Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür uygulayan var mı aranızda bu ay arkadaşlar
Var canım var tarçın bal çörekotu karışımı _ incir ceviz _ birde çakşır kökü suyu eşimede keçiboynuzu incir ceviz havuç inşallah vesile ile olurda hayırlısıyla

İyi günler kızlar , bat 20 Mart , dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yine moralim çok bozuldu rahim filminden sonraki 2. Ayda olmadı
Bence adet gününde olmazsan bir daha dene, geçen gebeliğimde ben adet günümde yaptığım halde silik belli belirsiz çıkmıştı ama 4 aylıkken suyum geldi düşük yaptım

Var canım var tarçın bal çörekotu karışımı _ incir ceviz _ birde çakşır kökü suyu eşimede keçiboynuzu incir ceviz havuç inşallah vesile ile olurda hayırlısıyla
İnşallah canım faydası olsun Bu çakşır çok gördüm nette biraz anlatır mısın nedir nasıl yapılır tek sen mi eşinde mi kullandı

bal tarçın çörek otu karışımını deniyorum bu ay bende bakalım inşallah faydası olur
İnşallah canım ben de adetimin 2. Günü yaptın bal tarçın çörekotu 8 gün yaptım bıraktım soğan kürüne başladım bugün 13. Günüm 2 gün sonra bitecek peşine de testere dişli aslanpençesi kürüne başlıycam

soğan kürü bende deneyim dedim ama benim mideme dokundu sanırım midemin ağrısından duramadım bırakmak zorunda kaldım

Bu ay ne kürler yapacaksınız kızlar bn C life almıştım geçen ay iyi gelmişti bu ay tekrar sipariş verdim

Benim de 15 cm yumurtam oluştu değerlendirdik ama adet oldum almadı bu ay malesef.. Benimde hep gecikir tam zamanında oldu ve aşırı ağrılı oldu ilaçtandır diye düşünüyorum bende
Bu ay farklı ilaç vericekti gitmedim değerlendirme şansım olamıcak eşimin işinden dolayı

Yaaa senin o güzel düşüncene bittim ben Rabbım tabi ki cennetinde sizi buluşturcak herşey için geçmiş olsun kuzum Rabbım beterinden esirgesin artık yeni umutlara inşallah sana en güzel hediyesini nasip ettin mevlam inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…