Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O OZaman hadi hayırlısı canım inşallah tuttu

Ama ilginç bir şekilde bebeğin tutunamayacağını da hissetmiştim ve aklıma gelen başıma gelmişti.
Öyle oluyor canım bende kızıma hamileyken 1 çöp bile almak istemedim cinsiyeti öğrendiğimde ama eşim aldı birkaç parça ve kaybettim ve kalbinin durduğunu hissettim hemen doktora gittim gerçekten durmuş annelik işte

Üzüldüm canım. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize de ❤

İdrar testleri regle kaç gün kala doğru sonuç verir? Bu akşam test yaptım bat 25 mart sonuç negatif çıktı ama sağ ve sol kasıklarımda batmalar var bilemedim kan testinde çıkar mı ki

İdrar testleri regle kaç gün kala doğru sonuç verir? Bu akşam test yaptım bat 25 mart sonuç negatif çıktı ama sağ ve sol kasıklarımda batmalar var bilemedim kan testinde çıkar mı ki
Adete bir iki gün kala idrar testi yapın bence benim de 23 Mart pazar günü düşünüyorum yapmayı

Canım 3 gün kala yap yine şimdi 1 hafta var. Bence çok erken canım

Merhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisi ile bat.10 nisan

Merhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisi ile bat.10 nisan
Merhaba merak ettiğim ilk gebelik miydi sizn kan pıhtılaşması testi istemesi çok güzel inşlh birşey çıkmaz birşey çıkarsa da devam ediyorsun ilaç alıyorsun duruma göre. Birde o hemen çıkmıyor sonucu bildiğim geç çıkar. İnşallah sağlıklı bir hamileliğin olur tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…