Senin yasin gec se biz olelim kiz :) 35 oncesinde skinti yok eger sende ozel bi durum yoksa.Evet o yüzden sordum yaşım 31 bu gün denemeye başlayacağız inşallah sorun yaşamam herkes yaşın geç falan diyoda
Ben bu doktorum hariç 8 doktora gittim. Hepsi tahlillerimi yaptı elime verdi olur temiz herşey dedi eve yolladıDoktorun iyi olsun yer onemli degil bence. Devlette de cok iyi doktorlar var . Valla cok takiyorum ben ama takinca da olmuyor yanisal gitsin dimi. Bir de su polip olayi korkutuyo cok gozumu. Ameliyat degil ama sonucta yatacaksin o masaya anestezi alacaksin. Benim icin buyuk bi mesele umarim Allah hakkimizda hayirlisini gosterir ne diyim . Benim devletle ugrasacak zamanim yok . Mecbur ozele gidiyorum .Kazandigim parayi bunlara veriyorum bende iste . Bu arada bidoktor dinledim sebepsiz infertelite yok dedi ama . Herkes de bisey soyluyor anacim .
Yok artık ne geçi millet 40 da doğuruyor olurmu öle şey milletin ağzı her yöne dönüyor boşver milleti sen içinden ne geçiyorsa yapEvet o yüzden sordum yaşım 31 bu gün denemeye başlayacağız inşallah sorun yaşamam herkes yaşın geç falan diyoda
Ayy kuzum agzin bal yesin . Dualarin da kabul olsun bebisin kucagini doldursunBen bu doktorum hariç 8 doktora gittim. Hepsi tahlillerimi yaptı elime verdi olur temiz herşey dedi eve yolladıhiçbirinden farklı şey duymadım. Hafif enfeksıyon var ilaç yazdı kimisi. Neyse bu kadın gitmişti hastaneden geri geldi o kadar tatlı o kadar iyi ki bulmak zor oluyor bu şekilde Kadın izin alsa hakkı ama çok neşeli insanın içi kaynıyor. Bana tekrar bütün tahlilleri o da yaptı herşey iyi neden olmaz ki eşine yaptırdın mı dedi onu da iki kere götürdüm dedim birşey çıkmadı. Sonra dedi sana aşılama yapayım birde dedi film çekti dene gel olmazsa dedi. Bende ovulsayon ile eşim izin alıyor o zamana değerlendiriyoruz işte nasip olmadı bu pamuk doktoruma gitmek bende hayırlısı vardır bunda dedim devam ölüm yok sonunda çocuk olmayan bir sürü insan var onu da yaşamak var Allah işini bilir sen polip işinden hiç korkma o çok basit bırak içini öyle şeylerle doldurmayı eğlence olarak düşün yatcan kalkıcan odadasın bak dediğimi aklına getir anestezi iyi ki var ben ayık kafa katlanamazdım hiçbir şeye. Onları doktorun temizleyecek sen hamiş olacaksın inşlh
Zorluğu yok ki yine yapıyorum bat çatlama hepsi değerlendiyorum bunun batını da buluyom istediğini de veriyom bir damla ile olacaksa olur. Amma yok yani. Bu işler ummadığımız anda olurAyy kuzum agzin bal yesin . Dualarin da kabul olsun bebisin kucagini doldursunsenin isinde zormus valla . Anam benimki yanimda gerci yine olmuyo
Ben hep soyle dua ederim Allah hayirli zamanda hayirlisiyla versin insallah ne verecekse. Benim hicbiseyim cok kolay olmadi bu da boyle olacak sanirim kanirtarakneyse gec olsun guc olmasin. Eskiden 3 cocuk yapicam derdim yas geldi kaca ,bi olsun benim olsun modundayim artik sana sorucam sorucam unutuyorum. Karadenizli misin sen ?
Benide listeye ekler misin canmNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
�
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan @gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38 @pomegranate_ 6 nisan 28 @142536 8 nisan 24 @Egenin incisi1 8 nisan 30 @mysteryhrn 28 mart 27 @Huzurluanne 28 mart 29 @ladymiracle 8 nisan 31 @morbalikkk2021 27 mart 25 @bendislimon 4 nisan 29 @gozdecikcik17 21 mart 30 @Zeyneptaa 27 mart 25 @coronabride 2 nisan 33 @Cirius 8 Yusra-61 17 nisan 30 @Mavissss1 4 nisan 26 @Denoom 31 mart 35 @M e g g 5 nisan 27
@Dely38 10 nisan 27 LeyLA84db 5 nisan 37 @Narence06 4 nisan 25 @damlacross 7 nisan 24 @gokkusaginadusenbukalemun 1 nisan 31 @eddagokhan 30 mart 28 @dilo00 28 mart @Tmavii 20 mart 26 @Gobekadimyokbenim 5 nisan 31 @wonderful0606 9 nisan 26
@Saripapatya22 10 nisan 30 @zizi353535 25 mart 33 @9ozom 9 nisan 28 @pinkcar 28 mart 27 @yakamoz-91 31 mart 29 @Tomris8 22 mart 26 @SAREZGI 23 nisan 29 Rapunzel90 10 nisan 31 @Srks 6 nisan 25 @yeni minnak 10 nisan 28
@Mrsx94 20 mart 27 @ozlemsgbl 12 nisan 27 @Balkiz94 13 nisan 27 @burcuerva 16 nisan 32 @yakisiklikadin 19 mart 30 @Haso18 20 nisan 19 @morkagit 11 nisan 27 @Khalesi1 6 nisan 24 @Ezgiliezgi 10 nisan @Zenna 2 nisan
@Gokcelim 21 mart 28 @Sevm57 8 nisan 25 Arsoney 13 nisan 33 @Vanillin 8 nisan 24 @bbusraa61 2 nisan 25 @Derin1111 3 nisan 28 @pofudukbiri 25 @asuella 9 nisan 39 @Nurimran 23 nisan 22 @kozalak11 17 nisan 24
@yeshll 18 nisan 27 @Smrolcy 10 nisan 42 @Asena59 1 nisan 28 Insolsun 17 nisan 28 @fattee 10 nisan @Hayat su 0606 2 nisan 25 @Funda44 4 nisan 25 @SssMK 20 nisan 28 daydream34 13 nisan 28 @Aspandas 1 nisan 27
@eymentaa 8 nisan 31
Zorluğu yok ki yine yapıyorum bat çatlama hepsi değerlendiyorum bunun batını da buluyom istediğini de veriyom bir damla ile olacaksa olur. Amma yok yani. Bu işler ummadığımız anda olurbende böyle herşeyi zor olanlardanım bekarlık hayatımda öyleydi evlendim şimdi çocuk meselesi zorluyor ama sonunda Allah al kulum der en güzel haliyle verirdi o halini bekliyorm. Evet karadenizliyim ben ordu eşim trazbon
Wuuu seni bir ajan gordum bu ayBence çok ilgi görüyor bizdendüşmüyor yakamızdan kırmızı bize çok yakışıyor sanırsam er ya da geç düşecek başaracağız içimde öyle his var ben nefes aldırcam bu ay çok relaks halim var ona sinsi takılcam masajlar çok iyi gerçekten iş görüyor ben geçen ay yaptım canım
Canım normal karşılanıyor 2 düşük onun için hele kimyasalı düştükten bile saymıyorlar kan pıhtılaşması ile alakalı olmadığı için.. Eşimden de aldılar benden de aldılar genetik temiz çıktı sorun yok ama kan pıhtılaşması var. Gebe kalınca iğne kullanacakmışım. Birde ben ekstra olarak romatolojiye de gittim orda bağışıklığıma baktırdım AFS lupus gibi hastalıklara bakılıyor şükür onlar da temiz çıktı..Valla bende sinir oluyorum böyle olmalarına ben keyifliyim onların streslerini çekmeye sankim.Ama dur bende yaptırcam görürler onlar. Neden böyle zorluyorlar orasını çözmüş değilim ben altı üstü kan alacak yollayacak değil mi? Kafam almıyor. Peki merak ettiğim eşiniz için yapıldı mı? Ne çıktı sonuçlarınız?
Allah almasın içimde çok güzel enerji varWuuu seni bir ajan gordum bu aysuper taktik bende oyle yapayım bari
Bende de pıhtılaşma olblr çünkü ailede varCanım normal karşılanıyor 2 düşük onun için hele kimyasalı düştükten bile saymıyorlar kan pıhtılaşması ile alakalı olmadığı için.. Eşimden de aldılar benden de aldılar genetik temiz çıktı sorun yok ama kan pıhtılaşması var. Gebe kalınca iğne kullanacakmışım. Birde ben ekstra olarak romatolojiye de gittim orda bağışıklığıma baktırdım AFS lupus gibi hastalıklara bakılıyor şükür onlar da temiz çıktı..
Ya ben takmam aslında teyzem 36 da doğurdu ilk bebeğini ama insanlar beni deli ediyor toplum baskısını bilirsiniz 3 yıllık evliyim muayene olmuştum daha önce sorun yoktu . Etrafımda herkes evlenip hemen çocuk yaptığı için ben hemen yapmayınca sorun var sanıyorlarSenin yasin gec se biz olelim kiz :) 35 oncesinde skinti yok eger sende ozel bi durum yoksa.
Peki nerde duruyorsun? Trabzon neresi?amin insallah. Bende Trabzonluyum ,esim samsunlu
Baskı yapana sende yap çat çat vur lafıYa ben takmam aslında teyzem 36 da doğurdu ilk bebeğini ama insanlar beni deli ediyor toplum baskısını bilirsiniz 3 yıllık evliyim muayene olmuştum daha önce sorun yoktu . Etrafımda herkes evlenip hemen çocuk yaptığı için ben hemen yapmayınca sorun var sanıyorlar
Evet benden çok meraklı herkes bebek yok mu diye çalışıyorum borçlarım var pat diye yapamam uygun zamanı bekledim doğurmakla iş bitmiyor ki hem maddi hem manevi büyük sorumlulukYok artık ne geçi millet 40 da doğuruyor olurmu öle şey milletin ağzı her yöne dönüyor boşver milleti sen içinden ne geçiyorsa yap
Evet ben denemedim ama korundum doğum kontrol geri çekme vs . Hazır hissetmiyordum kendimi çalışıyorum borçlarım falan vardı şimdi ilk deneyeceğiz işte inşallah hemen tutar da bizde anne oluruzzBaskı yapana sende yap çat çat vur lafıben öyle yapıyorum işine baksın herkes. Allahın işine karışanın sonlarını gördüm ben bebek olsada huzurları yok psikolojisi bozuk topluma karışacak o çocuklar sonra. Salla sen onları onları düşünüp ne üzül ne stres yap. Bizim olmama stresimiz bize yeter zaten. Benimde 3 yldr yok senin de mi hiç yok canım ya
Bende az önce doktordan geldim ilk defa klomen kullanmıştı bu ay yine verdi adetin 5. Günü başlıycam kısmetse.. Ama kesin hamile kalıcak sın yaz gebe geziceksin diyo adam çok umutlu bir şekilde inşallah yanılmaz Allahım kısmet etsin isteyen herkeseMaalesef,hem de 5 ay kullandim.femara istedigimi soyledim fark yok dedi ama olmadi yine
Buraya bunları söylemek için üye olmuşsunuz daha bir kaç saat önce. Bu tür reklamlar yasak, birazdan el sallarız sizeNeden? İstediğiniz her inandırıcı bilgiyi paylaşabilirim. Ebeyim ve akademik çalışma için sizlerden destek istiyorum. Amacımız belli, her iznimiz var, her belgemiz var. Sadece sizden çalışmamızın anketini doldurmanızı rica ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?