Allah hepimize hayırlısıyla nasip etsin canım inşallahİlk bebeğim düştü. 2. Sağlıklı doğdu. Canm
OZaman hadi hayırlısı canım inşallah tuttuGeçen ay kimyasal geçirdiğimde de yumurtlamadan hemen sonra başlamıştı kasık ağrılarım ve gün yaklaştıkça iyice artmıştı. Yani adet gününe 10 gün falan varken hamile olduğuma oldukça emindimve yanılmamıştım.
Öyle oluyor canım bende kızıma hamileyken 1 çöp bile almak istemedim cinsiyeti öğrendiğimde ama eşim aldı birkaç parça ve kaybettim ve kalbinin durduğunu hissettim hemen doktora gittim gerçekten durmuşAma ilginç bir şekilde bebeğin tutunamayacağını da hissetmiştim ve aklıma gelen başıma gelmişti.
Üzüldüm canım. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize de ❤Öyle oluyor canım bende kızıma hamileyken 1 çöp bile almak istemedim cinsiyeti öğrendiğimde ama eşim aldı birkaç parça ve kaybettim ve kalbinin durduğunu hissettim hemen doktora gittim gerçekten durmuşannelik işte
Amin inşallahÜzüldüm canım. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize de ❤
Senden de Allah razı olsun inşallah kuzuİnşallah hepimize canım benim Allah razı olsun
Amiiin kuzum cümlemizinHaklısın canım Allah'ım yardımcın olsun
Adete bir iki gün kala idrar testi yapın bence benim de 23 Mart pazar günü düşünüyorum yapmayıİdrar testleri regle kaç gün kala doğru sonuç verir? Bu akşam test yaptım bat 25 mart sonuç negatif çıktı ama sağ ve sol kasıklarımda batmalar var bilemedimkan testinde çıkar mı ki
Canım 3 gün kala yap yine şimdi 1 hafta var. Bence çok erken canımİdrar testleri regle kaç gün kala doğru sonuç verir? Bu akşam test yaptım bat 25 mart sonuç negatif çıktı ama sağ ve sol kasıklarımda batmalar var bilemedimkan testinde çıkar mı ki
Ben de salı veya Çarşamba tekrar ederim o zaman teşekkürlerAdete bir iki gün kala idrar testi yapın bence benim de 23 Mart pazar günü düşünüyorum yapmayı
Canım salı veya Çarşamba tekrar yapayımCanım 3 gün kala yap yine şimdi 1 hafta var. Bence çok erken canım
Neden aşılama düşünüyorsun bende bu ay yaptıracaktım. Nisana kaldım?Önümüzdeki hafta polipimi aldirip nisanda da asilama yaptirmaya karar verdim kismet bakalim hayirlisi
Canım hasta mı oldun sende? Hoş geldin
Merhaba merak ettiğim ilk gebelik miydi siznMerhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisiile bat.10 nisan
Clife ne kuzuBu ay ne kürler yapacaksınız kızlar bn C life almıştım geçen ay iyi gelmişti bu ay tekrar sipariş verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?