Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm.kafana takma bak benim iki kizlarimin arasi 6 yil o 6 yilda neler denedim neler demekki zamani varmis insallah senin kuzucugunda anne ve babasini fazla bektemeden bu ay size sürpriz yaparbazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim

Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bat 15 Nisan
32 yaşındayım
4. ay için deneyeceğim, inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun

Teşekkür ederim Cnm hakkımızda ne hayirlisi ise onu nasip etsin rabbim güzel haberler alacagan ay olsun cnm insallah

Bende usandım ama artık şu yum günleri bitene kadar napıyım idare etcez. İnşallah kurtulursun canım Herşeyin bi çaresi var nihayetinde.

Kızlar günaydın ben bu arada maydanozla süt buharı diye bişey duydum bilen uygulayan var mı acaba

Günaydın herkese
Kızlar ben alt karın ve üst karın bolgesinde yağlanma yaşıyorum başka hiçbir yerde kilo yok sadece göbekte. Bunun için yürüyüş ve evde karın çalışmak istiyorum. Bunun hamile kalmama bir zarari olur mu

Spor sağlıktır bi sorun oluşturmaz aksine kilo problem olur hem sporla kendini daha iyi hissedersinn

Spor sağlıktır bi sorun oluşturmaz aksine kilo problem olur hem sporla kendini daha iyi hissedersinn
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için bende öyle düşünüyorum bugun başlayacağım inşallah

Ahh durumdan bende muzdaribim bende dün evde başladım mekik çekmeye azcı a diyet yapıp 5 kilo vermem lazım

Ben bu ay Clife macun ve ovulasyon deniyorum dün pik oldu dünü ve bu 2 günü degerlendirecez buda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
Be

Benimde 26 mart sik idrara cikiyorum akintim cok fazlaca

Eklentiler

• 20210318_122312.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben bu ay Clife macun ve ovulasyon deniyorum dün pik oldu dünü ve bu 2 günü degerlendirecez buda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
Ben 3 haftada bir adet görüyorum 21 günde bir 3 mrta kürtaj oldum kurtajdan sonra ilislim olmustu 26 adet görmem gerekiyor yumurta takip falan yapmam bilmem yani kendim vucudumu tanirim az cok biliyorum bundan önceki gebiligimi subatin 17 de ögrenmistim beta 13le

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…