Ben denedim olmadıEvet ben denemedim ama korundum doğum kontrol geri çekme vs . Hazır hissetmiyordum kendimi çalışıyorum borçlarım falan vardı şimdi ilk deneyeceğiz işte inşallah hemen tutar da bizde anne oluruzz
Aminnn inşallah bakalım beni neler bekliyorBen denedim olmadısen demedin iş yine aynı gibi nasip zamanı önemli canım ya deneğimde düşük oldu sonrası olmadı hala arıyorum. Tutar nasipse neden olmasın ki olanlara veren Allah bizimde payımızı ayırmıştır
Cidden birde yeni açmış ava çıkmış avcı gibiBuraya bunları söylemek için üye olmuşsunuz daha bir kaç saat önce. Bu tür reklamlar yasak, birazdan el sallarız size
Canım inşlh. Batlarımız aynı sankim bakarken gördüm kimlerle aynıyım diyeBende az önce doktordan geldim ilk defa klomen kullanmıştı bu ay yine verdi adetin 5. Günü başlıycam kısmetse.. Ama kesin hamile kalıcak sın yaz gebe geziceksin diyo adam çok umutlu bir şekilde inşallah yanılmaz Allahım kısmet etsin isteyen herkese
Hayır canım o her ay olmaz bendr arada bir oluyor. Ama o kan pıhtılaşması bunla alakalı bişey değil canım.Bende de pıhtılaşma olblr çünkü ailede varkan pıhtılaşması varmış ya hani sende adetin nasıl oluyor onu merak ettim açıkçası? Yoğunluğu pıhtı çok mu?
Aaa öylemi canım benim ki 17 Nisan.. Pazar günü tekrar klomen başlıycam doktorum çok motive edici konuştu morelim düzeldi benimde inşallah hepimiz mutlu oluruzCanım inşlh. Batlarımız aynı sankim bakarken gördüm kimlerle aynıyım diye
İşte onu merak ediyorum adete yansıyor mu canım ondan sordum. Ben güzel adet oluyorum rutin düzen bazen şaşar ama iyi.Hayır canım o her ay olmaz bendr arada bir oluyor. Ama o kan pıhtılaşması bunla alakalı bişey değil canım.
Aynen cnmİnan canım kim şunu yap dese yapmadığım birşey yok. Tıbbı bilimsel yönden de ve manevi yönden de hatta kocakarı yöntemleri deben çığır açtım ama yok anacım gelmiyorum şuan yorma kendini beni bekle diyor bende artık o moddayım. Alıştım beni çok stres almıyor önceden aşırı olurdu ama şimdi çok değil bir yerden sonra normal oluyor insan. Allah büyük yol uzun göreceğimiz şeyler var nasipse hepimize hayırlı evlad sağlıklı evlad nasip etsin Rabbim doğru zamanda
Cok teşekkür ederimvalla canım bende kimyasal geçirdim. 2019 aralık ayında. rahmin toparlanması en az 3 ay demişti doktorum. ve ben 1 yıldır bekliyorum daha yeni çalışmalara başladık bence acele etme. doktorun sana da söyleyecektir beklemeni
Bugün sağlık ocağına gidyrm karar vericem ne yapacağımı.Aaa öylemi canım benim ki 17 Nisan.. Pazar günü tekrar klomen başlıycam doktorum çok motive edici konuştu morelim düzeldi benimde inşallah hepimiz mutlu oluruzsenin nasıl klomen kullanıcak mısın sende
Yaptım ters düz ne gelirseAynen cnmdoğru zamani bekliyoruz ozaman bu arada bende yumurtlama masaji ve ters poziyonda hamile kalmistim belki faydasi olur diye soylemek istedim
Cok teşekkür ederimzaten yeni oldu kimyasalim simdi deger dustumu diye 2 gune bir takip ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bekliyoruz bakalim zaten bu surectede testler falan var hayirlisi olsun hakkimizda hepimizinde
Canım onla alakası yok diye biliyorum ben. Bide tabi dereceleri var bazısı daha ağır olabiliyor pıhtılaşma düzeyi. Sen yine de bi haktırİşte onu merak ediyorum adete yansıyor mu canım ondan sordum. Ben güzel adet oluyorum rutin düzen bazen şaşar ama iyi.Demek değişiyor.
Ayyy kan vermeye mi gidiyorsun sen çok heyecanlı inşallah bişeyler karar vermek zorunda kalmazsın canım hadi inşallah bakalım haber bekliyorumBugün sağlık ocağına gidyrm karar vericem ne yapacağımı.Birlikte yapacağız artık birşeyler destek olması çok güzel
Ya gercekten anlamoyorum. Benim kuzenim 7 senedir evli yapmak istemediler gezicem eglenicez dediler. Gecen ay yaptilar bi bebek. Milleti susturamazsin ama kime ne yahu pof .Ya ben takmam aslında teyzem 36 da doğurdu ilk bebeğini ama insanlar beni deli ediyor toplum baskısını bilirsiniz 3 yıllık evliyim muayene olmuştum daha önce sorun yoktu . Etrafımda herkes evlenip hemen çocuk yaptığı için ben hemen yapmayınca sorun var sanıyorlar
Ahh canım hep öyle bu borç harç insanın ömrünü bitiriyor oğlum 9 yaşında inan bu zamana kadar hep borç var borç diye diye erteledik birde ben hiç istemedim maddi sıkıntılardan dolayı ama şimdi bittimi borçların dersen nerde her sene yenisi ekleniyor napalım hayırlısı olsun sosyal haklarımız var onları kullanıp geri işime döneceğim bebiş olursa inş sağlıklı sıhhatli olurda hayırlısıylaEvet benden çok meraklı herkes bebek yok mu diye çalışıyorum borçlarım var pat diye yapamam uygun zamanı bekledim doğurmakla iş bitmiyor ki hem maddi hem manevi büyük sorumluluk
Ya 25 senedir istanbuldayim ama ailemin hepsi orda annemler falan burda bi tek. Merkezde bizim evimiz trabzonda gerci artik ortahisar olduPeki nerde duruyorsun? Trabzon neresi?
Baktırcam canım o kısmından vazgeçmedim hiç. Az kaldı onadaCanım onla alakası yok diye biliyorum ben. Bide tabi dereceleri var bazısı daha ağır olabiliyor pıhtılaşma düzeyi. Sen yine de bi haktır
Rica ederimBaktırcam canım o kısmından vazgeçmedim hiç. Az kaldı onadatşkr sadece bilmek için danışmak istedim sana
Evet ortahisarYa 25 senedir istanbuldayim ama ailemin hepsi orda annemler falan burda bi tek. Merkezde bizim evimiz trabzonda gerci artik ortahisar oldu
Aynen sanki kendileri yaptı da çok iyi yetiştirdiler çocuklarını kınamak gibi olmasın ama bana akıl verenlerinde evlilikleri sağlıklı değilYa gercekten anlamoyorum. Benim kuzenim 7 senedir evli yapmak istemediler gezicem eglenicez dediler. Gecen ay yaptilar bi bebek. Milleti susturamazsin ama kime ne yahu pof .
Valla çalıştığımdan beri borç ödüyorum düğünümüzü kendimiz yaptık , istiyorum ki çocuğum olsun izinimi kullanayım çalışmayım borcum bitmiş olsun işten çıktığımda inşallah kurtuluruz bu borçlardanAhh canım hep öyle bu borç harç insanın ömrünü bitiriyor oğlum 9 yaşında inan bu zamana kadar hep borç var borç diye diye erteledik birde ben hiç istemedim maddi sıkıntılardan dolayı ama şimdi bittimi borçların dersen nerde her sene yenisi ekleniyor napalım hayırlısı olsun sosyal haklarımız var onları kullanıp geri işime döneceğim bebiş olursa inş sağlıklı sıhhatli olurda hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?