Benim 5 yaşında 1 kızım var 2. 'yi yaklaşık 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama nasip olmadı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.Ben 3 haftada bir adet görüyorum 21 günde bir 3 mrta kürtaj oldum kurtajdan sonra ilislim olmustu 26 adet görmem gerekiyor yumurta takip falan yapmam bilmem yani kendim vucudumu tanirim az cok biliyorum bundan önceki gebiligimi subatin 17 de ögrenmistim beta 13le
Amin insallah ınsallah hayirlisi olsun hakkinizda sızindeBenim 5 yaşında 1 kızım var 2. 'yi yaklaşık 1 buçuk yıldır düşünüyoruz ama nasip olmadı. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar nasip etsin.
Bence çok ilgi görüyor bizdenEvet canim hosbuldumbir yakamizi birakmadi bu kirmizilar bu ay nefes aldirmicam cok kararliyim ebru hanimin masaj ve yogalarini yapacagim
İnan canım kim şunu yap dese yapmadığım birşey yok. Tıbbı bilimsel yönden de ve manevi yönden de hatta kocakarı yöntemleri deCnm.kafana takma bak benim iki kizlarimin arasi 6 yil o 6 yilda neler denedim neler demekki zamani varmis insallah senin kuzucugunda anne ve babasini fazla bektemeden bu ay size sürpriz yaparbazen duadan baska yapacak birseyimiz kalmiyor insallah rabbim sanada en kisa surede tattirsin cnm hz.ibrahim ve hz.zekeriyanin dualarini okumuna tavsiye ederim
ne işe yarıyormuş canımBen prowomen aldım bugün başladım bi arkadaş önerdi inşallah fayda görürüm,
C life bana geçen ay çok iyi geldi bu 2. Ay bakalmBen bu ay Clife macun ve ovulasyon deniyorum dün pik oldu dünü ve bu 2 günü degerlendirecezbuda dünkü ovulasyon testim adetin ilk gününü sayarsak 15. Günde yumurtlama oldu.
Evet faydası çok gerçekten dün müthiş şekilde yumurtalıklarım ağrıdı macun sayesinde yumurtlamayi hissedebiliyor insanC life bana geçen ay çok iyi geldi bu 2. Ay bakalm
valla canım bende kimyasal geçirdim. 2019 aralık ayında. rahmin toparlanması en az 3 ay demişti doktorum. ve ben 1 yıldır bekliyorum daha yeni çalışmalara başladık bence acele etme. doktorun sana da söyleyecektir beklemeniMerhaba kizlar bu ay kimyasal gebelik yasadim ve dr kan pıhtılaşma testi istedi acaba daha once basina gelen var mi nasıl bir yol izlediniz.Eger sonuclarda insllah birsey cikmazsa bu ayda denemek istiyorum hayirlisiile bat.10 nisan
Valla bende sinir oluyorum böyle olmalarına ben keyifliyim onların streslerini çekmeye sankim.Canım ben düşük yaptığımda doktor bebekten parça alınsın dedi özeldeki doktor. Bende açıkçası yapamadım. Zaten zordu 5,aylık kaybettim bakamadım da. Yaptıramadım. O yüzden devlete gittim. Böyle böyle. 2 tane düşüğüm var ama 3 dedim. Özeldeki doktorum bu testi yaptırmamızı söyledi dedim. Halbuki demedi. Tamm dediler aldılar. Napıyım 2 düşük desem yapmayacaklar. İnsanı mecbur bırakıyorlar maalesef yalan söylemeye
Merhaba ilk hamileliğiniz mi olacakMerhabalar beni de listeye eklermisniz bat 13.04 görünüyor 33 yaşındayım
Yok canım 2. Olacak Rabbim nasip ederse 9 yaşında bir oğlum varMerhaba ilk hamileliğiniz mi olacak
Canım yaş kaç seninİnan canım kim şunu yap dese yapmadığım birşey yok. Tıbbı bilimsel yönden de ve manevi yönden de hatta kocakarı yöntemleri deben çığır açtım ama yok anacım gelmiyorum şuan yorma kendini beni bekle diyor bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan. Allah büyük yol uzun göreceğimiz şeyler var nasipse hepimize hayırlı evlad sağlıklı evlad nasip etsin Rabbim doğru zamanda
Aramızda 3 yaş varmış30 yaş
Sizin ilk miMerhaba ilk hamileliğiniz mi olacak
Valla canisi yas olmus 37 . Asiri stresli yogun bir iste calisiyorum. Neredeyse 12 saate yakin gunde . Amh dusuk 8 aydir olmuyor . Artik biseyler yapmak lazim.tup bebek suan dusunmuyorum o son care artik. Bu ay operasyon gecirip onumuzdeki ay da asilama isine giricem. Bu ay oyuzden takibi biraktim kor goze parmak gibi olur molur ne me lazimNeden aşılama düşünüyorsun bende bu ay yaptıracaktım. Nisana kaldım?
Maalesef,hem de 5 ay kullandim.femara istedigimi soyledim fark yok dedi ama olmadi yineSizinde mi olmadı
Doktorcum tavsiye etti.Valla canisi yas olmus 37 . Asiri stresli yogun bir iste calisiyorum. Neredeyse 12 saate yakin gunde . Amh dusuk 8 aydir olmuyor . Artik biseyler yapmak lazim.tup bebek suan dusunmuyorum o son care artik. Bu ay operasyon gecirip onumuzdeki ay da asilama isine giricem. Yoruldum valla. Ha onunda sak diye ilkinde tutacagi garanti degil ama boyle de zaman geciyor.Sen neden asilama tercih ediceksin?
Doktorun iyi olsun yer onemli degil bence. Devlette de cok iyi doktorlar var . Valla cok takiyorum ben ama takinca da olmuyor yaniDoktorcum tavsiye etti.Sebepsiz infertilite tanısı koydu doktor. İstersen aşılama yapalım dedi bende tamam dedim ama iki aydır doktorum yok adetime denk gelmiyor ya izinli ya ameliyat işine denk geldim bu ayda kaldım geriye. Zaten araştırmada yaptırcam özele verebilecek param yok maddi olarak. Artık inan ki olursa olur olmazsa Allah bilir kısmındayım. Vazgeçmedim koşuyorum peşinden gelmeden dünyaya. Uğraştığımıza değer inşlh.
Evet o yüzden sordum yaşım 31 bu gün denemeye başlayacağız inşallah sorun yaşamam herkes yaşın geç falan diyodaSizin ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?