İlişkiden 4 5 dk sonra disari akıntı oluyo kuzu demi bi damlası yeter önemli olan kalitesi hayırlısı olsun bakalımCanım ben bunu hamile bi arkadaşıma sordum da ben ekstra bişi yapmadım ara sıra ilişkiden sonra bacaklarımı yatak başlığına dikip belimin altına yastık koydum 15 dakika kadar öyle yattım dedi. Fazlası her türlü çıkıyo, bir damla bile yeter bence. Benim hatta ilişkiden sonraki gün bile akıntım oluyor.
Bu bende bi fobi haline geldi kuzu ben 1.5 ay vajinusmus oldum kendom zor atlattım bana doktor hsg dese anestezili isterim direk çünkü yapamam kendim biliyorum panik de varCanım bünyeye göre değişiyor inan benim sancılı oldu ama tek başına değilde yanında biri ile gitmeni tavsiye ederim sen çok rhat geçirirsin inşallah
Ay canım ne zor şeylerden geçmişsin.Çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirmiştim 36. Haftanın içinde karnımda kakasını yapmış acil aldılar yoğun bakıma hiç kritik dönemi atlatamadı metabolik hastalıklar var denildi araştırması yapılırken 55 gün hastanede dayanabildi en son karaciğer büyümesinden kaybettik yani doğum sonrası olunca bunlar şok geçirdik eşim covidden yoğun bakımdayken bebeğim başka hastanede yoğunbakımdaydı Allah eşimi bağışladı bebeğimi aldı çok şükür buna şükür cennette bekleyenimiz var
İlişkiden 4 5 dk sonra disari akıntı oluyo kuzu demi bi damlası yeter önemli olan kalitesi hayırlısı olsun bakalım
Dayanacagiz yılmak yok yola devam ben bu kiste rağmen anne olmayı kafama koydum Allahın izniyle ile olcam inşallah o ol desin yeter ki demi ❤
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm , silik çizgi bile çıkmadıBence adet gününde olmazsan bir daha dene, geçen gebeliğimde ben adet günümde yaptığım halde silik belli belirsiz çıkmıştı ama 4 aylıkken suyum geldi düşük yaptım
Bence herşey normal görünüyor canım ne için gitmiştin doktoraAnlayan varsa yorum yapabilirmi iyimi sonc kotumu
Bence herşey normal görünüyor canım ne için gitmiştin doktorGGe
Adetliyken mi çekildinAnlayan varsa yorum yapabilirmi iyimi sonc kotumu
Hayir adetli degilimAdetliyken mi çekildin
Canım kistin yok pcos değilsin yani over dediği yumurtalık uterus dediği rahim endometriyum dediği rahmin iç yapısı kalınlığı sende herşey normal görünüyorAdet duzensizligim var pcos suphem vardi onun için
Cok teşekkür ederim allah razi olsunCanım kistin yok pcos değilsin yani over dediği yumurtalık uterus dediği rahim endometriyum dediği rahmin iç yapısı kalınlığı sende herşey normal görünüyor
Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama doktorum bana rahim kalınlığı 10 mm civarı normal demişti hatırladığım kadarıyla.Anlayan varsa yorum yapabilirmi iyimi sonc kotumu
Simdi giricem doktorun yanina gecen ay rahim duvarim dusmustu onunla ilgili olabilir diye dusunuyorum banada ince geldiCanım seni yanlış yönlendirmek istemem ama doktorum bana rahim kalınlığı 10 mm civarı normal demişti hatırladığım kadarıyla.
Canım rahim kalınlığı değişiyor adet liyken daha ince ovulasyon döneminde artıyor kalınlığı gebelik oluşursa artmaya devam ediyor ama oluşmazsa adet kanaması şeklinde atılıyor o yüzden sordum bende adetliyken mi çektirdin diye çünkü ince geldi bana da 4 mm ben kendim ebe olduğum için biliyorum bu konuları ama arkadaşın rahim kalınlığı eğer ovulasyon döneminde ise sıkıntılı olabilir doktoru daha iyi bilir yinede tabiCanım seni yanlış yönlendirmek istemem ama doktorum bana rahim kalınlığı 10 mm civarı normal demişti hatırladığım kadarıyla.
Canım normal çıkmışAnlayan varsa yorum yapabilirmi iyimi sonc kotumu
Adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin canım bu usg çekildiğindeCok teşekkür ederim allah razi olsun
22Adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin canım bu usg çekildiğinde
Adet döneminde değilim demiş o yüzden dedim ince sanki diye. Yine de doktoru daha iyi bilir tabi ki.Canım rahim kalınlığı değişiyor adet liyken daha ince ovulasyon döneminde artıyor kalınlığı gebelik oluşursa artmaya devam ediyor ama oluşmazsa adet kanaması şeklinde atılıyor o yüzden sordum bende adetliyken mi çektirdin diye çünkü ince geldi bana da 4 mm ben kendim ebe olduğum için biliyorum bu konuları ama arkadaşın rahim kalınlığı eğer ovulasyon döneminde ise sıkıntılı olabilir doktoru daha iyi bilir yinede tabi
Canım biraz ince gibi rahim kalınlığı yinede doktorun daha iyi bilir öğrenince bizede haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?