Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 5 yaşında 1 kızım var 2. 'yi yaklaşık 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama nasip olmadı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.

Benim 5 yaşında 1 kızım var 2. 'yi yaklaşık 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama nasip olmadı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.
Amin insallah ınsallah hayirlisi olsun hakkinizda sızinde

Evet canim hosbuldum bir yakamizi birakmadi bu kirmizilar bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim ebru hanimin masaj ve yogalarini yapacagim
Bence çok ilgi görüyor bizden düşmüyor yakamızdan kırmızı bize çok yakışıyor sanırsam er ya da geç düşecek başaracağız içimde öyle his varben nefes aldırcam bu ay çok relaks halim var ona sinsi takılcam masajlar çok iyi gerçekten iş görüyor ben geçen ay yaptım canım

İnan canım kim şunu yap dese yapmadığım birşey yok. Tıbbı bilimsel yönden de ve manevi yönden de hatta kocakarı yöntemleri de ben çığır açtım ama yok anacım gelmiyorum şuan yorma kendini beni bekle diyor bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan. Allah büyük yol uzun göreceğimiz şeyler var nasipse hepimize hayırlı evlad sağlıklı evlad nasip etsin Rabbim doğru zamanda

Merhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisi ile bat.10 nisan
valla canım bende kimyasal geçirdim. 2019 aralık ayında. rahmin toparlanması en az 3 ay demişti doktorum. ve ben 1 yıldır bekliyorum daha yeni çalışmalara başladık bence acele etme. doktorun sana da söyleyecektir beklemeni

Valla bende sinir oluyorum böyle olmalarına ben keyifliyim onların streslerini çekmeye sankim. Ama dur bende yaptırcam görürler onlar. Neden böyle zorluyorlar orasını çözmüş değilim ben altı üstü kan alacak yollayacak değil mi? Kafam almıyor. Peki merak ettiğim eşiniz için yapıldı mı? Ne çıktı sonuçlarınız?

Canım yaş kaç senin

Neden aşılama düşünüyorsun bende bu ay yaptıracaktım. Nisana kaldım?
Valla canisi yas olmus 37 . Asiri stresli yogun bir iste calisiyorum. Neredeyse 12 saate yakin gunde . Amh dusuk 8 aydir olmuyor . Artik biseyler yapmak lazim.tup bebek suan dusunmuyorum o son care artik. Bu ay operasyon gecirip onumuzdeki ay da asilama isine giricem. Bu ay oyuzden takibi biraktim kor goze parmak gibi olur molur ne me lazimYoruldum valla. Ha onunda sak diye ilkinde tutacagi garanti degil ama boyle de zaman geciyor. Sen neden asilama tercih ediceksin?

Son düzenleme:
Doktorcum tavsiye etti. Sebepsiz infertilite tanısı koydu doktor. İstersen aşılama yapalım dedi bende tamam dedim ama iki aydır doktorum yok adetime denk gelmiyor ya izinli ya ameliyat işine denk geldim bu ayda kaldım geriye. Zaten araştırmada yaptırcam özele verebilecek param yok maddi olarak. Artık inan ki olursa olur olmazsa Allah bilir kısmındayım. Vazgeçmedim koşuyorum peşinden gelmeden dünyaya. Uğraştığımıza değer inşlh.

Doktorun iyi olsun yer onemli degil bence. Devlette de cok iyi doktorlar var . Valla cok takiyorum ben ama takinca da olmuyor yani sal gitsin dimi. Bir de su polip olayi korkutuyo cok gozumu. Ameliyat degil ama sonucta yatacaksin o masaya anestezi alacaksin. Benim icin buyuk bi mesele umarim Allah hakkimizda hayirlisini gosterir ne diyim . Benim devletle ugrasacak zamanim yok . Mecbur ozele gidiyorum .Kazandigim parayi bunlara veriyorum bende iste . Bu arada bidoktor dinledim sebepsiz infertelite yok dedi ama . Herkes de bisey soyluyor anacim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…