Gğzel güzel düşünerek gir Allab kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallahCikicak olan sonuctan korkuyorum desem daha doğru olur gibi
Amin insallah cok sagolunGğzel güzel düşünerek gir Allab kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah
Var canım var tarçın bal çörekotu karışımı _ incir ceviz _ birde çakşır kökü suyu eşimede keçiboynuzu incir ceviz havuç inşallah vesile ile olurda hayırlısıylaKür uygulayan var mı aranızda bu ay arkadaşlar
Bence adet gününde olmazsan bir daha dene, geçen gebeliğimde ben adet günümde yaptığım halde silik belli belirsiz çıkmıştı ama 4 aylıkken suyum geldi düşük yaptımİyi günler kızlar , bat 20 Mart , dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine moralim çok bozuldu rahim filminden sonraki 2. Ayda olmadı
İnşallah canım faydası olsunVar canım var tarçın bal çörekotu karışımı _ incir ceviz _ birde çakşır kökü suyu eşimede keçiboynuzu incir ceviz havuç inşallah vesile ile olurda hayırlısıyla
Amin canım rabbim hepimize nasip etsinHoş geldin bende bir burdayım bir orda hayırlı haberler alalım inşallah
bal tarçın çörek otu karışımını deniyorum bu ay bende bakalım inşallah faydası olurKür uygulayan var mı aranızda bu ay arkadaşlar
İnşallah canım ben de adetimin 2. Günü yaptın bal tarçın çörekotu 8 gün yaptım bıraktım soğan kürüne başladım bugün 13. Günüm 2 gün sonra bitecek peşine de testere dişli aslanpençesi kürüne başlıycambal tarçın çörek otu karışımını deniyorum bu ay bende bakalım inşallah faydası olur
İnşallah inşallahbal tarçın çörek otu karışımını deniyorum bu ay bende bakalım inşallah faydası olur
soğan kürü bende deneyim dedim ama benim mideme dokundu sanırım midemin ağrısından duramadım bırakmak zorunda kaldımİnşallah canım ben de adetimin 2. Günü yaptın bal tarçın çörekotu 8 gün yaptım bıraktım soğan kürüne başladım bugün 13. Günüm 2 gün sonra bitecek peşine de testere dişli aslanpençesi kürüne başlıycam
Bu ay farklı ilaç vericekti gitmedim değerlendirme şansım olamıcak eşimin işinden dolayıBenim de 15 cm yumurtam oluştu değerlendirdik ama adet oldum almadı bu ay malesef.. Benimde hep gecikir tam zamanında oldu ve aşırı ağrılı oldu ilaçtandır diye düşünüyorum bende
Anladım olsun hayırlısı olsun Bi daha ki ay a inşallahBu ay farklı ilaç vericekti gitmedim değerlendirme şansım olamıcak eşimin işinden dolayı
Birlikte 2. ayımız hayırlı olsun canım o zamanCanım Bnde burdayım artık
İnşallah Uğur getirir de bir daha ki aya hamiş girerizBirlikte 2. ayımız hayırlı olsun canım o zaman
İnşallah bakalım ne olurİnşallah Uğur getirir de bir daha ki aya hamiş gireriz
Aslında benim de midem sıkıntılı ama içtim rahatça sıcağa yakın ılık içtim kolay oldusoğan kürü bende deneyim dedim ama benim mideme dokundu sanırım midemin ağrısından duramadım bırakmak zorunda kaldım
Yaaa senin o güzel düşüncene bittim ben Rabbım tabi ki cennetinde sizi buluşturcak herşey için geçmiş olsun kuzum Rabbım beterinden esirgesin artık yeni umutlara inşallah sana en güzel hediyesini nasip ettin mevlam inşallah ❤Çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmiştim 36. Haftanın içinde karnımda kakasını yapmış acil aldılar yoğun bakıma hiç kritik dönemi atlatamadı metabolik hastalıklar var denildi araştırması yapılırken 55 gün hastanede dayanabildi en son karaciğer büyümesinden kaybettik yani doğum sonrası olunca bunlar şok geçirdik eşim covidden yoğun bakımdayken bebeğim başka hastanede yoğunbakımdaydı Allah eşimi bağışladı bebeğimi aldı çok şükür buna şükür cennette bekleyenimiz var
Dayanacagiz yılmak yok yola devam ben bu kiste rağmen anne olmayı kafama koydum Allahın izniyle ile olcam inşallah o ol desin yeter ki demi ❤Ahahhah aynen bizde valla kuzum, can dayanır mı bilmem ama elimizden geldiği kadar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?