- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
Doktorum reçete yazdı. Eczaneden alıp aynı hastanede hemşire vurdu.İğneyi doktorunuzmu vurduruyor yoksa siz eczaneden reçete ile mi alıp vurdurdunuz
Teste devam et canım yarın büyük ihtimalle pik olur. Ama bu pik değil dahaKızlar takvime göre bugün yumurtlama günüm 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün daha koyu çıktı ama bence ikisi de tam kırmızı olmadı daha teste devam etmelimiyim üzerinde tarih yazmayanı bugün yaptım hepsi genelde yakın saatlerde sıvı alımı kesilerek yapıldı
İnşAllah kuzum ya pik göremicem diye çok korktum ama koyulaşıyor çok şükür sanki gitgideTeste devam et canım yarın büyük ihtimalle pik olur. Ama bu pik değil daha
Teste mutlaka devam et aklına takılırsa at bnce burada bakarız Hep beraberKoyulaşma var ama dimi teste devam edicem bakalım
Henüz değil cnmBugunku testim kızlar yarın pik olur mu ne dersiniz?
Evet canım değil ama acaba yarın olur mu diye merak ettimHenüz değil cnm
Koyulaşır canım birden bire pik olur merak etme ümitsizliğe kapılmaİnşAllah kuzum ya pik göremicem diye çok korktum ama koyulaşıyor çok şükür sanki gitgide
Canım hoşfeldin seni hep topiklerde görüyorum beraber gidiyoruz sanırım inşallah bu ay olur. Kan sulandırıcı mı kullanacaksın sendeMerhabalar;
bat 8 nisan.
3 aydır palanlıyoruz. 3 ayda 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.
kullandığım ilaçlar imom,prednol,coraspin.
31 yaşndayım.
2. çocuk için uğraşıyoruz.rabbim nasip eder inşallah.
Canım yumurtlamışsındır ondan olabilirKızlar kasıklarımda hareketlenmeler var ve daha adet günüme 12 gün var
Yumurtlama günüm geçti 3-4 gün falan önceydi.Canım yumurtlamışsındır ondan olabilir
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. İlkinde de düşük vs yaşamış mıydınız benim de 2. Olacak da İnşallah.Merhabalar;
bat 8 nisan.
3 aydır palanlıyoruz. 3 ayda 2 kere kimyasal gebelik geçirdim.
kullandığım ilaçlar imom,prednol,coraspin.
31 yaşndayım.
2. çocuk için uğraşıyoruz.rabbim nasip eder inşallah.
Bende dün aynıydımKızlar kasıklarımda hareketlenmeler var ve daha adet günüme 12 gün var
Hoşbulduk.Benim sonuçlarım aysonu çıkacak. Muhtemelen pıhtılaşma var. Belli değil daha canimCanım hoşfeldin seni hep topiklerde görüyorum beraber gidiyoruz sanırım inşallah bu ay olur. Kan sulandırıcı mı kullanacaksın sende
İlk bebeğim düştü. 2. Sağlıklı doğdu. Canmİnşallah Allah gönlünüze göre versin. İlkinde de düşük vs yaşamış mıydınız benim de 2. Olacak da İnşallah.
Geçen ay kimyasal geçirdiğimde de yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı kasık ağrılarım ve gün yaklaştıkça iyice artmıştı. Yani adet gününe 10 gün falan varken hamile olduğuma oldukça emindimBende dün aynıydımpsikolojik sanırım bugün kendi kendimi kendime getirdim
Anladım canım bende de pıhtılaşma var. Hayırlısı olsunHoşbulduk.Benim sonuçlarım aysonu çıkacak. Muhtemelen pıhtılaşma var. Belli değil daha canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?