Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben denemedim ama korundum doğum kontrol geri çekme vs . Hazır hissetmiyordum kendimi çalışıyorum borçlarım falan vardı şimdi ilk deneyeceğiz işte inşallah hemen tutar da bizde anne oluruzz
Ben denedim olmadı sen demedin iş yine aynı gibi nasip zamanı önemli canım ya deneğimde düşük oldu sonrası olmadı hala arıyorum. Tutar nasipse neden olmasın ki olanlara veren Allah bizimde payımızı ayırmıştır

Aminnn inşallah bakalım beni neler bekliyor

Buraya bunları söylemek için üye olmuşsunuz daha bir kaç saat önce. Bu tür reklamlar yasak, birazdan el sallarız size
Cidden birde yeni açmış ava çıkmış avcı gibi dolandırıcı değiliz dedin mi bittin. Bize kendin düşündürttün bunu ne gerek var demi dolandırıcı değiliz demeye. Birde çare bulamazmışız böyle yaparsak. Ayy çare kısmını biz bilimsel doktorlarımızla deniyoruz burada iki satır yazıyla bize çare olacağını düşünürmeye çalışıyorsun. Çalışmalarını başka yerde yapabilirsin ama sanalda hiçbirimiz buna inanmak zorunda değiliz.

Canım inşlh. Batlarımız aynı sankim bakarken gördüm kimlerle aynıyım diye

Bende de pıhtılaşma olblr çünkü ailede var kan pıhtılaşması varmış ya hani sende adetin nasıl oluyor onu merak ettim açıkçası? Yoğunluğu pıhtı çok mu?
Hayır canım o her ay olmaz bendr arada bir oluyor. Ama o kan pıhtılaşması bunla alakalı bişey değil canım.

Canım inşlh. Batlarımız aynı sankim bakarken gördüm kimlerle aynıyım diye
Aaa öylemi canım benim ki 17 Nisan.. Pazar günü tekrar klomen başlıycam doktorum çok motive edici konuştu morelim düzeldi benimde inşallah hepimiz mutlu oluruz senin nasıl klomen kullanıcak mısın sende

Hayır canım o her ay olmaz bendr arada bir oluyor. Ama o kan pıhtılaşması bunla alakalı bişey değil canım.
İşte onu merak ediyorum adete yansıyor mu canım ondan sordum. Ben güzel adet oluyorum rutin düzen bazen şaşar ama iyi. Demek değişiyor.

Aynen cnm doğru zamani bekliyoruz ozamanbu arada bende yumurtlama masaji ve ters poziyonda hamile kalmistim belki faydasi olur diye soylemek istedim
Cok teşekkür ederim zaten yeni oldu kimyasalim simdi deger dustumu diye 2 gune bir takip ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bekliyoruz bakalim zaten bu surectede testler falan var hayirlisi olsun hakkimizda hepimizinde

Aaa öylemi canım benim ki 17 Nisan.. Pazar günü tekrar klomen başlıycam doktorum çok motive edici konuştu morelim düzeldi benimde inşallah hepimiz mutlu oluruz senin nasıl klomen kullanıcak mısın sende
Bugün sağlık ocağına gidyrm karar vericem ne yapacağımı. Birlikte yapacağız artık birşeyler destek olması çok güzel

Yaptım ters düz ne gelirse masaj da aynı şekilde oyy oyy

İşte onu merak ediyorum adete yansıyor mu canım ondan sordum. Ben güzel adet oluyorum rutin düzen bazen şaşar ama iyi. Demek değişiyor.
Canım onla alakası yok diye biliyorum ben. Bide tabi dereceleri var bazısı daha ağır olabiliyor pıhtılaşma düzeyi. Sen yine de bi haktır

Bugün sağlık ocağına gidyrm karar vericem ne yapacağımı. Birlikte yapacağız artık birşeyler destek olması çok güzel
Ayyy kan vermeye mi gidiyorsun sen çok heyecanlı inşallah bişeyler karar vermek zorunda kalmazsın canım hadi inşallah bakalım haber bekliyorum

Ya gercekten anlamoyorum. Benim kuzenim 7 senedir evli yapmak istemediler gezicem eglenicez dediler. Gecen ay yaptilar bi bebek. Milleti susturamazsin ama kime ne yahu pof .

Evet benden çok meraklı herkes bebek yok mu diye çalışıyorum borçlarım var pat diye yapamam uygun zamanı bekledim doğurmakla iş bitmiyor ki hem maddi hem manevi büyük sorumluluk
Ahh canım hep öyle bu borç harç insanın ömrünü bitiriyor oğlum 9 yaşında inan bu zamana kadar hep borç var borç diye diye erteledik birde ben hiç istemedim maddi sıkıntılardan dolayı ama şimdi bittimi borçların dersen nerde her sene yenisi ekleniyor napalım hayırlısı olsun sosyal haklarımız var onları kullanıp geri işime döneceğim bebiş olursa inş sağlıklı sıhhatli olurda hayırlısıyla

Ya gercekten anlamoyorum. Benim kuzenim 7 senedir evli yapmak istemediler gezicem eglenicez dediler. Gecen ay yaptilar bi bebek. Milleti susturamazsin ama kime ne yahu pof .
Aynen sanki kendileri yaptı da çok iyi yetiştirdiler çocuklarını kınamak gibi olmasın ama bana akıl verenlerinde evlilikleri sağlıklı değil

Valla çalıştığımdan beri borç ödüyorum düğünümüzü kendimiz yaptık , istiyorum ki çocuğum olsun izinimi kullanayım çalışmayım borcum bitmiş olsun işten çıktığımda inşallah kurtuluruz bu borçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…