ama pik göremedim henüz. Programa göre de yarın yumurtlama günüm olursa inşalllah hamileliğimizi aynı zamanlarda öğrencez aşağı yukarı.

Ben varım. Geçen ay klomen + ovitrelle kullandım. Negatif sonuçlandı.
Bu ay doktora gitmedim. Bir gün dolu bir gün boş deneyeceğiz.
Benim olmadı canım ama zaman kaybetmek istemiyoruz gidincem doktora ama şuan adetim ve ölüyorum ağrıdan klomen den mi acaba seninde öyle oldu mu

Kimisi çok ağrılı diyo kimisi bişey duymadım diyo sanırım çeken doktor önemli bide makina önemli kuzu
Ben çekildim beş dakikadan az adet sancısı gibiydi kısa sürdüğü için şiddeti çokta kötü yapmıyor insanı çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…