Ne kusuru olur mu öyle şey Bugün içmedim bıraktım kuzu Bugün yumurtlama dönemi başlangıcı bende bi su bardağı ictim bakalım inşallah bu ay nasip olur kuzu hepimize ❤Canım anca bakabildim kusuruma bakma. Ben az içtim bu arada günde bir çay bardağı içtim. Yani yumurtalamadan bi iki gün önce bırak bence. Benim bir dış gebeliğim oldu. Şimdi yeni denemeye başlıcaz bu ay tekrardan
İnşallah kuzum Rabbım sana da bana da tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallahAynen benimde bat 4,5 nisan ben test yapıyorum ama pik göremedim henüz. Programa göre de yarın yumurtlama günümolursa inşalllah hamileliğimizi aynı zamanlarda öğrencez aşağı yukarı.
Hamd olsun benim komşumda çekildikten 3 ay sonra mı ne kaldı kuzu Rabbım ol desin demek ki korkulacak kadar değil bu hsgBen çekildim beş dakikadan az adet sancısı gibiydi kısa sürdüğü için şiddeti çokta kötü yapmıyor insanı çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim
Belki gerek kalmaz bu ay be bide bakmışız ki hamişizBende almıcam dedi ama 10 lu flan varsa aalayım
Yok korkmanıza gerek yok rahat olun eğer bebeğim olacaksa her ağrıya razıyım benHamd olsun benim komşumda çekildikten 3 ay sonra mı ne kaldı kuzu Rabbım ol desin demek ki korkulacak kadar değil bu hsg
Bende öyle düşünüyorum biliyor musun Allahım olsun da dişimi sıkarım diyorum hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ❤ 5 ay sonra hamile kaldım dedin kuzu ilk bebeğine mi peki?Yok korkmanıza gerek yok rahat olun eğer bebeğim olacaksa her ağrıya razıyım ben
İnşallah canım ya her ay kendi kendime diyorum kalan ovül testlerini birine gönderirirm diye ama kırmızılar gelince bana kalıyor yine inşallah bu son olsunBelki gerek kalmaz bu ay be bide bakmışız ki hamişiz
Yok ilk bebeğime üç yıl uğraştım çok şükür yaza 5 yaşında olacakBende öyle düşünüyorum biliyor musun Allahım olsun da dişimi sıkarım diyorum hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ❤ 5 ay sonra hamile kaldım dedin kuzu ilk bebeğine mi peki?
Ay inşallah ya valla ben çok istiyorum biliyo musun 8 aydır evliyim ama beklemek istemiyorum hiç anne olmayı o duyguyu tatmayi çok istiyorumİnşallah canım ya her ay kendi kendime diyorum kalan ovül testlerini birine gönderirirm diye ama kırmızılar gelince bana kalıyor yine inşallah bu son olsun
Kuzum ikinci çocuğuna ne olduYok ilk bebeğime üç yıl uğraştım çok şükür yaza 5 yaşında olacakikinci bebeğime de üç yıl uğraştım filmi çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim yani ikisi de üç yıl bekletti beni ama tabi ikinci melek oldu şimdi tek isteğim oğluma bir kardeş olsun spermlerin fazlası akar zaten ona takılma sen
Bende saat 1.40 da alttan ultrasona gircem cok korkuyorumKızlar bugün doktora gittim alttan muayene oldum eşim sperm testi verdi ultrasonda yumurtaları az gördüm dedi tahlil istedi amh vs istedi saat 4te sonuçları almaya gideceğim sonuçlara göre doktorla ilaç veya tedaviye karar vericez
Canım onda korkulacak bir şey yok ki neden korkuyorsun normal usgBende saat 1.40 da alttan ultrasona gircem cok korkuyorum
Ben adetimden 2 gün sonra soğan kürüne başladım bugün kürüm 13. Günü,Kızlar adetten sonra soğan kürü deneyen oldu mu
Adetimin 2. gününde bal çörekotu tarçın kürü yaptım 8 günArkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
Benim de bat 25 ve aynı şekilde bende de adet olacakmışım gibi karın ağrısı var bide hafif sıtma şeklinde üşüme geliyor. Hamilelik belirtisi vücut ısısının yükselmesiymiş ama benim düştü sankiArkadaşlar benim bat 27 mart psikolojikmi acaba sanki hamileyim karnım da bi ağrı iştah açılması falan tövbe tövbeolsada bu kadar çabuk belirti vermez herhalde dimi
Bilemedimki adette yakın doğru onun belirtileri olabilir. RABBIM hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşaAllahBenim de bat 25 ve aynı şekilde bende de adet olacakmışım gibi karın ağrısı var bide hafif sıtma şeklinde üşüme geliyor. Hamilelik belirtisi vücut ısısının yükselmesiymiş ama benim düştü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?