Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kusuru olur mu öyle şey Bugün içmedim bıraktım kuzu Bugün yumurtlama dönemi başlangıcı bende bi su bardağı ictim bakalım inşallah bu ay nasip olur kuzu hepimize ❤

Aynen benimde bat 4,5 nisan ben test yapıyorum ama pik göremedim henüz. Programa göre de yarın yumurtlama günüm olursa inşalllah hamileliğimizi aynı zamanlarda öğrencez aşağı yukarı.
İnşallah kuzum Rabbım sana da bana da tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin inşallah denemelere başladım bakalım 24 marta kadar durmak yok

Ben çekildim beş dakikadan az adet sancısı gibiydi kısa sürdüğü için şiddeti çokta kötü yapmıyor insanı çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim
Hamd olsun benim komşumda çekildikten 3 ay sonra mı ne kaldı kuzu Rabbım ol desin demek ki korkulacak kadar değil bu hsg

Kızlar kusuruma bakmayın bişey sorcam lütfen affedin...ilişki sonrası sperm dışa akması gebeliğe engel olur mu bu kafama çok takılıyor benim

Yok korkmanıza gerek yok rahat olun eğer bebeğim olacaksa her ağrıya razıyım ben
Bende öyle düşünüyorum biliyor musun Allahım olsun da dişimi sıkarım diyorum hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ❤ 5 ay sonra hamile kaldım dedin kuzu ilk bebeğine mi peki?

Bende öyle düşünüyorum biliyor musun Allahım olsun da dişimi sıkarım diyorum hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ❤ 5 ay sonra hamile kaldım dedin kuzu ilk bebeğine mi peki?
Yok ilk bebeğime üç yıl uğraştım çok şükür yaza 5 yaşında olacak ikinci bebeğime de üç yıl uğraştım filmi çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim yani ikisi de üç yıl bekletti beni ama tabi ikinci melek oldu şimdi tek isteğim oğluma bir kardeş olsun spermlerin fazlası akar zaten ona takılma sen

İnşallah canım ya her ay kendi kendime diyorum kalan ovül testlerini birine gönderirirm diye ama kırmızılar gelince bana kalıyor yine inşallah bu son olsun
Ay inşallah ya valla ben çok istiyorum biliyo musun 8 aydır evliyim ama beklemek istemiyorum hiç anne olmayı o duyguyu tatmayi çok istiyorum

Kuzum ikinci çocuğuna ne oldu öyle mi bende diyordum yok içeri kabul etmiyor diye bilmiyorum ki

Bende saat 1.40 da alttan ultrasona gircem cok korkuyorum

Merhaba sanırım adet olma günleri listesi oluşturulmuş beni de ekler misiniz bat 25 mart yaşım 34

Arkadaşlar benim bat 27 mart psikolojikmi acaba sanki hamileyim karnım da bi ağrı iştah açılması falan tövbe tövbe olsada bu kadar çabuk belirti vermez herhalde dimi

Arkadaşlar hamilelik için ekstra yaptığınız birşey var mı?
Adetimin 2. gününde bal çörekotu tarçın kürü yaptım 8 gün
Sonra onu bıraktım soğan kürüne başladım yani adetimden 2 gün sonraya denk geldi bir de 41 Meryem süresi okuyoruz ben Türkçesini,annem Arapçasını okuyor her gün 1 tane inşallah fayda görürüm Allah’ın izniyle

Arkadaşlar benim bat 27 mart psikolojikmi acaba sanki hamileyim karnım da bi ağrı iştah açılması falan tövbe tövbe olsada bu kadar çabuk belirti vermez herhalde dimi
Benim de bat 25 ve aynı şekilde bende de adet olacakmışım gibi karın ağrısı var bide hafif sıtma şeklinde üşüme geliyor. Hamilelik belirtisi vücut ısısının yükselmesiymiş ama benim düştü sanki

Bilemedimki adette yakın doğru onun belirtileri olabilir. RABBIM hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin hepimize inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…