Amin inşallah isteyen herkese ve bana da evlat nasib olsun tez zamandaBilemedimki adette yakın doğru onun belirtileri olabilir. RABBIM hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşaAllah
Çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmiştim 36. Haftanın içinde karnımda kakasını yapmış acil aldılar yoğun bakıma hiç kritik dönemi atlatamadı metabolik hastalıklar var denildi araştırması yapılırken 55 gün hastanede dayanabildi en son karaciğer büyümesinden kaybettik yani doğum sonrası olunca bunlar şok geçirdik eşim covidden yoğun bakımdayken bebeğim başka hastanede yoğunbakımdaydı Allah eşimi bağışladı bebeğimi aldı çok şükür buna şükür cennette bekleyenimiz varKuzum ikinci çocuğuna ne olduöyle mi bende diyordum yok içeri kabul etmiyor diye bilmiyorum ki
Cikicak olan sonuctan korkuyorum desem daha doğru olur gibiCanım onda korkulacak bir şey yok ki neden korkuyorsun normal usg
Ayy amin inşallah canım.Ne kusuru olur mu öyle şey Bugün içmedim bıraktım kuzu Bugün yumurtlama dönemi başlangıcı bende bi su bardağı ictim bakalım inşallah bu ay nasip olur kuzu hepimize ❤
Ahahhah aynen bizde valla kuzum, can dayanır mı bilmem ama elimizden geldiği kadar artıkİnşallah kuzum Rabbım sana da bana da tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallahdenemelere başladım bakalım 24 marta kadar durmak yok
Canım ben bunu hamile bi arkadaşıma sordum da ben ekstra bişi yapmadım ara sıra ilişkiden sonra bacaklarımı yatak başlığına dikip belimin altına yastık koydum 15 dakika kadar öyle yattım dedi. Fazlası her türlü çıkıyo, bir damla bile yeter bence. Benim hatta ilişkiden sonraki gün bile akıntım oluyor.Kızlar kusuruma bakmayın bişey sorcam lütfen affedin...ilişki sonrası sperm dışa akması gebeliğe engel olur mu bu kafama çok takılıyor benim
Canım benide ekler misin
Kuzum testini atsaydın baksaydık bizde en kısa zamanda olur inşallahİyi günler kızlar , bat 20 Mart , dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine moralim çok bozuldu rahim filminden sonraki 2. Ayda olmadı
Canım evde test , kaç kez baktım ikinci çizgi hiç yokKuzum testini atsaydın baksaydık bizde en kısa zamanda olur inşallah
Başınız saolsun cennet kuşu olmuş. Rabbim bida yasatmasin inşallah saglikli bı gebelik sağlıklı bı evlat nasip etsin canımÇok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmiştim 36. Haftanın içinde karnımda kakasını yapmış acil aldılar yoğun bakıma hiç kritik dönemi atlatamadı metabolik hastalıklar var denildi araştırması yapılırken 55 gün hastanede dayanabildi en son karaciğer büyümesinden kaybettik yani doğum sonrası olunca bunlar şok geçirdik eşim covidden yoğun bakımdayken bebeğim başka hastanede yoğunbakımdaydı Allah eşimi bağışladı bebeğimi aldı çok şükür buna şükür cennette bekleyenimiz var
Başınız sağolsun canım ...Çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmiştim 36. Haftanın içinde karnımda kakasını yapmış acil aldılar yoğun bakıma hiç kritik dönemi atlatamadı metabolik hastalıklar var denildi araştırması yapılırken 55 gün hastanede dayanabildi en son karaciğer büyümesinden kaybettik yani doğum sonrası olunca bunlar şok geçirdik eşim covidden yoğun bakımdayken bebeğim başka hastanede yoğunbakımdaydı Allah eşimi bağışladı bebeğimi aldı çok şükür buna şükür cennette bekleyenimiz var
Hayırlısı olsun inşallah kuzum ya hepimiz bir beklemedeyiz işteCanım evde test , kaç kez baktım ikinci çizgi hiç yok
Amin canımm , inşallah sizlerden güzel haberleri duyarızHayırlısı olsun inşallah kuzum ya hepimiz bir beklemedeyiz işte
Bu gruplardaki 3.Ay'ım inşallah bu ay güzel uğurlu gelir dilerim bana ve tüm arkadaşlara
Aşılama yapma ihtimalim de var bakalım nereye gider durumumdoktor kontrolünden sonra belli olacak Aşılama konusunda düşüncesini benimle paylaşmasını istyrm yaptıran arkadaşlar varsa olumlu yönde bilgilere tecrübelere ihtiycm var....
Canım bünyeye göre değişiyor inan benim sancılı oldu ama tek başına değilde yanında biri ile gitmeni tavsiye ederim sen çok rhat geçirirsin inşallahHamd olsun benim komşumda çekildikten 3 ay sonra mı ne kaldı kuzu Rabbım ol desin demek ki korkulacak kadar değil bu hsg
Hoş geldin bende bir burdayım bir orda hayırlı haberler alalım inşallahCanım Bnde burdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?