Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiden 4 5 dk sonra disari akıntı oluyo kuzu demi bi damlası yeter önemli olan kalitesi hayırlısı olsun bakalım

Canım bünyeye göre değişiyor inan benim sancılı oldu ama tek başına değilde yanında biri ile gitmeni tavsiye ederim sen çok rhat geçirirsin inşallah
Bu bende bi fobi haline geldi kuzu ben 1.5 ay vajinusmus oldum kendom zor atlattım bana doktor hsg dese anestezili isterim direk çünkü yapamam kendim biliyorum panik de var

Ay canım ne zor şeylerden geçmişsin. Okurken dayanamadım eşine geçmiş olsun bebeğin cennet kuşu bu herkese nasip olmaz inşallah size tekrardan Rabbim vermesini dilerim sağlıklı sıhhatli melek

İlişkiden 4 5 dk sonra disari akıntı oluyo kuzu demi bi damlası yeter önemli olan kalitesi hayırlısı olsun bakalım
Dayanacagiz yılmak yok yola devam ben bu kiste rağmen anne olmayı kafama koydum Allahın izniyle ile olcam inşallah o ol desin yeter ki demi ❤

Ay tabi yeter ki gelicem desin valla her türlü geliyorlar. İlişkiden hemen sonra bacakları dikersen çıkmaz kuzum. Zaten başlığa doğru havaya dikicen beline yastık koycan yer çekimine meydan okuycan çıkamaz yani. He çıksa bişi olurmu olmaz dediğin gibi bir damlası bile yeter aslında ama için rahat etsin diye diyorum. Ben öyle yapıyorum, arkadaşım öyle yaptı hamile şuan zaten. Benim ilişkiden sonra hep akıntım oluyor mesela sonraki günde hep o fazlalar akıyor. Zaten o anda 300, 400 milyon sperm hücresi boşalıyormuş. 3 milyonu rahime ulaşıyormuş aksa bile yeteri kadar var zaten. Youtube den banu çiftçi yumurtadan döllenmeye 3 boyutlu yaz çıkan videoyu izle bak çok güzel anlatıyor orda.

Bence adet gününde olmazsan bir daha dene, geçen gebeliğimde ben adet günümde yaptığım halde silik belli belirsiz çıkmıştı ama 4 aylıkken suyum geldi düşük yaptım
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm , silik çizgi bile çıkmadı adet günüm geçerse denerim birdaha canım

Anlayan varsa yorum yapabilirmi iyimi sonc kotumu

Eklentiler

• IMG_20210318_135648.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
Adet duzensizligim var pcos suphem vardi onun için
Canım kistin yok pcos değilsin yani over dediği yumurtalık uterus dediği rahim endometriyum dediği rahmin iç yapısı kalınlığı sende herşey normal görünüyor

Canım kistin yok pcos değilsin yani over dediği yumurtalık uterus dediği rahim endometriyum dediği rahmin iç yapısı kalınlığı sende herşey normal görünüyor
Cok teşekkür ederim allah razi olsun

Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama doktorum bana rahim kalınlığı 10 mm civarı normal demişti hatırladığım kadarıyla.
Simdi giricem doktorun yanina gecen ay rahim duvarim dusmustu onunla ilgili olabilir diye dusunuyorum banada ince geldi

Canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama doktorum bana rahim kalınlığı 10 mm civarı normal demişti hatırladığım kadarıyla.
Canım rahim kalınlığı değişiyor adet liyken daha ince ovulasyon döneminde artıyor kalınlığı gebelik oluşursa artmaya devam ediyor ama oluşmazsa adet kanaması şeklinde atılıyor o yüzden sordum bende adetliyken mi çektirdin diye çünkü ince geldi bana da 4 mm ben kendim ebe olduğum için biliyorum bu konuları ama arkadaşın rahim kalınlığı eğer ovulasyon döneminde ise sıkıntılı olabilir doktoru daha iyi bilir yinede tabi

Adet döneminde değilim demiş o yüzden dedim ince sanki diye. Yine de doktoru daha iyi bilir tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…