Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 gün sonra yada 1 gün sonra tekrardan kan ver varsa eğer insallah vardır hcg artar gün gün insallah

amin canımmm benim çok zor şeyler allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. bazı insanlara hayret ediyorum hemen evlenip alıyorlar kucaklarına bebeklerini. arkadaş kapıda mı bekliyor ben anlamadım ki :)

Aynen kuzum ya hiç sorma benden sonra evlenenler ikinci çocuğa hamile hayırlısı ne diyelim

Umutsuzluğa düşmeyin kizlar herşeyin bı vakti saati vardır. Benim kuzenimin sağ yumurtalıklar ölü solda çok az çalışıyor ayriyeten rahimde yara var ameliyat olmadan bebek imkansız dedi doktor. Adet söktürücü verdi kullan tekrar bakalım dedi ilaçları içtiği halde adeti gelmedi sonra daha yüksek bı ilaç almak için doktora gittiğinde 5 haftalık gebe olduğunu öğrendi. Yani yetrrki Rabbim ol desin olur sıkıntı etmeyin inşallah herkesin gönlüne göre hayırlı vakitte gelsin kuzular..

Kızlar geçen ay klomen kullanıp olumsuz sonuçlananlar kimler??
Ben şubat ayında kullandım yumurtalar tam gelişemedi çatlama iğnesi olamadm ama normalde adetim hep gecikir bu ay tam gününde geldi ilaçtan diye düşünüyorum

Çıktımı canım sonuçların merak ettim

Çıktımı canım sonuçların merak ettim
Amh yarın çıkıcakmış canım sperm testi iyi hormonlar iyi dedi. Ultrasonda yumurta rezervi az demişti onun için klomen başlattı bugün başladım 5 gün devam edip kontrole gidicem

Ben şubat ayında kullandım yumurtalar tam gelişemedi çatlama iğnesi olamadm ama normalde adetim hep gecikir bu ay tam gününde geldi ilaçtan diye düşünüyorum
Benim de 15 cm yumurtam oluştu değerlendirdik ama adet oldum almadı bu ay malesef.. Benimde hep gecikir tam zamanında oldu ve aşırı ağrılı oldu ilaçtandır diye düşünüyorum bende

Amh yarın çıkıcakmış canım sperm testi iyi hormonlar iyi dedi. Ultrasonda yumurta rezervi az demişti onun için klomen başlattı bugün başladım 5 gün devam edip kontrole gidicem
Yaa gözün aydın hadi inşallah Amh da iyi çıkar, yani yumurtaların kötü durumda değilse klomenle olabilir bu iş

BAT 4 NİSAN yaş 25

Ben de bu ay test almadım, gebelik testi de almadım olunca rahat durmuyorum yapıyorum sonra üzülüyorum.Günüm geçmeden yapmayacağım test kendimde belirti de aramaya çalışmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…