Tamamdir tesekkur ederim mutlaka haber vericemCanım biraz ince gibi rahim kalınlığı yinede doktorun daha iyi bilir öğrenince bizede haber ver mutlaka
Amin inşallah canım benim Allah hepimizin kucağını doldursunAy canım ne zor şeylerden geçmişsin.Okurken dayanamadım eşine geçmiş olsun bebeğin cennet kuşu bu herkese nasip olmaz inşallah size tekrardan Rabbim vermesini dilerim sağlıklı sıhhatli melek
İnşallah hepimize canım benim Allah razı olsunYaaa senin o güzel düşüncene bittim ben Rabbım tabi ki cennetinde sizi buluşturcak herşey için geçmiş olsun kuzum Rabbım beterinden esirgesin artık yeni umutlara inşallah sana en güzel hediyesini nasip ettin mevlam inşallah ❤
Nasıldı inşallah her şey yolundadırBende saat 1.40 da alttan ultrasona gircem cok korkuyorum
Nasıldı inşallah her şey yolundadıCKkur
Rahim duvari kalinligi bi tik ince buda adet duzensizliginle kaynakli yani henuz yumurtlama görmemişsin ondan kaynaklaniyo dediCanım biraz ince gibi rahim kalınlığı yinede doktorun daha iyi bilir öğrenince bizede haber ver mutlaka
Haklısın canım Allah'ım yardımcın olsunBu bende bi fobi haline geldi kuzu ben 1.5 ay vajinusmus oldum kendom zor atlattım bana doktor hsg dese anestezili isterim direk çünkü yapamam kendim biliyorum panik de var
Tedavi olarak bişey başlicak mısın kuzum kaç yıllık evlisin çocuğun var mı önceden ya da gebelik oldu mu hiç kimyasal dış ya da normal gebelikRahim duvari kalinligi bi tik ince buda adet duzensizliginle kaynakli yani henuz yumurtlama görmemişsin ondan kaynaklaniyo dedi
6 aylik evliyim 2 aydir korunmuyoruz gebelik gecirmedimTedavi olarak bişey başlicak mısın kuzum kaç yıllık evlisin çocuğun var mı önceden ya da gebelik oldu mu hiç kimyasal dış ya da normal gebelik
İyi iyi kuzum yakında gebe kalırsın bence başka bir sorun yoksa doğum kontrol hapı kullandıysan eğer o geciktirir gebe kalmayı normal yani durumun folik asit kullanmaya başla avokado ye bakliyat olarak Nohut felan tüketmeye çalış prolaktin de sorun yoksa incir kürü yap doğal şeylerle gebe kalmanı kolaylaştır yani kuzum rahmine yumurtalıklara iyi gelecek besinler tüket balık mutlaka ye haftada bir kez inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın sağlıklı bir şekilde6 aylik evliyim 2 aydir korunmuyoruz gebelik gecirmedim
Prolaktine bu gun bakıldı 20 cikti dogum kontrol hapi kullanmadim ama bir anda fazla kilo aldim ondan olabilir dedi soktor hormonlarim normal cikti usg normal çıktı şimdilik bir soeun yok gibi hayirlisi olsun insallahİyi iyi kuzum yakında gebe kalırsın bence başka bir sorun yoksa doğum kontrol hapı kullandıysan eğer o geciktirir gebe kalmayı normal yani durumun folik asit kullanmaya başla avokado ye bakliyat olarak Nohut felan tüketmeye çalış prolaktin de sorun yoksa incir kürü yap doğal şeylerle gebe kalmanı kolaylaştır yani kuzum rahmine yumurtalıklara iyi gelecek besinler tüket balık mutlaka ye haftada bir kez inşallah en kısa zamanda gebe kalırsın sağlıklı bir şekilde
Kuzum aman kilona dikkat et ben evlendikten sonra 15 kilo aldım iki sene içinde şimdi de pko başladı kilo da veremiyorum sorun oldu bana günde en az yarım saat egzersiz yap yumurtalıklara kan akımı oluşuyormuş daha iyi çalışıyormuş yumurtalıklarProlaktine bu gun bakıldı 20 cikti dogum kontrol hapi kullanmadim ama bir anda fazla kilo aldim ondan olabilir dedi soktor hormonlarim normal cikti usg normal çıktı şimdilik bir soeun yok gibi hayirlisi olsun insallah
Bende 13 kilo aldimKuzum aman kilona dikkat et ben evlendikten sonra 15 kilo aldım iki sene içinde şimdi de pko başladı kilo da veremiyorum sorun oldu bana günde en az yarım saat egzersiz yap yumurtalıklara kan akımı oluşuyormuş daha iyi çalışıyormuş yumurtalıklar
Ben veremiyorum kuzum ya hiç hevsim de yok vermek için tüp bebek yaptırdım geçen ay kimyasal gebelik oldu iki buçuk yıllık evliyim sebepsiz infertilite dedi doktor ama pko başlangıcı var iki yumurtalıkta da bilmiyorum artık nasıl olacak bu ay ovulasyon testi ne başladım sana da tavsiye ederimBende 13 kilo aldimsimdi 3 kilo verdim 10 kilo kaldi umarım verebilirim
Ben gecen ay kullandim ovulasyon testlerim hep pozitif cikti birdahda cesaret edemedimBen veremiyorum kuzum ya hiç hevsim de yok vermek için tüp bebek yaptırdım geçen ay kimyasal gebelik oldu iki buçuk yıllık evliyim sebepsiz infertilite dedi doktor ama pko başlangıcı var iki yumurtalıkta da bilmiyorum artık nasıl olacak bu ay ovulasyon testi ne başladım sana da tavsiye ederim
Canım hiç biri yumurtlama değil henüzKızlar takvime göre bugün yumurtlama günüm 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün daha koyu çıktı ama bence ikisi de tam kırmızı olmadı daha teste devam etmelimiyim üzerinde tarih yazmayanı bugün yaptım hepsi genelde yakın saatlerde sıvı alımı kesilerek yapıldı
Koyulaşma var ama dimi teste devam edicem bakalımCanım hiç biri yumurtlama değil henüz
Normal her zaman ki gibi geçti.Benim olmadı canım ama zaman kaybetmek istemiyoruz gidincem doktora ama şuan adetim ve ölüyorum ağrıdan klomen den mi acaba seninde öyle oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?