Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm 5 kere hamile kaldim 2 kizim var cok şükür 1 boş,1 kimyasal birde kalp atimi durmistu 16 haftalikken
eylul ayinda bos gebelik yasamistim.birde bu ay yasadim onun icin istedi dr
Ya oylemi cnm esim egtim.ve arastirma hastanesinde sormus hemen cikar demis neyse artik gec olsunda guc olmasindemi
Amin cnm rabbim isteyen herkese tattirsin inşllah en kisa zamanda

Tamam kuzu bi bakayım msjn arada kaynamış yeni gördüm ay deneyim bende ayaklarımı dikeyim şans bakalım

Amin inşlh. Sizin durum bir yerden alıp bir yerden vermiş olmuş yinede ne güzel kızlarınız varmış. Rabbim 3.yü de nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli Normalde bir düşük olunca yapmıyorlar doktorlar da o ikinci düşük olursa araştırma yapıyorlar. Benim bir düşüğüm oldu bana yapmadılar daha sonra 1 kimyasalım oldu onu da sonradan olduğu için tekrar gidip yaptıramadım. Bende araştırmada yaptırmak istiyorum ne kadar üçret aldılar öğrenebilir miyim ya da alıyorlar mı nasıl oluyor işlem eşinizdende aldılar mı kan?

Merhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisi ile bat.10 nisan
Canım inşallah temiz çıkar sadece kan pıhtılaşması için mi test istedi yoksa eşinden de aldılar mı kan? Eğer sadece kan pıhtılaşması ise 15 güne çıkar. Bende de var durumuna göre kan sulandırıcı veriliyor

Devlet hastanesi ücret almaz canım eşinden de alınmalı kan

Amin cnm Allah razı olsun cnm ozelde yaptiracaktim bir tup kan icin 600 tl istediler.Egtim ve araştırmada almiyorlar ucresiz .Daha yaptırmadım haftaya yaptiracagam insallah testi Tekrar dr muayene edecekmiş ona gore esimden alirlar kan galiba
Kimyasalim yeni oldu cnm

Guzel dualarin için teşekkür ederim cnm
Kan pihtilasmasi icin istedi ozelde ki dr ora pahali gelinde devlettw yaptiracagam canim inşallah haftaya
Insllah cikmaz cnm birsey cok yipratici oldu benim icin hem bos gebelik gecirip arkasina kimyasal olmasi sebeb ne bilmiyorum acaba ara verince çocuklar arasında zor mu oluyor tekrar hamile kalmak bilmiyorum

Cümlemizden razı olsun..
Kimyasal adet gibi sadece ağır ve kanamalı oluyor akıp gidiyor bir nebze tez topluyor insan vucud olarak hatta arkasından hemencik hamiş kalanlar oluyor ama sıkıntı pıhtılaşma ise eğer Bebiş durmuyor hayırlı güzel haberler alırsınız inşlh. bana haftaya yaptırdığınız işlemleri Unutmazsınız söyler misiniz buradan merak ediyorum yaptırmadığım sadece bu kaldı benim

Devlet hastanesi ücret almaz canım eşinden de alınmalı kan
Tşkr ederm bilginiz için. Aslında bende öyle biliyorum ama bazı doktorlar neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum bana yapamam doktorun isteyecek dedi Birde ücret verme boşuna deyince kafam karıştı açıkçası. Bende hiç ücret alındığını duymamıştım. Rahim filmi filan bedava yaptırdım araştırmada. Böyle konuşması garibime gitti zaten çok yordu beni kadın. Anlamıyorlar kimisi anlamak istemiyor..

Inşallah sizde guzel haberler alirsiniz aslinda stresinde büyük rolu var hayatımızda ben bos gebelikten sonra ilk denenmde hamile kaldim diye sevinirken kimyasal oldu bazen herseyi oluruna birakmak en güzeli nasipte olmayinca ne kadar cabalarsan cabala olmiyorrabbim sizede en kisa zamanda sağlıklı evlat versintabiki yaptirdigim işlemleri yazarim buraya sizin ilk bebeginiz mi olacak

Benimde boş gebeliğim oldu 8 hftlk. Birde kmysl. 3 yldr evliyim hala bulamadım bebeğimi anne adayı olarak peşindeyim. Stres ister istemez engel olamıyor oluyor insan ki rahat olmadıkça olmaza sarıyor iş relaks olmak lazım. Benim eşim 5 aydır iş gereği yanımda yok 3 aydır da ovulasyon kullanıyorum pik görünce geliyor izin alıp öyle denemeler içindeyim. Doktorlar sebepsiz infertilite dediler tanıyı öyle koydular bize.
Allah Vermeyince vermiyor nasip zamanı var diye düşünüyorum bekliyorum.

Onla alakası yok canım bence. Kimisi arka arkaya yaptığın için oluyor diyor kimisi ara verdiğin için diyo ama bunlar bence yanlış bilgiler. Bende öyle diyordum bişey yoktur diye çünkü sağlıklı oğlum var. Ama bende de çıktı kan pıhtılaşması üzülme. Kolayı var sadece kan sulandırıcı kullanacaksın çaresi var çıksa bile.

Canım ben düşük yaptığımda doktor bebekten parça alınsın dedi özeldeki doktor. Bende açıkçası yapamadım. Zaten zordu 5,aylık kaybettim bakamadım da. Yaptıramadım. O yüzden devlete gittim. Böyle böyle. 2 tane düşüğüm var ama 3 dedim. Özeldeki doktorum bu testi yaptırmamızı söyledi dedim. Halbuki demedi. Tamm dediler aldılar. Napıyım 2 düşük desem yapmayacaklar. İnsanı mecbur bırakıyorlar maalesef yalan söylemeye

Öyle oldu sanki hayırlısı inşallah haberleri de beraber alırız. Eşim uyudu artık gece kanına girmem lazım adam da yıldı ne diyim
Kuzu 20 21 22.gunler sanırım önemli gibi duruyor ya bakalım nasip valla benim kanına girmeme gerek yok isteyim yeter ama istemiyorum yıldım duştan banu çiftçinin videosunu izledim baya bilgilendim çok sağol canım ayriyeten çikolata kistine çekmiş olduğu videoyu da izledim onda da yıkıldım şekeri hayatımdan çıkartmam gerek zayıflamam gerek bu kistten kurtulmam gerek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…