Cnm.kafana takma bak benim iki kizlarimin arasi 6 yil o 6 yilda neler denedim neler demekki zamani varmis insallah senin kuzucugunda anne ve babasini fazla bektemeden bu ay size sürpriz yaparBenimde boş gebeliğim oldu 8 hftlk. Birde kmysl. 3 yldr evliyim hala bulamadım bebeğimianne adayı olarak peşindeyim. Stres ister istemez engel olamıyor oluyor insan ki rahat olmadıkça olmaza sarıyor iş relaks olmak lazım. Benim eşim 5 aydır iş gereği yanımda yok 3 aydır da ovulasyon kullanıyorum pik görünce geliyor izin alıp öyle denemeler içindeyim. Doktorlar sebepsiz infertilite dediler tanıyı öyle koydular bize.
Allah Vermeyince vermiyor nasip zamanı var diye düşünüyorum bekliyorum.
Teşekkür ederim CnmOnla alakası yok canım bence. Kimisi arka arkaya yaptığın için oluyor diyor kimisi ara verdiğin için diyo ama bunlar bence yanlış bilgiler. Bende öyle diyordum bişey yoktur diye çünkü sağlıklı oğlum var. Ama bende de çıktı kan pıhtılaşması üzülme. Kolayı var sadece kan sulandırıcı kullanacaksın çaresi var çıksa bile.
Bende usandım ama artık şu yum günleri bitene kadar napıyım idare etcez.Kuzu 20 21 22.gunler sanırım önemli gibi duruyor ya bakalım nasipvalla benim kanına girmeme gerek yok isteyim yeter ama istemiyorum yıldım duştan banu çiftçinin videosunu izledim baya bilgilendim çok sağol canım ayriyeten çikolata kistine çekmiş olduğu videoyu da izledim onda da yıkıldım şekeri hayatımdan çıkartmam gerek zayıflamam gerek bu kistten kurtulmam gerek Allahın izniyle
Amin inşallah hep beraber alırızTeşekkür ederim Cnmhakkımızda ne hayirlisi ise onu nasip etsin rabbim güzel haberler alacagan ay olsun cnm insallah
Evet canim hosbuldumCanım hasta mı oldun sende? Hoş geldin
Belirtileriniz var mı ne zaman idrar testi yapmayı düşünüyorsunuzBat 22 mart yaş 38
kür gibi bi karışım bal hayıt otu felan varClife ne kuzu
Spor sağlıktır bi sorun oluşturmaz aksine kilo problem olur hem sporla kendini daha iyi hissedersinnGünaydın herkese
Kızlar ben alt karın ve üst karın bolgesinde yağlanma yaşıyorum başka hiçbir yerde kilo yok sadece göbekte. Bunun için yürüyüş ve evde karın çalışmak istiyorum. Bunun hamile kalmama bir zarari olur mu
Bendede yumurtlamayı görmemi sagladı ama gebe kalabildimmi bilmiyorumBen yaptım bende pek bi işe yaramadı dilerim sana yarar
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için bende öyle düşünüyorum bugun başlayacağım inşallahSpor sağlıktır bi sorun oluşturmaz aksine kilo problem olur hem sporla kendini daha iyi hissedersinn
Ahh durumdan bende muzdaribim bende dün evde başladım mekik çekmeye azcı a diyet yapıp 5 kilo vermem lazımGünaydın herkese
Kızlar ben alt karın ve üst karın bolgesinde yağlanma yaşıyorum başka hiçbir yerde kilo yok sadece göbekte. Bunun için yürüyüş ve evde karın çalışmak istiyorum. Bunun hamile kalmama bir zarari olur mu
İnş tutar canım inş rabbim gönlüne göre versin inş herşeyi bir umuttur diye yapıyoruz maalesefBendede yumurtlamayı görmemi sagladı ama gebe kalabildimmi bilmiyorumgergin bekleyişteyimm ..
Öyle tabi canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahİnş tutar canım inş rabbim gönlüne göre versin inş herşeyi bir umuttur diye yapıyoruz maalesef
Benimde 26 mart sik idrara cikiyorum akintim cok fazlacaMerhaba bat 31 mart yaş 26
Be
Benimde 26 mart sik idrara cikiyorum akintim cok fazlaca
Ben 3 haftada bir adet görüyorum 21 günde bir 3 mrta kürtaj oldum kurtajdan sonra ilislim olmustu 26 adet görmem gerekiyor yumurta takip falan yapmam bilmem yani kendim vucudumu tanirim az cok biliyorum bundan önceki gebiligimi subatin 17 de ögrenmistim beta 13leBen bu ay Clife macun ve ovulasyon deniyorum dün pik oldu dünü ve bu 2 günü degerlendirecezbuda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?